- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.521
Evet güzel dua edelim güzel olsun inşallah herşeyOlumlama olumlama olumlama lütfen pozitif düşünüyoruz çünkü dua saatimizi bilmiyoruz o yüzden güzel mesajlar iletiyoruz lutfennn
valla ne güzel olurdu keşke ultra zengin olsaydımEvlere ultrason cihazı mi alsak ki acaba
Benim de riskliydi acaba geçti mi risk ondan mı 3 hafta verdiAynen cinsiyet falan aklına gelmiyor bile insanın kalp atışını duysak rahatlarız yani riskli gebelik olduğu için benım 10gün dedi dr kontrolden geldıkten 4 5gün sonra bende anksiyete başlıyor kötü senayolarçarşamba gününe tandevu aldım bugün bakalım inşallah herşey yolundadır
Enemm bugun biraz zor gecer sana ama bak oglen oldu bile, oyle dusunGelmedi henüz canım
Geceye doğru geçti uyku vs kalmadı uykulu uykulu işe geldim
Hahaha aynen valla elimiz kolumuz oldular ciddenağzın bal yesin inşallah en kısa zamandaçok çok aminnnn
deniyim öyle aynen iyiki var Allah tekerleğine zeval vermesin
öğrensinler tabi haklısın ağırlaşınca zaten mecbur öğrenecek gibi
Ben de heyecanla gün sayıyorum bakalım ne dicek ağzım kulağımda bekliyorum 5 gün kaldısaya saya bitirdim galiba
Valla yaaa, nolcak haftada bir 3dk gorsekmaşallah gelsin ikizler heyecanlı bekleyiş çabuk geçsin günler
evet az kaldı bayakalbim hızlanıyor bir gelsin o gün rahatlıcam inşallah
senin ne güzel 10 günmüş 3 hafta verdi bana 2 hafta nasıl geçti bilmeminsan gerçekten iyi mi diye merak ediyor. ne cinsiyet ne bir şey sağlıklı olsun da oh desem rahatlasam bir. keşke en fazla bir haftada çağırsalar
İnşallah canım melek onlar iyi olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallahvalla ne güzel olurdu keşke ultra zengin olsaydım
Benim de riskliydi acaba geçti mi risk ondan mı 3 hafta verdievet kalbini duysak rahatlıcam senin de randevuya bir şey kalmamış ya çok heyecanlı haberleşelim inşallah iyidir minnak merak etme o kötü senaryo bende de oluyor hemen kafamdan silip bir şeyle meşgul olmaya çalışıyorum sen de çok düşünme
iyi olcak hastanın dr ayağına gelirmişEnemm bugun biraz zor gecer sana ama bak oglen oldu bile, oyle dusun
Hahaha aynen valla elimiz kolumuz oldular cidden
Aynen oyle, yoksa biz de aa bilmyorz deyip çekilelim ama nirdeee
Yaaaaa sorma benim haftaya cuma olcak buyuk ihtimal 10gun geçti, 3 hafta demisti, alirim haftaya randevu uygun günümüze göreama zor duruyorummmm
Valla yaaa, nolcak haftada bir 3dk gorsek
Hiç iş yapmadımEnemm bugun biraz zor gecer sana ama bak oglen oldu bile, oyle dusun
Hahaha aynen valla elimiz kolumuz oldular cidden
Aynen oyle, yoksa biz de aa bilmyorz deyip çekilelim ama nirdeee
Yaaaaa sorma benim haftaya cuma olcak buyuk ihtimal 10gun geçti, 3 hafta demisti, alirim haftaya randevu uygun günümüze göreama zor duruyorummmm
Valla yaaa, nolcak haftada bir 3dk gorsek
Estağfurullah tatlım benimParesilaaa aklım sende bacım kendıme hakim olamıyorum yanı kusura bakma diyorum kızı sıkmayım ahanda dayanamadım yine
haydi yap yap yap haydi yap yap yap bekleyince nolcak ki bugün öğrensen için rahatlicak daha fazla bekleyip kalbini heycanlatma yap gitsin ben olsam yapardım çoktanHiç iş yapmadım
Estağfurullah tatlım benim
Hala gelen giden yok
Midem daha doğrusu yemek borusu çok yanıyor. Sağ kasığım bir değişik. Uzun süre ayakta durunca belim ağrıyor
Birazcık göğüs sancım var ama çok az
Sanırım ben de dayanamayacam test yapacam
Test lobisi iş başında. Yap o testihaydi yap yap yap haydi yap yap yap bekleyince nolcak ki bugün öğrensen için rahatlicak daha fazla bekleyip kalbini heycanlatma yap gitsin ben olsam yapardım çoktan
içimden geçen duayı biliyorsun demi güzel parem caniçi arkadaşım benimAma canlar göğüs ağrım çok çok az benim süt kanalları genişlemiyor mu ki
