- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.121
Artiz o bi kere daha yazamıyosun shshjdjdTekli sayı uğur getirsin bizlere tatlım
Artist mi artist ne arar ki burda
bilemedimTekli sayı uğur getirsin bizlere tatlım
Artist mi artist ne arar ki burda
başka açacaz gız.. gır gır şamata topiği.. orda bebeni anlatırsınTopiğime kilit vurdurtmam
Otomatik düzeltme kurbanıyım memur hanımArtiz o bi kere daha yazamıyosun shshjdjd
Huu tamam o zamanbilemedim
başka açacaz gız.. gır gır şamata topiği.. orda bebeni anlatırsın
kendi çapında eğleniyor yaramaz değilHuu tamam o zaman
Benim bebe bana çekerse yandım ahshd
Seninki çok hareketli mi junior baloncuk
Yeğenime kıyamazsınkendi çapında eğleniyor yaramaz değil
umarım gerçektede öyle olur
yoksa ağzının ortasına 2 dene
sen neler yapıyorsun bakalımYeğenime kıyamazsın
Kuşlar mı anlattı?sen neler yapıyorsun bakalım
bi ara sende yaramazlık yapmışsın anlattılar
İnşallah mucizen ansızın gelir kuzumKuşlar mı anlattı?
Ben ne yapayım aynı
Bebek için ağlamayı bıraktım sadece
Kaçan kovalanır derler belki ben bırakırsam o gelir bu sefer diyerekten
geç kaldınGünaydın günün hangi saatinde nerde ne yapıyorsanız hepiciğinize günaydın
Kanka ben 1 taneye razıyım dun gece yine dogum yaptığımı gördüm rüyamda emzirirken esime diyorum ki ya bu bir ruyaysa ya uyanirsam esimde sacmalama diyor
Ya nasil verimsiz çorak toprak ciktik biz anlamiyorum hshsh cok calisiyoruz halbukiParesilaaa Hemsirecik
Kızlar başrollerden bi biz kaldık hamile kalmayan hadi bakalım 2021 iyi gelir inşallah
inanmıyacaksn ama burdan birine anlattım ama sana söylememesini tembihledimKanka ben 1 taneye razıyım dun gece yine dogum yaptığımı gördüm rüyamda emzirirken esime diyorum ki ya bu bir ruyaysa ya uyanirsam esimde sacmalama diyor
Ya nasil verimsiz çorak toprak ciktik biz anlamiyorum hshsh cok calisiyoruz halbuki❤
Kiz bu ara cok goruyorum ben ya gecen yine oglum olmus emziriyorum uyaninca moralim bozuluyorinanmıyacaksn ama burdan birine anlattım ama sana söylememesini tembihledim
bende seni rüyamda gördüm
bu rüyaların sonu güzel olacak ama
Gunaydinnnn o benim anca uyaniomGünaydın gençler ve ruhu yaşlanmış olanlar
hayır olsun inşallah kuzum.. sabrın sonu selamet...Kiz bu ara cok goruyorum ben ya gecen yine oglum olmus emziriyorum uyaninca moralim bozuluyorhayrolsun insallah❤❤
öğlen olduuuuuuuuuuuuuGunaydinnnn o benim anca uyaniom
Geçen haftada boyleydim bu haftaya da böyle başladım çok uyuom yaaaöğlen olduuuuuuuuuuuuu
Uzulme kanki bende yeni uyandim hshshsGunaydinnnn o benim anca uyaniom
Aminn aminn seninde dertlerin son bulsun balusum kizcen saglikla gelsin inşallah ❤❤❤hayır olsun inşallah kuzum.. sabrın sonu selamet...
ama bu rüyalar boşa değil...
çokcana dua ediyorum
ama en önemlisi Sağlıklı gebelik gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?