Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin çok ya belki hızlı büyüyeceklerdir. Beni de ilk kontrole 4 gün sonra çağırdılar. Sonra üç günde bir iki kez daha gittim. Sonra çatlatma sonra yumurta toplama. Ben 11 gün iğne yapmış oldum ama senin daha kısa sürecek gibi

MAŞALLAH KIZ Tavuk gibi çifter çifter tutsun inşallah
sebin yerin ayrı künefe niyetine götürcem seni

İnşallah fazla iğne vurmam kendime kocaman iğneyi çıkardı önce hemşire korktum bunu nasıl vircam diye ama o üç ilacı da birbirine karıştırmak içinmiş sonra diğer küçük üçlü siringayla vuracakmış in

Bana da anlatırken çok karmaşık gelmişti. Küçük iğne bile gözümü korkutmuştu ama yaparsın merak etme. Tekrar diyorum, ben yaptıysam herkes yapar

Hastanede yaptırsam olur mu dedim bunun için gitme hergun gülerler dedi bana çok tatlıydı hemşire
Benim hemşire de çok tatlıydı ya. Transfer olur ve bebik tutarsa hediye götüreceğim onlara belki çiko falan alırım. Ben de hastaneye giderim diyordum da corona varken pek akıl karı gelmedi. Evde lab kurduk hallettik

Gözün aydın canım gelsin bebeler oh oh

Evetttt olacak
Bu sefer ilk diş çıkarışlarını, pırtlamalarını, emeklemelerini belki de konuşacağız
ağzın bal yesin inşallah en kısa zamanda çok çok aminnnn
deniyim öyle aynen iyiki var Allah tekerleğine zeval vermesin
öğrensinler tabi haklısın ağırlaşınca zaten mecbur öğrenecek gibi
Ben de heyecanla gün sayıyorum bakalım ne dicek ağzım kulağımda bekliyorum 5 gün kaldı saya saya bitirdim galiba

MAŞALLAH KIZ Tavuk gibi çifter çifter tutsun inşallah

sebin yerin ayrı künefe niyetine götürcem seni
Vuvvvv beybiiiiii
Bu arada bana 75 e düş diyen Dr 87 yi duyunca baya iyi vermişsin ama şu 10 gün daha vermeye bak dedi
Tabiki çok fazla kilo verdin maşallah fıstık
Senin için artık yaşam şekli olduğu için verirsin
Çok çok az kalmış ki

Günler geçmiyor ya biz de de iyi mi kötü mü gitsek görsek çatlıycam bende 10 günde bir gidiyorum kontole bir de

maşallah gelsin ikizler heyecanlı bekleyiş çabuk geçsin günler
Vuvvvv beybiiiiii

Tabiki çok fazla kilo verdin maşallah fıstık
Senin için artık yaşam şekli olduğu için verirsin

Çok çok az kalmış ki
evet az kaldı baya kalbim hızlanıyor bir gelsin o gün rahatlıcam inşallah
Günler geçmiyor ya biz de de iyi mi kötü mü gitsek görsek çatlıycam bende 10 günde bir gidiyorum kontole bir de
senin ne güzel 10 günmüş 3 hafta verdi bana 2 hafta nasıl geçti bilmem insan gerçekten iyi mi diye merak ediyor. ne cinsiyet ne bir şey sağlıklı olsun da oh desem rahatlasam bir. keşke en fazla bir haftada çağırsalar

Evlere ultrason cihazı mi alsak ki acaba

Aynen cinsiyet falan aklına gelmiyor bile insanın kalp atışını duysak rahatlarız yani riskli gebelik olduğu için benım 10gün dedi dr kontrolden geldıkten 4 5gün sonra bende anksiyete başlıyor kötü senayolar çarşamba gününe tandevu aldım bugün bakalım inşallah herşey yolundadır

Olumlama olumlama olumlama lütfen pozitif düşünüyoruz çünkü dua saatimizi bilmiyoruz o yüzden güzel mesajlar iletiyoruz lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…