- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.981
Korunarak hamile kalmaya calisicam cok popüler oldu bu yöntemyavrum biz ancak dilimizde bırakırız bebe işlerini
özel çaba sarfetmezsn ama korunmazsındademekki neymiş bırakmıosun
Anaaa kiz sen gitmeden once gebemiydin bidehem aramızda 4 hafta var
benim kızçem senin kızçenden büyük
Nasıl hainsin ya,bana bunu nasıl yaparsın? Bi de bana hemen gebelik testi yapar yapmaz söylemedim de üç gün bekledim diye çemkirdiniz. Size nalet gele
Anaaa kiz sen gitmeden once gebemiydin bidegorursunuz hamile kalırsam doğurana kadar gelmicem puhh
kanka o çok popüler biliyorsun bir ara modaydıKorunarak hamile kalmaya calisicam cok popüler oldu bu yöntem
Hii küstüm ben bi kere poncik kalbim kirildi gidiyomresmen linç edildim beben görmezsiniz sanıyordum
şaka yapıorum şaka
Haklıyım ki linç ediyorum ama valla benim aklıma gelmişti, dedim bu kız hamile kalır öyle gelir, içime doğmuş.resmen linç edildim beben görmezsiniz sanıyordum
şaka yapıorum şaka
yok kuzum size yazmadım çünkü zaten hepiniz biliyordunuz ekimde başlayacağımı..Hii küstüm ben bi kere poncik kalbim kirildi gidiyom
2 tane bebem vardı birinin kalp atışı durdu kaybettim.. geri yaşadıklarımı anlatmacam..Haklıyım ki linç ediyorum ama valla benim aklıma gelmişti, dedim bu kız hamile kalır öyle gelir, içime doğmuş.
Eeee şimdi sorgu zamanı, kaç haftalık, cinsiyeti belli mi, kese göründü mü, ikili test nasıl, kalp atışları ne durumda?
Sırasını karışık sordum şaşırtmalı. İstediğin sorudan başlayabilirsin.
Askos burada iyi şeyleri konuştuğumuz kadar kotu şeyleride konuştuk biliyorsun. Iyi şeyler konustukca artar ama kotuler azaliryok kuzum size yazmadım çünkü zaten hepiniz biliyordunuz ekimde başlayacağımı..
sonrası kabustu zaten
boşverin hiç anlatmıyım oraları.. ama güzel şeler olmuş olsaydı zaten anlatırdım...
amann kimse etkilenmesin boşver
2 tane bebem vardı birinin kalp atışı durdu kaybettim.. geri yaşadıklarımı anlatmacam..kötü zamanlardı ondan demedim..
ikili test vsvsvs güzeldi.. gerçi kaybettiğim bebeğimde ikili testte iyiydi..nasip kısmet yani
kızım oluyor tabikisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yeni gebeler vardı kimse etkilensin istemedim... insan okudukça etkileniyor çünkü kanka..Askos burada iyi şeyleri konuştuğumuz kadar kotu şeyleride konuştuk biliyorsun. Iyi şeyler konustukca artar ama kotuler azalir
Gidiyor geliyor ya durdurmuyolar evde. Bende kist çıkarıp duruyorum ne zaman olur bebek bilmiyorum artik saldim hiçbir sey yapmıyorum hshsyeni gebeler vardı kimse etkilensin istemedim... insan okudukça etkileniyor çünkü kanka..
sen neler yapıosun enişte hala görevdemi
senin salmanı sevsinlerGidiyor geliyor ya durdurmuyolar evde. Bende kist çıkarıp duruyorum ne zaman olur bebek bilmiyorum artik saldim hiçbir sey yapmıyorum hshs
Doktor ilaca gerek yok diyor kendileri eriyormus gebe kalınca gecermis. Kolaydı cunkusenin salmanı sevsinler
bu kistleri ne edecekmişiz.. yokmuymuş yolu bunları defedecek
gebe nasıl kalacam deseydn bacımDoktor ilaca gerek yok diyor kendileri eriyormus gebe kalınca gecermis. Kolaydı cunku
Bir dahaki aya gel yumurta takibi yapalim dedi ama gitmicem ya bıktım ilaclardan baska konular var zaten onlarin engel olduğunu düşünüyoruz bakalım cozulecek inşallahgebe nasıl kalacam deseydn bacım
ne var gııııııBir dahaki aya gel yumurta takibi yapalim dedi ama gitmicem ya bıktım ilaclardan baska konular var zaten onlarin engel olduğunu düşünüyoruz bakalım cozulecek inşallah
Buyulumu muyulu kanka anlatipta ban yemeyim simdi hshshdh ozelden yazarim ben sana bi dus alip geliyimne var gıııııı
töbee... uzak dursun gıııı...Buyulumu muyulu kanka anlatipta ban yemeyim simdi hshshdh ozelden yazarim ben sana bi dus alip geliyim
girmiyorum siteye diyip bizi kandırıp mesajları da okumuş sinsi sinsi, kızım olacağını da öğrenmiş, ay bundan korkulur bacııııımkızım oluyor tabikisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayır haberlerinizi bir prensesten alıyordum hepgirmiyorum siteye diyip bizi kandırıp mesajları da okumuş sinsi sinsi, kızım olacağını da öğrenmiş, ay bundan korkulur bacııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?