- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.501
Senin çok ya belki hızlı büyüyeceklerdir. Beni de ilk kontrole 4 gün sonra çağırdılar. Sonra üç günde bir iki kez daha gittim. Sonra çatlatma sonra yumurta toplama. Ben 11 gün iğne yapmış oldum ama senin daha kısa sürecek gibiBana bı kontrol verdi dört gün sonraya öğün başka kontrole çağırır mi bilmiyorum o gün belli olacak ama o gün için kan tahlili falanda istediler 24 u kontrol 28-29 gibi de opu görünüyor şuan için dedi
MAŞALLAH KIZHemen toplu cevap yazayım anca çıktım hastaneden iğneyi falan gösterdiler nasıl kullanılacağını inşallah yapacamyarın başlıyorum iğneye iki toz bı sıvı toplam 300 du herhal unuttum sağda 14-15 solda 11-12 yumurta varmış rahim duvqr kalınlığı güzel incelmiş dedi ama yumurta sayın çok olduğu için taze yapabilir miyiz bilmiyorum dedi(alakasını anlayamadım sormadimda ) neyse cmtsi tekrar kontrol kesin tarih o zaman belli olacak ama şuan için 28-29 gibi opu gorunuyo dedi... Benden şimdilik bu kadar... Anladığım kadarıyla bu ay ya da Mayıs'ta transfer değil teeee Haziran'da olacakmış sanırım bakalım embriyo oluşacak mi ama rahatladım çok saçma yere
sebin yerin ayrı künefe niyetine götürcem seniE bizzzz
İnşallah fazla iğne vurmam kendimeSenin çok ya belki hızlı büyüyeceklerdir. Beni de ilk kontrole 4 gün sonra çağırdılar. Sonra üç günde bir iki kez daha gittim. Sonra çatlatma sonra yumurta toplama. Ben 11 gün iğne yapmış oldum ama senin daha kısa sürecek gibi
İnşallah mucizemmm bu seferki yumurtalar civciv olurMAŞALLAH KIZTavuk gibi çifter çifter tutsun inşallah
sebin yerin ayrı künefe niyetine götürcem seni
Bana da anlatırken çok karmaşık gelmişti. Küçük iğne bile gözümü korkutmuştu ama yaparsın merak etme. Tekrar diyorum, ben yaptıysam herkes yaparİnşallah fazla iğne vurmam kendimekocaman iğneyi çıkardı önce hemşire korktum bunu nasıl vircam diye ama o üç ilacı da birbirine karıştırmak içinmiş sonra diğer küçük üçlü siringayla vuracakmış in
Hastanede yaptırsam olur mu dedim bunun için gitme hergun gülerler dedi bana çok tatlıydı hemşireBana da anlatırken çok karmaşık gelmişti. Küçük iğne bile gözümü korkutmuştu ama yaparsın merak etme. Tekrar diyorum, ben yaptıysam herkes yapar
Benim hemşire de çok tatlıydı ya. Transfer olur ve bebik tutarsa hediye götüreceğim onlara belki çiko falan alırım. Ben de hastaneye giderim diyordum da corona varken pek akıl karı gelmedi. Evde lab kurduk hallettikHastanede yaptırsam olur mu dedim bunun için gitme hergun gülerler dedi bana çok tatlıydı hemşire
tutar tutarİnşallah mucizemmm bu seferki yumurtalar civciv oluryaklaşık iki yıldır beceremedim
Gözün aydın canım gelsin bebeler oh ohHemen toplu cevap yazayım anca çıktım hastaneden iğneyi falan gösterdiler nasıl kullanılacağını inşallah yapacamyarın başlıyorum iğneye iki toz bı sıvı toplam 300 du herhal unuttum sağda 14-15 solda 11-12 yumurta varmış rahim duvqr kalınlığı güzel incelmiş dedi ama yumurta sayın çok olduğu için taze yapabilir miyiz bilmiyorum dedi(alakasını anlayamadım sormadimda ) neyse cmtsi tekrar kontrol kesin tarih o zaman belli olacak ama şuan için 28-29 gibi opu gorunuyo dedi... Benden şimdilik bu kadar... Anladığım kadarıyla bu ay ya da Mayıs'ta transfer değil teeee Haziran'da olacakmış sanırım bakalım embriyo oluşacak mi ama rahatladım çok saçma yere
Aminn kizcem hepimizin gelsin bebisleriGözün aydın canım gelsin bebeler oh oh
ağzın bal yesin inşallah en kısa zamandaEvetttt olacak
Bu sefer ilk diş çıkarışlarını, pırtlamalarını, emeklemelerini belki de konuşacağız
deniyim öyle aynen iyiki var Allah tekerleğine zeval vermesinOyyy kiyamam sana kuzumm, geçsin bitsin insallah, cok zor bilirim canim benim
