Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle konuşmalarını da hiç sevemiyorum ya. Daha yapıcı şekilde konuşsalar keşke. Onlar için milyonlar içindeki sıradan vakalarız ama kendimiz için yaşadığımız her şey fazlasıyla büyük. Sen kafanı başka şeylerle oyalamaya bak bakalım. Sonlandırdı, bitti deyince ben tamamen bitti sandım. Dur bakalım, hemen altına imzayı atma madem. Bakarsın bu sürpriz üstüne yeni sürprizle taçlanır. Kontrol altında olmuş olacaksın. Bir durum olursa hemen müdahale ederler zaten. İnşallah gerek bile kalmaz da sağlıkla büyür, hepinizi utandırır. Sonuçta hala artışın var

Kızlar betam 4 günde iki katı bile artmamş.birazdan Dr iğneyle sonlandırdı.. Bu hikaye de burda bitti.
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum...
Sen yine mi gidiyorsun
O zaman hala umut var dimi. Sonlandırmadı dimi
Allahım nolur 250 olsun nolur nolur
Maalesef doktor haklı... Ama sende haklısın nasıl sakin olabilir insan

Sen yine mi gidiyorsun

Yok buralardayım yine de kuzum bazen bildirim geliyo bazen gelmiyo görmezsem merak etmeyin

Bebeğim güzel şeyler hayal et sağlıklı olacak dua et bol bol

Allah bilir elbet kuzum gönlümü normal artış olacağına çok ümitlenmişim kalakaldım öyle görünce...

Sen yine mi gidiyorsun

İnşallaah parem hayırlısı ne ise o olsun Dr belki de beni motive etmek için öyle dedi
Bebeğim güzel şeyler hayal et sağlıklı olacak dua et bol bol
İnşallaah Nurum dünyada nasibi varsa çıkar gelir...

Mucizecim o zaman moralini yuksek tut lutfen insallah yukselir bebisin seninle olur❤

Allah bilir elbet kuzum gönlümü normal artış olacağına çok ümitlenmişim kalakaldım öyle görünce...
Zaten ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Ben de bugün kesin çatlatma iğnesi verecek diye gitmiştim. Üç gün daha iğnelere devam deyince ağlayacaktım orda. Halbuki kendim yazmışım senaryoyu. Bana öyle bir şey demediler. Senin doktorun bizim tasvip etmediğimiz yoldan olsa da sana umut vermiş aslında bir yönden bakınca. En başında boşuna ümitlenme der gibi konuşmuştu ama bak hala düşmedi hcg. Ne kadar zaman geçti. Üstüne ne kanamalar yaşadın hem de. İyi düşün. Olumsuz olursa da buna baştan hazırladın kendini. Sana tutunmaya çalışan minik için de senin için de en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Her iste bir hayir vardir, dur bakalim oyle dusunme canim, olumlu tarafindan bakalm
Elbette daylerim hayırlısını diledik istedik en güzelini Rabbim bilir
Evet canm kendimizi doldurmaktan geri kalmıyoruz hayırlısı olsun ya.. Sen de hiç üzülme Rabbim bebişlerini kucağına verir inşallah en kısa zamanda..
Allahtan uzulme dedik he hala uzuluyor ya
Üzülmüyorum yani deniyorum sanki tutunmaya çalışıyor gibi hala kahveli leke geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…