- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.481
Gögüs ağrısı bir belirti değil kuzu sen nerden bilcen genişleyip genişlemediğini ki yaniAma canlar göğüs ağrım çok çok az benim süt kanalları genişlemiyor mu ki
Huzur kalmadı kuzum kalemden iki kişi karantinada birinin annesi birinin oğlu pozitif zor bela kalemi dezenfekte ettik hiç moralim yok
Genişlerse ağrır yahuGögüs ağrısı bir belirti değil kuzu sen nerden bilcen genişleyip genişlemediğini ki yani
Bence bugün de gelmezse yarın test yap bizi de çatlatma
Normalde gecikir misin bacım
bebe olsunAmin kuzum amin inşallah
Bakalım ne çıkacak sonuç ya nur topu gibi bebişya da nur topu gibi kist
Çok çok çok amin kuzummmmmmbebe olsunbebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun
beeeebeeeeğğğğğğğğğğğğğ
Ay birde yumurta azdır diyordunHemen toplu cevap yazayım anca çıktım hastaneden iğneyi falan gösterdiler nasıl kullanılacağını inşallah yapacamyarın başlıyorum iğneye iki toz bı sıvı toplam 300 du herhal unuttum sağda 14-15 solda 11-12 yumurta varmış rahim duvqr kalınlığı güzel incelmiş dedi ama yumurta sayın çok olduğu için taze yapabilir miyiz bilmiyorum dedi(alakasını anlayamadım sormadimda ) neyse cmtsi tekrar kontrol kesin tarih o zaman belli olacak ama şuan için 28-29 gibi opu gorunuyo dedi... Benden şimdilik bu kadar... Anladığım kadarıyla bu ay ya da Mayıs'ta transfer değil teeee Haziran'da olacakmış sanırım bakalım embriyo oluşacak mi ama rahatladım çok saçma yere
Gözün aydııın. Menopur verdi galiba di mi? Benimki de tozlu ve sıvılı ayrıydı. Maşallah yumurtalarına. Sayı çok olunca öyle yapıyorlar, rahim dinlendirmeye alıyorlar merak etme. Hiç bir şey okuma. Araştırma. Sana zaten bilmen gereken her şeyi söyleyecekler. Güzel güzel büyüsünler bakalımHemen toplu cevap yazayım anca çıktım hastaneden iğneyi falan gösterdiler nasıl kullanılacağını inşallah yapacamyarın başlıyorum iğneye iki toz bı sıvı toplam 300 du herhal unuttum sağda 14-15 solda 11-12 yumurta varmış rahim duvqr kalınlığı güzel incelmiş dedi ama yumurta sayın çok olduğu için taze yapabilir miyiz bilmiyorum dedi(alakasını anlayamadım sormadimda ) neyse cmtsi tekrar kontrol kesin tarih o zaman belli olacak ama şuan için 28-29 gibi opu gorunuyo dedi... Benden şimdilik bu kadar... Anladığım kadarıyla bu ay ya da Mayıs'ta transfer değil teeee Haziran'da olacakmış sanırım bakalım embriyo oluşacak mi ama rahatladım çok saçma yere
Ne kaa çok o kaa eyi olur dimiAy birde yumurta azdır diyordun
Vuvvvv hazirana ne kaldı kii
Fostimon ve merional diye bı pembe bı mavi kutuGözün aydııın. Menopur verdi galiba di mi? Benimki de tozlu ve sıvılı ayrıydı. Maşallah yumurtalarına. Sayı çok olunca öyle yapıyorlar, rahim dinlendirmeye alıyorlar merak etme. Hiç bir şey okuma. Araştırma. Sana zaten bilmen gereken her şeyi söyleyecekler. Güzel güzel büyüsünler bakalım
Rahatladım şuan araştırma yok eğer araştırırsan buraya bisiler yazarım zaten kızın banaGözün aydııın. Menopur verdi galiba di mi? Benimki de tozlu ve sıvılı ayrıydı. Maşallah yumurtalarına. Sayı çok olunca öyle yapıyorlar, rahim dinlendirmeye alıyorlar merak etme. Hiç bir şey okuma. Araştırma. Sana zaten bilmen gereken her şeyi söyleyecekler. Güzel güzel büyüsünler bakalım
Allahın izni ile olacak canımNe kaa çok o kaa eyi olur dimiaman saglikli olsunlar dollensinlerde bı taneyle bile hamiş kalan var rabbim ol desin yeterki
Sanki hamiş haberi almışım gibi sevindim nedensizceAllahın izni ile olacak canım
Anlaştık. O iş bizdeRahatladım şuan araştırma yok eğer araştırırsan buraya bisiler yazarım zaten kızın bana
Ben de her kontrolde hemşire çağırınca hoplaya zıplaya gidiyordum. Halbuki ödüm patlıyordu bir yandan. O aletin ve çatalın tedirginliği falan ama tatlı da bir heyecanı var "Ne kadar büyümüşler" diyeSanki hamiş haberi almışım gibi sevindim nedensizceinşallah bigun hepimizde o haberi alırız hepimizde hamiş oluruz sağlıcakla kucaklariz koklariz yavrularimizi
Valla bende çok mutlu oldum ki herşey yoluna girmeye başladı amin canım aminnnnnnSanki hamiş haberi almışım gibi sevindim nedensizceinşallah bigun hepimizde o haberi alırız hepimizde hamiş oluruz sağlıcakla kucaklariz koklariz yavrularimizi
Bana bı kontrol verdi dört gün sonraya öğün başka kontrole çağırır mi bilmiyorum o gün belli olacak ama o gün için kan tahlili falanda istediler 24 u kontrol 28-29 gibi de opu görünüyor şuan için dediBen de her kontrolde hemşire çağırınca hoplaya zıplaya gidiyordum. Halbuki ödüm patlıyordu bir yandan. O aletin ve çatalın tedirginliği falan ama tatlı da bir heyecanı var "Ne kadar büyümüşler" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?