Huzur kalmadı kuzum kalemden iki kişi karantinada birinin annesi birinin oğlu pozitif zor bela kalemi dezenfekte ettik hiç moralim yok
kızzz nie böyle kısa cvpoldum baloncukum
kıyamam sana.. Alakasını sorma cnm boşver... dondurulmuş daha iyi... bende dondurulmuş oldum orasına takılmaHemen toplu cevap yazayım anca çıktım hastaneden iğneyi falan gösterdiler nasıl kullanılacağını inşallah yapacamyarın başlıyorum iğneye iki toz bı sıvı toplam 300 du herhal unuttum sağda 14-15 solda 11-12 yumurta varmış rahim duvqr kalınlığı güzel incelmiş dedi ama yumurta sayın çok olduğu için taze yapabilir miyiz bilmiyorum dedi(alakasını anlayamadım sormadimda ) neyse cmtsi tekrar kontrol kesin tarih o zaman belli olacak ama şuan için 28-29 gibi opu gorunuyo dedi... Benden şimdilik bu kadar... Anladığım kadarıyla bu ay ya da Mayıs'ta transfer değil teeee Haziran'da olacakmış sanırım bakalım embriyo oluşacak mi ama rahatladım çok saçma yere
offf nurum sorma en cok o ilaçlara verilen para içimi cız ettiAma ilaçlar ne pahalı yaaa daha bide bu dört günlük ilaç 1400 TL nedir arkadaş neyseki indirim yaptılar 950 ye aldim
aynen ben sana dedm o kadar takılma die..Bu arada bana 75 e düş diyen Dr 87 yi duyunca baya iyi vermişsin ama şu 10 gün daha vermeye bak dedi
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBal0ncuk bacım nerdesin haberler var kaçırıyorsun aaaaa
haydi yap yap yap haydi yap yap yap bekleyince nolcak ki bugün öğrensen için rahatlicak daha fazla bekleyip kalbini heycanlatma yap gitsin ben olsam yapardım çoktan
Test lobisi iş başında. Yap o testiParesilaaa
Sen yapana kadar biz hep beraber dokuz doğuracağız burda
Akşam yapsam çıkar mı kiiçimden geçen duayı biliyorsun demi güzel parem caniçi arkadaşım benim
Allah'ım lütfennnnnnnnnnn
kızzz nie böyle kısa cvpsorayım o zaman dr gidebildinmi
ne yaptın ne ettin kuzum benim
kıyamam sana.. Alakasını sorma cnm boşver... dondurulmuş daha iyi... bende dondurulmuş oldum orasına takılma
hemde bu süreçte dinlenirsin
offf nurum sorma en cok o ilaçlara verilen para içimi cız ettiama arkadaşımın abisi eczane açtı baya indirim yaptılar saolsunlar o konuda iyiydim ben
aynen ben sana dedm o kadar takılma die..
ama iğneler sonuçta hormon ilaçları... yediklerini dikkat et ve yürümeye devam et
dondurulmuş transfer olursan zamanda kazanıosun yavyummmmmmmmmm
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hem banka işlerim vardı hemde online sınavlarım... bugün oralarda kaçamaklar yaptım
okuya okuya geldim
paremmmm testmi yapacan kuzumAkşam yapsam çıkar mı ki
Burda yapmam
4 saat sıvı tüketmedikten sonra yapılaliyor galibaAkşam yapsam çıkar mı ki
Burda yapmam
LililililiHiç iş yapmadım
Estağfurullah tatlım benim
Hala gelen giden yok
Midem daha doğrusu yemek borusu çok yanıyor. Sağ kasığım bir değişik. Uzun süre ayakta durunca belim ağrıyor
Birazcık göğüs sancım var ama çok az
Sanırım ben de dayanamayacam test yapacam
Hoşgeldiniz bayaaannnselaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmm
Kahrol düşman al sana bombeeeTest lobisi iş başında. Yap o testiParesilaaa
Sen yapana kadar biz hep beraber dokuz doğuracağız burda
welcomeeee matmazelll have are you today ?selaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmm
hoşbuldum uyuyan prensesHoşgeldiniz bayaaannn
ohhhh yeaahh beybiKahrol düşman al sana bombeee
welcomeeee matmazelll have are you today ?
ooo ooo hemde alaaaAkşam yapsam çıkar mı ki
Burda yapmam
yapcak yapcakparemmmm testmi yapacan kuzum
ben tükettim de yaptım şıp diye çıktı4 saat sıvı tüketmedikten sonra yapılaliyor galiba
hoşbuldum uyuyan prenses
ohhhh yeaahh beybi
kız öldürdün beni gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?