- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.001
Özel hayatım ne kadar da şeffafmış meğersem.hayır haberlerinizi bir prensesten alıyordum hep
sende nasıl gidiyor
kediye temas etme.. yada şunun iğnesi neym vardı vuruldunmuÖzel hayatım ne kadar da şeffafmış meğersem.
Aynı be ya, kedili, bebekli, kistli.
test yaptırdım, negatif çıktı, kedinin kumundan uzak dur ya da eldivenle maskeyle değiştir dediler, öyle yapıyorum.kediye temas etme.. yada şunun iğnesi neym vardı vuruldunmu
kistler duruomu gıı daha
test yaptırdım, negatif çıktı, kedinin kumundan uzak dur ya da eldivenle maskeyle değiştir dediler, öyle yapıyorum.
Hem veterinere hem de kadın doğum uzmanına sordum.
Kistim duruyo tabi hatta büyüyüp 9 cm oldu, hiç terk eder mi minicikim kistim annesini.
Göğüslerimde de bir sürü kist var, yumurtalığımda da. Sen yokken ben buraların kist uzmanı köşe yazarı oldum.Hemsirecik kız koşş bak hem hamile hem kistleri var
anam sen kendine ne edion.. şu bebeyi doğurda hayırlısıyla...Göğüslerimde de bir sürü kist var, yumurtalığımda da. Sen yokken ben buraların kist uzmanı köşe yazarı oldum.
ne diyimki mucizem..Kızlar değerim 86 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş. Kanaman daha artacak hiç korkma kendilinden düşmesi bizim için iyi bişey dedi. Bir ay sonra tedaviye başlayabiliriz dedi.
Hiç üzülmedim ki hiç..
aaaağğğğğğğğğğğğ
Şaka şaka şükrettim yine az Bi artış gösterip de bizi muallakta koymasındansa ya da dış gebelik falan filan olup yine kürtaj olmaktansa böyle olması daha iyi her halimize şükürler olsun
girmiyorum siteye diyip bizi kandırıp mesajları da okumuş sinsi sinsi, kızım olacağını da öğrenmiş, ay bundan korkulur bacııııım
parayı ver düdüğü çalBenimde gebe kalmam lazim iste ama olmiii
Ahh mucizemKızlar değerim 86 ya düşmüş kimyasal gebelikmiş. Kanaman daha artacak hiç korkma kendilinden düşmesi bizim için iyi bişey dedi. Bir ay sonra tedaviye başlayabiliriz dedi.
Hiç üzülmedim ki hiç..
aaaağğğğğğğğğğğğ
Şaka şaka şükrettim yine az Bi artış gösterip de bizi muallakta koymasındansa ya da dış gebelik falan filan olup yine kürtaj olmaktansa böyle olması daha iyi her halimize şükürler olsun
Göğsüm fibrokistik, onlar ömürlük. Sadece bebek emzirirken azalabilirmiş.anam sen kendine ne edion.. şu bebeyi doğurda hayırlısıyla...
peki doğumda felan temizliyorlarmı
Aynen baloşum sağlık olsun tek darısı yeni sapasağlıklı hayırlı hamilelik lerde inşallahne diyimki mucizem..
neler hissetiğini hissedebiliyorum
sen sağlıklı olda bebek gelir inşallah
sen sağlıklı ol en önemlisi
neyse en azından yumurtalıklarında olanlardan kurtulacaksınGöğsüm fibrokistik, onlar ömürlük. Sadece bebek emzirirken azalabilirmiş.
Ama yumurtalığımdakini eğer patlamazsa doğumda alcaklar. Patlarsa çok riskli dedi doktor, herşey yasak gibi gibi.
hayır efendimŞimdi kendimi kimyasaldan sonra gebe kalanlar konularına gömebilirim
Annem de göğüs kanseri geçirdi, o yüzden 6 ayda bir gidiyorum, görmeyen doktor kalmadı, özel hayat sıffır sıffır sıffır.neyse en azından yumurtalıklarında olanlardan kurtulacaksın
lanet gitsin kistlere
İnşallaah Hemşirem mübarek aylarda hepimizin gönlümüzü sevindirecek müjdeleri olsun inşallahAhh mucizembir dahaki aya inşallah ❤
Kocam gibisin yaaaaahayır efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?