- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.161
canım ortalama söylemiş sana... zaten iğne vurulurken seni çağıracak kontrolle gideceksinBideBal0ncuk um toplam süreç ne kadar oluyo on gün iğne kullanan dedi bana Dr sonrasında toplicaz dedi topladıktan sonra dollicez dedi ama süre vermedi
Kist yuzunden bir sey kullanamıyorum askos yatakviye felan kullanıyorsunuz demi kuzum..
olacak inşallah
rüyalar gerçek olacak
Masaya cikip o bebek buraya gekmezse kendimi atarim dedim ama yok yemediler hshshshZamanım kalmadı deseydin ben çocuk istiyoooommm diye bagirsaydin
Hapla olmuyo mu bu iş yaacanım ortalama söylemiş sana... zaten iğne vurulurken seni çağıracak kontrolle gideceksin
kaç yumurtan olmuş hangi olgunluğa gelmiş
hepsine bakacak...
sonra çatlamasınlar diye bir iğne daha ekliyecek :)
Kist yuzunden bir sey kullanamıyorum askos ya
Masaya cikip o bebek buraya gekmezse kendimi atarim dedim ama yok yemediler hshshsh
olmuyor kızHapla olmuyo mu bu iş yaa
İnşallah bakalımolmuyor kızvalla korkma hiç zor değil ben evde yapıyordum valla hiç hastaneyede gitmiyordum
kız iğneler 10-12 gün sürüyor merak etmeİnşallah bakalımşimdi iğnelere başladık bı ay içinde olup bitiyo mu yoksa iki ay suruyormu
Hayır hayır ignelerden sonraki süreç toplamda ne kadarda hamilesin diyorlarkız iğneler 10-12 gün sürüyor merak etme
sonra yumurta toplaman olacak kuzum.. sonra 5 gün döllenme süreci.. arıyacaklar seni bu kadar döllendiHayır hayır ignelerden sonraki süreç toplamda ne kadarda hamilesin diyorlar
içinden neyi geçirirsen o olur kuzum
Rahim durumuna göre bakacaz dedi kalınlaşma sağlanmış mi hormon seviyelerin tutunmaya yeter mi bakıp öyle sana aktarcaz dedi inşallah taze taze aktarır babalar gününe yetişirsonra yumurta toplaman olacak kuzum.. sonra 5 gün döllenme süreci.. arıyacaklar seni bu kadar döllendi
bu kadarı şu güne gitti diye.. işte o süreçler heycanlı stresli oluyor ama çok güzel
sonrası kısmet.. yani rahmine göre taze transfermi yapacak.. dondurulmuşmu yapacak...
taze yaparsa evet biter.. dondurulmuş yaparsa bekliyeceksin
hiç acele etme kuzum onca bekledinRahim durumuna göre bakacaz dedi kalınlaşma sağlanmış mi hormon seviyelerin tutunmaya yeter mi bakıp öyle sana aktarcaz dedi inşallah taze taze aktarır babalar gününe yetişir
Umudumu hepten yitirdiydim en son o Dr dan sonra hiç ilişkiye girmedik bak bugüne kadar hala tık yok Allah'tan gitmişiz bu Dr a anlattık durumu İlaç kullanmaktan sıkıldım artık dedim her ay ilaç kullanıyorum ama birliktelik olmuyoki Dr kar beni anlamiyo dedimhiç acele etme kuzum onca bekledin
geç olsun güç olmasın inşallah
iyi susturmuşsunUmudumu hepten yitirdiydim en son o Dr dan sonra hiç ilişkiye girmedik bak bugüne kadar hala tık yok Allah'tan gitmişiz bu Dr a anlattık durumu İlaç kullanmaktan sıkıldım artık dedim her ay ilaç kullanıyorum ama birliktelik olmuyoki Dr kar beni anlamiyo dedimsonra eşimin sonuçlara baktı canlı hareketli çok düşük dedi o zaman size direk mikroenjeksiyon yapicaz dedi yine umutlandik şimdi bı dolu kaç içiyoruz vitamin takviye o zamana kadar hamile kalırsın belki hemen niye tüp bebek yaptiriyorsunuz diyodu kaynanam sinirlendim oglunda iş yok ben napiyim dedim sustu
Sen dediydim irenbe yi oraya gittik ümit hanım çok yoğundu Kerem bey e aldiydim randevuyu hem erkek olunca eşimde açtı kendini rahat konuştular kan tahlili falan yaptı ona değerlerine bak hormonal değil dedi psikolojik bununla ilgili uzman bı psikolog bulman lazim dedi ama nerdeeee kaldı gitti yine aman çocuğum olsunda diyorum artıkiyi susturmuşsun
hangi merkezde yaptırıosun izmirde irenbe vardı sanırım demi
artık bir sürece girmişsin hiç geçmişi düşünme boşver... sonunu düşünSen dediydim irenbe yi oraya gittik ümit hanım çok yoğundu Kerem bey e aldiydim randevuyu hem erkek olunca eşimde açtı kendini rahat konuştular kan tahlili falan yaptı ona değerlerine bak hormonal değil dedi psikolojik bununla ilgili uzman bı psikolog bulman lazim dedi ama nerdeeee kaldı gitti yine aman çocuğum olsunda diyorum artık
Bı başlasak artıkartık bir sürece girmişsin hiç geçmişi düşünme boşver... sonunu düşün
zaten sürece başlarken stres oluyorda
başlayınca su gibi akıp gidiyor
stres yapma stres yaparsan regl gecikirBı başlasak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?