- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.781
Böyle konuşmalarını da hiç sevemiyorum ya. Daha yapıcı şekilde konuşsalar keşke. Onlar için milyonlar içindeki sıradan vakalarız ama kendimiz için yaşadığımız her şey fazlasıyla büyük. Sen kafanı başka şeylerle oyalamaya bak bakalım. Sonlandırdı, bitti deyince ben tamamen bitti sandım. Dur bakalım, hemen altına imzayı atma madem. Bakarsın bu sürpriz üstüne yeni sürprizle taçlanır. Kontrol altında olmuş olacaksın. Bir durum olursa hemen müdahale ederler zaten. İnşallah gerek bile kalmaz da sağlıkla büyür, hepinizi utandırır. Sonuçta hala artışın varHepinizin güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim.. Dr pazartesi Bi daha Bakacak hala sağlıksız bir gebelik ve ya da dış gebelik olduğundan şüpheli. Bugün 123 olmuş yani 290 larda olması gerekirken.. Pazartesi 250 yi görürsek bu sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi... Ben hiç bişey anlamadm. Sen böyle üzülür stres olursan bebeğini sen öldürürsün önce zaten dedi
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum...Kızlar betam 4 günde iki katı bile artmamş.birazdan Dr iğneyle sonlandırdı.. Bu hikaye de burda bitti.
Sen yine mi gidiyorsunŞöyle bir geriye gittim okudum ne çok özlemişim be... Ama hergun giremiyorum işte malum işi de bırakınca kpss ile uğraşıyorum bida su bı haftadır sürekli uyuyorum öğlen 12 - 1 gibi kalkıyorum gece de 11 gibi uyuyorum arada kalan zamanda da ders çalışıyorum şimdi şimdi dusunuyorumda acaba depresyona mi girdim ... İnşallah bidaki girdiğimde buradaki herkes özellikle Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik @NealStreet hamiş olursunuz şimdilik Allah'a emanet olun hoşçakalın
O zaman hala umut var dimi. Sonlandırmadı dimiHepinizin güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim.. Dr pazartesi Bi daha Bakacak hala sağlıksız bir gebelik ve ya da dış gebelik olduğundan şüpheli. Bugün 123 olmuş yani 290 larda olması gerekirken.. Pazartesi 250 yi görürsek bu sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi... Ben hiç bişey anlamadm. Sen böyle üzülür stres olursan bebeğini sen öldürürsün önce zaten dedi
Yok buralardayım yine de kuzum bazen bildirim geliyo bazen gelmiyo görmezsem merak etmeyinBen ne diyeceğimi bilemiyorum...
Sen yine mi gidiyorsun
O zaman hala umut var dimi. Sonlandırmadı dimi
Allahım nolur 250 olsun nolur nolur
Maalesef doktor haklı... Ama sende haklısın nasıl sakin olabilir insan
Gitmeeeee zatennnnYok buralardayım yine de kuzum bazen bildirim geliyo bazen gelmiyo görmezsem merak etmeyin
Takipten çıkıp tekrar takip edersen belki düzelirYok buralardayım yine de kuzum bazen bildirim geliyo bazen gelmiyo görmezsem merak etmeyin
Bebeğim güzel şeyler hayal et sağlıklı olacak dua et bol bolHepinizin güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim.. Dr pazartesi Bi daha Bakacak hala sağlıksız bir gebelik ve ya da dış gebelik olduğundan şüpheli. Bugün 123 olmuş yani 290 larda olması gerekirken.. Pazartesi 250 yi görürsek bu sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi... Ben hiç bişey anlamadm. Sen böyle üzülür stres olursan bebeğini sen öldürürsün önce zaten dedi
Bitanesin sen biliosun dimiGitmeeeee zatennnn
Bildirim verene kadar etiketleriz o zaman
Deniyim hemenTakipten çıkıp tekrar takip edersen belki düzelir
Bitanesin sen biliosun dimi
Var ya alkışlıyorum seni tebrik ederim fıstıkBu arada hatunlar üç ay önce 102 idim ya şuan 89 kiloyum çok mutluyum Dr 75 e düş dedi de ben 85 e düşsem razıyım
İnşallah kusummmmSende öylesin kiiiii
Var ya alkışlıyorum seni tebrik ederim fıstık85 olunca 80 olayım dersin sonra 75.... Çok sevindim
Allah bilir elbet kuzum gönlümü normal artış olacağına çok ümitlenmişim kalakaldım öyle görünce...Böyle konuşmalarını da hiç sevemiyorum ya. Daha yapıcı şekilde konuşsalar keşke. Onlar için milyonlar içindeki sıradan vakalarız ama kendimiz için yaşadığımız her şey fazlasıyla büyük. Sen kafanı başka şeylerle oyalamaya bak bakalım. Sonlandırdı, bitti deyince ben tamamen bitti sandım. Dur bakalım, hemen altına imzayı atma madem. Bakarsın bu sürpriz üstüne yeni sürprizle taçlanır. Kontrol altında olmuş olacaksın. Bir durum olursa hemen müdahale ederler zaten. İnşallah gerek bile kalmaz da sağlıkla büyür, hepinizi utandırır. Sonuçta hala artışın var
İnşallaah parem hayırlısı ne ise o olsun Dr belki de beni motive etmek için öyle dediBen ne diyeceğimi bilemiyorum...
