Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama canlar göğüs ağrım çok çok az benim süt kanalları genişlemiyor mu ki
Huzur kalmadı kuzum kalemden iki kişi karantinada birinin annesi birinin oğlu pozitif zor bela kalemi dezenfekte ettik hiç moralim yok
Gögüs ağrısı bir belirti değil kuzu sen nerden bilcen genişleyip genişlemediğini ki yani
Bence bugün de gelmezse yarın test yap bizi de çatlatma
Normalde gecikir misin bacım

Amin kuzum amin inşallah
Bakalım ne çıkacak sonuç ya nur topu gibi bebiş ya da nur topu gibi kist
bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun bebe olsun
beeeebeeeeğğğğğğğğğğğğğ

Hemen toplu cevap yazayım anca çıktım hastaneden iğneyi falan gösterdiler nasıl kullanılacağını inşallah yapacam yarın başlıyorum iğneye iki toz bı sıvı toplam 300 du herhal unuttum sağda 14-15 solda 11-12 yumurta varmış rahim duvqr kalınlığı güzel incelmiş dedi ama yumurta sayın çok olduğu için taze yapabilir miyiz bilmiyorum dedi(alakasını anlayamadım sormadimda) neyse cmtsi tekrar kontrol kesin tarih o zaman belli olacak ama şuan için 28-29 gibi opu gorunuyo dedi... Benden şimdilik bu kadar... Anladığım kadarıyla bu ay ya da Mayıs'ta transfer değil teeee Haziran'da olacakmış sanırım bakalım embriyo oluşacak mi ama rahatladım çok saçma yere

Ay birde yumurta azdır diyordun
Vuvvvv hazirana ne kaldı kii

Gözün aydııın. Menopur verdi galiba di mi? Benimki de tozlu ve sıvılı ayrıydı. Maşallah yumurtalarına. Sayı çok olunca öyle yapıyorlar, rahim dinlendirmeye alıyorlar merak etme. Hiç bir şey okuma. Araştırma. Sana zaten bilmen gereken her şeyi söyleyecekler. Güzel güzel büyüsünler bakalım

Fostimon ve merional diye bı pembe bı mavi kutu

Rahatladım şuan araştırma yok eğer araştırırsan buraya bisiler yazarım zaten kızın bana

Sanki hamiş haberi almışım gibi sevindim nedensizce inşallah bigun hepimizde o haberi alırız hepimizde hamiş oluruz sağlıcakla kucaklariz koklariz yavrularimizi
Ben de her kontrolde hemşire çağırınca hoplaya zıplaya gidiyordum. Halbuki ödüm patlıyordu bir yandan. O aletin ve çatalın tedirginliği falan ama tatlı da bir heyecanı var "Ne kadar büyümüşler" diye

Bana bı kontrol verdi dört gün sonraya öğün başka kontrole çağırır mi bilmiyorum o gün belli olacak ama o gün için kan tahlili falanda istediler 24 u kontrol 28-29 gibi de opu görünüyor şuan için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…