Sildirme de toz alma gibi düşünülebilir. Her odada durdurup bezini temizlersen harika olabilir. Ben ara ara kullaniyorum sildirmeyi valla diyorum ya, robot iyi ki var
Ogrenecekler yapmayı, biz de her şeyi bilerek evlenmedik ogreniyoruz valla
Amin inşallah kuzumm, cok heyecanla bekliyorum 2 hafta sonraki randevuyu
Vuvvvv beybiiiiiiMAŞALLAH KIZTavuk gibi çifter çifter tutsun inşallah
sebin yerin ayrı künefe niyetine götürcem seni
Tabiki çok fazla kilo verdin maşallah fıstıkBu arada bana 75 e düş diyen Dr 87 yi duyunca baya iyi vermişsin ama şu 10 gün daha vermeye bak dedi
Çok çok az kalmış kiağzın bal yesin inşallah en kısa zamandaçok çok aminnnn
deniyim öyle aynen iyiki var Allah tekerleğine zeval vermesin
öğrensinler tabi haklısın ağırlaşınca zaten mecbur öğrenecek gibi
Ben de heyecanla gün sayıyorum bakalım ne dicek ağzım kulağımda bekliyorum 5 gün kaldısaya saya bitirdim galiba
Günler geçmiyor ya biz de deağzın bal yesin inşallah en kısa zamandaçok çok aminnnn
deniyim öyle aynen iyiki var Allah tekerleğine zeval vermesin
öğrensinler tabi haklısın ağırlaşınca zaten mecbur öğrenecek gibi
Ben de heyecanla gün sayıyorum bakalım ne dicek ağzım kulağımda bekliyorum 5 gün kaldısaya saya bitirdim galiba
maşallah gelsin ikizler heyecanlı bekleyiş çabuk geçsin günlerHemen toplu cevap yazayım anca çıktım hastaneden iğneyi falan gösterdiler nasıl kullanılacağını inşallah yapacamyarın başlıyorum iğneye iki toz bı sıvı toplam 300 du herhal unuttum sağda 14-15 solda 11-12 yumurta varmış rahim duvqr kalınlığı güzel incelmiş dedi ama yumurta sayın çok olduğu için taze yapabilir miyiz bilmiyorum dedi(alakasını anlayamadım sormadimda ) neyse cmtsi tekrar kontrol kesin tarih o zaman belli olacak ama şuan için 28-29 gibi opu gorunuyo dedi... Benden şimdilik bu kadar... Anladığım kadarıyla bu ay ya da Mayıs'ta transfer değil teeee Haziran'da olacakmış sanırım bakalım embriyo oluşacak mi ama rahatladım çok saçma yere
evet az kaldı bayaVuvvvv beybiiiiii
Tabiki çok fazla kilo verdin maşallah fıstık
Senin için artık yaşam şekli olduğu için verirsin
Çok çok az kalmış ki
senin ne güzel 10 günmüş 3 hafta verdi bana 2 hafta nasıl geçti bilmemGünler geçmiyor ya biz de deiyi mi kötü mü gitsek görsek çatlıycam bende 10 günde bir gidiyorum kontole bir de
Evlere ultrason cihazı mi alsak ki acabamaşallah gelsin ikizler heyecanlı bekleyiş çabuk geçsin günler
evet az kaldı bayakalbim hızlanıyor bir gelsin o gün rahatlıcam inşallah
senin ne güzel 10 günmüş 3 hafta verdi bana 2 hafta nasıl geçti bilmeminsan gerçekten iyi mi diye merak ediyor. ne cinsiyet ne bir şey sağlıklı olsun da oh desem rahatlasam bir. keşke en fazla bir haftada çağırsalar
Aynen cinsiyet falan aklına gelmiyor bile insanın kalp atışını duysak rahatlarız yani riskli gebelik olduğu için benım 10gün dedi dr kontrolden geldıkten 4 5gün sonra bende anksiyete başlıyor kötü senayolarmaşallah gelsin ikizler heyecanlı bekleyiş çabuk geçsin günler
evet az kaldı bayakalbim hızlanıyor bir gelsin o gün rahatlıcam inşallah
senin ne güzel 10 günmüş 3 hafta verdi bana 2 hafta nasıl geçti bilmeminsan gerçekten iyi mi diye merak ediyor. ne cinsiyet ne bir şey sağlıklı olsun da oh desem rahatlasam bir. keşke en fazla bir haftada çağırsalar
Olumlama olumlama olumlama lütfen pozitif düşünüyoruz çünkü dua saatimizi bilmiyoruz o yüzden güzel mesajlar iletiyoruz lutfennnAynen cinsiyet falan aklına gelmiyor bile insanın kalp atışını duysak rahatlarız yani riskli gebelik olduğu için benım 10gün dedi dr kontrolden geldıkten 4 5gün sonra bende anksiyete başlıyor kötü senayolarçarşamba gününe tandevu aldım bugün bakalım inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?