- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #186.961
Kadın cool ve asil biliyorum ama bana yardım ederdı hep bacım sağolsunonun artık bu taraklarda işi yok
Canımsın
Hep gülelim
ben bişi etmedim bibiğimSen bana özelden yaz ben sana hep yardım ederim
Bal0ncuk Ammaaaa velakin istenmediğim yerde durmam huyum değil
Aaaamaaninn kim gelmiiis
Neeeeeee inanmiyorum yaaa gercekmi bu ruyami goruyorum pariskooBurdan bakınca hiç öyle durmuyor
Senin o minnoşunu da yerim seni de yerim güzel anneeeee
Haydiiiiiii uyanın kızlar teyzeeeeeeeee oluyoruzzzzzzzzzz
@dayler dayler
@bir mucizee
@Nurzfr
Hemsirecik
@cukulatam
@NealStreet
@Akmerim
@Blacklight
Miss Bride
Hshshs kiz balus artik taktikleri sen vericen naptin giiiiiz benim kokulu mumlar fos çıktı yaHemsirecik 'in kokulu mumları
MNbeyaz 'ın yokuş aşağı pozisyonu
lee son kalanların elini acele tutması gerek
seni yirim yirrrrrrrrrrrrrrAaaamaaninn kim gelmiiis
Neeeeeee inanmiyorum yaaa gercekmi bu ruyami goruyorum pariskoo
Hshshs kiz balus artik taktikleri sen vericen naptin giiiiiz benim kokulu mumlar fos çıktı ya
Yaaa balusum hayırlısı olsun inşallah saglikla gelsin minnosun❤❤ kiz niye gelmedin hic anlat hele bakim kac haftalıksin cinsiyet bellimi hangi pozisyonda yaptin butun detaylari ver hshshseni yirim yirrrrrrrrrrrrrr
fos çıkmaz sen işini bilirsin
kuzum ben pozisyon felan uğraşmadımYaaa balusum hayırlısı olsun inşallah saglikla gelsin minnosun❤❤ kiz niye gelmedin hic anlat hele bakim kac haftalıksin cinsiyet bellimi hangi pozisyonda yaptin butun detaylari ver hshsh
İstenmemek ne demek ya kom istemıyormus kı biz istıyoruz kımse o çıksın ortaya yanı olur mu öyle şey aaaaaaSen bana özelden yaz ben sana hep yardım ederim
Bal0ncuk Ammaaaa velakin istenmediğim yerde durmam huyum değil
Oo en temizi kanka ben en son kendimi ayaklarimdan tavana bagladim hshshskuzum ben pozisyon felan uğraşmadım
parayı verdim bebeği aldım
yök ertikOo en temizi kanka ben en son kendimi ayaklarimdan tavana bagladim hshshs
tamam sakin ol şampiyon burdayım benİstenmemek ne demek ya kom istemıyormus kı biz istıyoruz kımse o çıksın ortaya yanı olur mu öyle şey aaaaaacansın sen
işe yaradıysa eve giderken halat alayımOo en temizi kanka ben en son kendimi ayaklarimdan tavana bagladim hshshs
Amin inşallah canım benim.Canım senınde gözün aydın sağlıkla al kucagına bebegini inşallah
tamam sakin ol şampiyon burdayım ben
işe yaradıysa eve giderken halat alayım
Kiz ben biraktim ya bebek işlerini tabi sen bizi terkettin bilmiyonyök ertik
sen hala uslu uslu romantik şekilde takılıyorsun bence
yavrum biz ancak dilimizde bırakırız bebe işleriniKiz ben biraktim ya bebek işlerini tabi sen bizi terkettin bilmiyongelecekse kendi gelsin artik ya bu ne boyle nazli cocukmu olur gina geldi eskittik makineyi hshshdhd
Hshshsj basaramadik galiba yine hshshtamam sakin ol şampiyon burdayım ben
işe yaradıysa eve giderken halat alayım
Nasıl hainsin ya,bana bunu nasıl yaparsın? Bi de bana hemen gebelik testi yapar yapmaz söylemedim de üç gün bekledim diye çemkirdiniz. Size nalet gelehem aramızda 4 hafta var
benim kızçem senin kızçenden büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?