- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.141
Yaşasın yalnız değilimUzulme kanki bende yeni uyandim hshshs
Aminn aminn seninde dertlerin son bulsun balusum kizcen saglikla gelsin inşallah ❤❤❤
bencede uyu bugünlerin kıymetini bilGeçen haftada boyleydim bu haftaya da böyle başladım çok uyuom yaaa
İnşallah kuzum ama sen iyi bir doktora gittiğine eminmisinUzulme kanki bende yeni uyandim hshshs
Aminn aminn seninde dertlerin son bulsun balusum kizcen saglikla gelsin inşallah ❤❤❤
Bebeğe hazırlık yapiom bebiş olduğunda uykusuz kalcan dio herkes bende şimdi bol bol uyuyombencede uyu bugünlerin kıymetini bil
İnşallah kuzum ama sen iyi bir doktora gittiğine eminmisin
ama dinç kalmakta önemli sen yinede çok uyumaBebeğe hazırlık yapiom bebiş olduğunda uykusuz kalcan dio herkes bende şimdi bol bol uyuyom
Valla hangi dr a gitsem hep ayni laflar yaa bi sıkıntı yok zamana birakinbencede uyu bugünlerin kıymetini bil
İnşallah kuzum ama sen iyi bir doktora gittiğine eminmisin
takviye felan kullanıyorsunuz demi kuzum..Valla hangi dr a gitsem hep ayni laflar yaa bi sıkıntı yok zamana birakin
Nazar oldum ben nazar altımdaki teyze hiç maşallah demedi bana eşimi gonderdikten sonra uyumuodum spora gidip geliyordum sonra duş hooopp ondan sonra dersama dinç kalmakta önemli sen yinede çok uyuma
şu komşu teyzeler olmasa kime gülecezNazar oldum ben nazar altımdaki teyze hiç maşallah demedi bana eşimi gonderdikten sonra uyumuodum spora gidip geliyordum sonra duş hooopp ondan sonra ders
Zamanım kalmadı deseydin ben çocuk istiyoooommm diye bagirsaydinValla hangi dr a gitsem hep ayni laflar yaa bi sıkıntı yok zamana birakin
Her telden var bizde iki eltiler birbirlerinden o kadar zitlar kişu komşu teyzeler olmasa kime gülecez
bizim apartmanda öyle teyzoşlar yok
hepsi çılgın raziye
lafı vuracan o zaman nurumHer telden var bizde iki eltiler birbirlerinden o kadar zitlar ki
Geçen bana soruyor biri hamilemisin şu karşıdaki komşu cam silerken görmüş hamile herhalde diyo dedi bende pandemi pandemi ne hamilesi dedim biz evliliğin tadını çıkarıyoruz dedim bişi diyemedilafı vuracan o zaman nurum
ayın 17sinede bişey kalmadıGeçen bana soruyor biri hamilemisin şu karşıdaki komşu cam silerken görmüş hamile herhalde diyo dedi bende pandemi pandemi ne hamilesi dedim biz evliliğin tadını çıkarıyoruz dedim bişi diyemedi
Hasta olursam tabi malum benimki gecikmelere geldiği için artık gün takip etmiyorum anaaa geldi dicem gelinceayın 17sinede bişey kalmadı
iğnelere başlayacan demi o zamanHasta olursam tabi malum benimki gecikmelere geldiği için artık gün takip etmiyorum anaaa geldi dicem gelincegelmeme ihtimali yok zaten
Evet yaaa çok korkuyor um ben ignelerdeniğnelere başlayacan demi o zaman
çok heycanlı cok
kız sinek ısırığı gibiEvet yaaa çok korkuyor um ben ignelerden
İşte ben hemşireler vururken bile kasılıp kalıyorum eşimde dioki her seferinde hastaneye gidip vurdururuz yapacak bişi yok diyokız sinek ısırığı gibihiç korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?