Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide Bal0ncuk um toplam süreç ne kadar oluyo on gün iğne kullanan dedi bana Dr sonrasında toplicaz dedi topladıktan sonra dollicez dedi ama süre vermedi
canım ortalama söylemiş sana... zaten iğne vurulurken seni çağıracak kontrolle gideceksin
kaç yumurtan olmuş hangi olgunluğa gelmiş
hepsine bakacak...
sonra çatlamasınlar diye bir iğne daha ekliyecek :)

Hayır hayır ignelerden sonraki süreç toplamda ne kadarda hamilesin diyorlar
sonra yumurta toplaman olacak kuzum.. sonra 5 gün döllenme süreci.. arıyacaklar seni bu kadar döllendi
bu kadarı şu güne gitti diye.. işte o süreçler heycanlı stresli oluyor ama çok güzel
sonrası kısmet.. yani rahmine göre taze transfermi yapacak.. dondurulmuşmu yapacak...
taze yaparsa evet biter.. dondurulmuş yaparsa bekliyeceksin

Rahim durumuna göre bakacaz dedi kalınlaşma sağlanmış mi hormon seviyelerin tutunmaya yeter mi bakıp öyle sana aktarcaz dedi inşallah taze taze aktarır babalar gününe yetişir

Rahim durumuna göre bakacaz dedi kalınlaşma sağlanmış mi hormon seviyelerin tutunmaya yeter mi bakıp öyle sana aktarcaz dedi inşallah taze taze aktarır babalar gününe yetişir
hiç acele etme kuzum onca bekledin
geç olsun güç olmasın inşallah

hiç acele etme kuzum onca bekledin
geç olsun güç olmasın inşallah
Umudumu hepten yitirdiydim en son o Dr dan sonra hiç ilişkiye girmedik bak bugüne kadar hala tık yok Allah'tan gitmişiz bu Dr a anlattık durumu İlaç kullanmaktan sıkıldım artık dedim her ay ilaç kullanıyorum ama birliktelik olmuyoki Dr kar beni anlamiyo dedim sonra eşimin sonuçlara baktı canlı hareketli çok düşük dedi o zaman size direk mikroenjeksiyon yapicaz dedi yine umutlandik şimdi bı dolu kaç içiyoruz vitamin takviye o zamana kadar hamile kalırsın belki hemen niye tüp bebek yaptiriyorsunuz diyodu kaynanam sinirlendim oglunda iş yok ben napiyim dedim sustu

iyi susturmuşsun
hangi merkezde yaptırıosun izmirde irenbe vardı sanırım demi

iyi susturmuşsun
hangi merkezde yaptırıosun izmirde irenbe vardı sanırım demi
Sen dediydim irenbe yi oraya gittik ümit hanım çok yoğundu Kerem bey e aldiydim randevuyu hem erkek olunca eşimde açtı kendini rahat konuştular kan tahlili falan yaptı ona değerlerine bak hormonal değil dedi psikolojik bununla ilgili uzman bı psikolog bulman lazim dedi ama nerdeeee kaldı gitti yine aman çocuğum olsunda diyorum artık

artık bir sürece girmişsin hiç geçmişi düşünme boşver... sonunu düşün
zaten sürece başlarken stres oluyorda
başlayınca su gibi akıp gidiyor

Bı başlasak artık
stres yapma stres yaparsan regl gecikir
neyseki benm o ay zamanda geldi sonrasını hiç hatırlamıyorum ne zaman oldu ne zaman bitti ne zaman sürece girdim
ama ondan öncesi kabustu
hangi merkeze gidecem.. ne olacak vs vs vs çok stresliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…