- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.941
zaten bi onu yapmadıkBen ekiyorum da bakalım mahsül nasıl
Ohhhh sefan olsunnn
Nspam 90 derece yapamam o kadar lastik değilim
Kız onu her seferinde nasıl yapamSen onu 90derce yap bacım baya kaldır enıste bey destek versın sen karın kaslarını kasma yanı serbset bırak bır de tam o an da kendını serbst bırak butun kaslarını bıraktıgından emın ol kabul ediyorum sızı gelın de içinden
valla bişey diyorsa vardır bi bildiği ben diyim sana
Neyse bu akşam olmaz yarın akşam deneyimvalla bişey diyorsa vardır bi bildiği ben diyim sana
neden... yağmur yağdıda eridinizmiNeyse bu akşam olmaz yarın akşam deneyim
Bu ay olacak inşallah bacım senın sen denmeye calıs enişteye cok iş dusuyor o tuttacak ayakları sen kendını kasmayacaksın bır de yastıkları hemen alma altından bir muddet dursun
ayBu ay olacak inşallah bacım senın sen denmeye calıs enişteye cok iş dusuyor o tuttacak ayakları sen kendını kasmayacaksın bır de yastıkları hemen alma altından bir muddet dursun
He doğru bacımvalla bişey diyorsa vardır bi bildiği ben diyim sana
Oh sefan olsun gül bacım ama valla Pare için özel yazdım çünküm onun hamile olmasını çok istiyorum bu ay olacak inşallahaygözyaşlarım akıyor artık
ben herkesçiğin istiyorumOh sefan olsun gül bacım ama valla Pare için özel yazdım çünküm onun hamile olmasını çok istiyorum bu ay olacak inşallah
Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama ben demiştim.Bal0ncuk hamile kalıp öyle mi gelcek acaba? Ondan bir sürpriz beklemiyor değilim. :)
Canım senınde gözün aydın sağlıkla al kucagına bebegini inşallahBen demiştim demeyi hiç sevmem ama ben demiştim.
Hayırlı olsun, konfetiler nerde?
Gün aşırı politikası kuzumneden... yağmur yağdıda eridinizmi
Tamam canım deneyelim de gülmekten yapabilir miyim bilmemBu ay olacak inşallah bacım senın sen denmeye calıs enişteye cok iş dusuyor o tuttacak ayakları sen kendını kasmayacaksın bır de yastıkları hemen alma altından bir muddet dursun
Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama ben demiştim.
onudaGün aşırı politikası kuzum
Yoksa bana uyar bugün yapmakta
Tamam canım deneyelim de gülmekten yapabilir miyim bilmem
Gül bacım gül ne güzel dene de inşallahGün aşırı politikası kuzum
Yoksa bana uyar bugün yapmakta
Tamam canım deneyelim de gülmekten yapabilir miyim bilmem
hem aramızda 4 hafta varBen demiştim demeyi hiç sevmem ama ben demiştim.
He sorun söyleyim toplumun faydası için yaptıgımız çalışmaları anlatmaktan gurur duyarız
onun artık bu taraklarda işi yokHe sorun söyleyim toplumun faydası için yaptıgımız çalışmaları anlatmaktan gurur duyarızEleadora nerde o güzel anlatırdı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?