Sen yine mi gidiyorsun
O zaman hala umut var dimi. Sonlandırmadı dimi
Allahım nolur 250 olsun nolur nolur
Maalesef doktor haklı... Ama sende haklısın nasıl sakin olabilir insan
İnşallaah Nurum dünyada nasibi varsa çıkar gelir...Bebeğim güzel şeyler hayal et sağlıklı olacak dua et bol bol
Mucizecim o zaman moralini yuksek tut lutfen insallah yukselir bebisin seninle olur❤Hepinizin güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim.. Dr pazartesi Bi daha Bakacak hala sağlıksız bir gebelik ve ya da dış gebelik olduğundan şüpheli. Bugün 123 olmuş yani 290 larda olması gerekirken.. Pazartesi 250 yi görürsek bu sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi... Ben hiç bişey anlamadm. Sen böyle üzülür stres olursan bebeğini sen öldürürsün önce zaten dedi
Hemşirem hiç Dr gitmesem de öğrenmeseydim zaman Bi kaç hafta geçmiş olsaymış.. Hayırlısı olur inşallahMucizecim o zaman moralini yuksek tut lutfen insallah yukselir bebisin seninle olur❤
Her iste bir hayir vardir, dur bakalim oyle dusunme canim, olumlu tarafindan bakalmHemşirem hiç Dr gitmesem de öğrenmeseydim zaman Bi kaç hafta geçmiş olsaymış.. Hayırlısı olur inşallah
Zaten ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Ben de bugün kesin çatlatma iğnesi verecek diye gitmiştim. Üç gün daha iğnelere devam deyince ağlayacaktım orda. Halbuki kendim yazmışım senaryoyu. Bana öyle bir şey demediler. Senin doktorun bizim tasvip etmediğimiz yoldan olsa da sana umut vermiş aslında bir yönden bakınca. En başında boşuna ümitlenme der gibi konuşmuştu ama bak hala düşmedi hcg. Ne kadar zaman geçti. Üstüne ne kanamalar yaşadın hem de. İyi düşün. Olumsuz olursa da buna baştan hazırladın kendini. Sana tutunmaya çalışan minik için de senin için de en hayırlısı neyse o olsun inşallahAllah bilir elbet kuzum gönlümü normal artış olacağına çok ümitlenmişim kalakaldım öyle görünce...
Allahtan uzulme dedik he hala uzuluyor yaHemşirem hiç Dr gitmesem de öğrenmeseydim zaman Bi kaç hafta geçmiş olsaymış.. Hayırlısı olur inşallah
Elbette daylerim hayırlısını diledik istedik en güzelini Rabbim bilirHer iste bir hayir vardir, dur bakalim oyle dusunme canim, olumlu tarafindan bakalm
Evet canm kendimizi doldurmaktan geri kalmıyoruz hayırlısı olsun ya.. Sen de hiç üzülme Rabbim bebişlerini kucağına verir inşallah en kısa zamanda..Zaten ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Ben de bugün kesin çatlatma iğnesi verecek diye gitmiştim. Üç gün daha iğnelere devam deyince ağlayacaktım orda. Halbuki kendim yazmışım senaryoyu. Bana öyle bir şey demediler. Senin doktorun bizim tasvip etmediğimiz yoldan olsa da sana umut vermiş aslında bir yönden bakınca. En başında boşuna ümitlenme der gibi konuşmuştu ama bak hala düşmedi hcg. Ne kadar zaman geçti. Üstüne ne kanamalar yaşadın hem de. İyi düşün. Olumsuz olursa da buna baştan hazırladın kendini. Sana tutunmaya çalışan minik için de senin için de en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Üzülmüyorum yani deniyorum sanki tutunmaya çalışıyor gibi hala kahveli leke geliyorAllahtan uzulme dedik he hala uzuluyor ya
kuzu neden seni görünce "çikolata gibi tatlısın gel aşkıma kıtlasın" çalmaya başlıyor acep4. Sayfaya düşmüşüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?