Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evlere ultrason cihazı mi alsak ki acaba
valla ne güzel olurdu keşke ultra zengin olsaydım
Benim de riskliydi acaba geçti mi risk ondan mı 3 hafta verdi evet kalbini duysak rahatlıcam senin de randevuya bir şey kalmamış ya çok heyecanlı haberleşelim inşallah iyidir minnak merak etme o kötü senaryo bende de oluyor hemen kafamdan silip bir şeyle meşgul olmaya çalışıyorum sen de çok düşünme

Gelmedi henüz canım

Geceye doğru geçti uyku vs kalmadı uykulu uykulu işe geldim
Enemm bugun biraz zor gecer sana ama bak oglen oldu bile, oyle dusun
Hahaha aynen valla elimiz kolumuz oldular cidden
Aynen oyle, yoksa biz de aa bilmyorz deyip çekilelim ama nirdeee
Yaaaaa sorma benim haftaya cuma olcak buyuk ihtimal 10gun geçti, 3 hafta demisti, alirim haftaya randevu uygun günümüze göre ama zor duruyorummmm
Valla yaaa, nolcak haftada bir 3dk gorsek

İnşallah canım melek onlar iyi olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah
Maşallah 11.haftana gelmişsin canım o yuzden dr riski ona göre hesaplamıştır benim durumum gecen sefer ki gebeliğimde 12.haftadan sonra oluştu o yuzden tetikteyiz biraz
Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin aynı şeyleri yaşatmasın evlatla sınamasın emeklerımizi görsün inşallah

iyi olcak hastanın dr ayağına gelirmiş daylercim toplu gebelik testi önerdiğin bi marka var mı uygun olsun piliss

Hiç iş yapmadım
Paresilaaa aklım sende bacım kendıme hakim olamıyorum yanı kusura bakma diyorum kızı sıkmayım ahanda dayanamadım yine
Estağfurullah tatlım benim
Hala gelen giden yok
Midem daha doğrusu yemek borusu çok yanıyor. Sağ kasığım bir değişik. Uzun süre ayakta durunca belim ağrıyor
Birazcık göğüs sancım var ama çok az
Sanırım ben de dayanamayacam test yapacam

haydi yap yap yap haydi yap yap yap bekleyince nolcak ki bugün öğrensen için rahatlicak daha fazla bekleyip kalbini heycanlatma yap gitsin ben olsam yapardım çoktan

haydi yap yap yap haydi yap yap yap bekleyince nolcak ki bugün öğrensen için rahatlicak daha fazla bekleyip kalbini heycanlatma yap gitsin ben olsam yapardım çoktan
Test lobisi iş başında. Yap o testi Paresilaaa
Sen yapana kadar biz hep beraber dokuz doğuracağız burda

Ama canlar göğüs ağrım çok çok az benim süt kanalları genişlemiyor mu ki
Huzur kalmadı kuzum kalemden iki kişi karantinada birinin annesi birinin oğlu pozitif zor bela kalemi dezenfekte ettik hiç moralim yok
içimden geçen duayı biliyorsun demi güzel parem caniçi arkadaşım benim
Allah'ım lütfennnnnnnnnnn

oldum baloncukum
kızzz nie böyle kısa cvp sorayım o zaman dr gidebildinmi
ne yaptın ne ettin kuzum benim

kıyamam sana.. Alakasını sorma cnm boşver... dondurulmuş daha iyi... bende dondurulmuş oldum orasına takılma
hemde bu süreçte dinlenirsin

Ama ilaçlar ne pahalı yaaa daha bide bu dört günlük ilaç 1400 TL nedir arkadaş neyseki indirim yaptılar 950 ye aldim
offf nurum sorma en cok o ilaçlara verilen para içimi cız etti ama arkadaşımın abisi eczane açtı baya indirim yaptılar saolsunlar o konuda iyiydim ben

Bu arada bana 75 e düş diyen Dr 87 yi duyunca baya iyi vermişsin ama şu 10 gün daha vermeye bak dedi
aynen ben sana dedm o kadar takılma die..
ama iğneler sonuçta hormon ilaçları... yediklerini dikkat et ve yürümeye devam et
dondurulmuş transfer olursan zamanda kazanıosun yavyummmmmmmmmm

Bal0ncuk bacım nerdesin haberler var kaçırıyorsun aaaaa
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hem banka işlerim vardı hemde online sınavlarım... bugün oralarda kaçamaklar yaptım
okuya okuya geldim

Test lobisi iş başında. Yap o testi Paresilaaa
Sen yapana kadar biz hep beraber dokuz doğuracağız burda

Akşam yapsam çıkar mı ki
Burda yapmam

Lilililili Çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…