Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl hainsin ya,bana bunu nasıl yaparsın? Bi de bana hemen gebelik testi yapar yapmaz söylemedim de üç gün bekledim diye çemkirdiniz. Size nalet gele

Anaaa kiz sen gitmeden once gebemiydin bide gorursunuz hamile kalırsam doğurana kadar gelmicem puhh

resmen linç edildim be ben görmezsiniz sanıyordum
şaka yapıorum şaka

resmen linç edildim be ben görmezsiniz sanıyordum
şaka yapıorum şaka
Haklıyım ki linç ediyorum ama valla benim aklıma gelmişti, dedim bu kız hamile kalır öyle gelir, içime doğmuş.
Eeee şimdi sorgu zamanı, kaç haftalık, cinsiyeti belli mi, kese göründü mü, ikili test nasıl, kalp atışları ne durumda?
Sırasını karışık sordum şaşırtmalı. İstediğin sorudan başlayabilirsin.

Hii küstüm ben bi kere poncik kalbim kirildi gidiyom
yok kuzum size yazmadım çünkü zaten hepiniz biliyordunuz ekimde başlayacağımı..
sonrası kabustu zaten
boşverin hiç anlatmıyım oraları.. ama güzel şeler olmuş olsaydı zaten anlatırdım...
amann kimse etkilenmesin boşver

2 tane bebem vardı birinin kalp atışı durdu kaybettim.. geri yaşadıklarımı anlatmacam.. kötü zamanlardı ondan demedim..
ikili test vsvsvs güzeldi.. gerçi kaybettiğim bebeğimde ikili testte iyiydi..nasip kısmet yani
kızım oluyor tabikisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Askos burada iyi şeyleri konuştuğumuz kadar kotu şeyleride konuştuk biliyorsun. Iyi şeyler konustukca artar ama kotuler azalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…