- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.621
sayfa yenilerken gözüme çaldı kayboldu sankiHani nerdaaaaa
Olumlu ise hepinizi etiketlerim değilse sadece yazarımbencede... ben yokken kutlama olursa darılırım
Bulamadim gizsayfa yenilerken gözüme çaldı kayboldu sanki
Okudum bunu ya hem hapin koruduguna inaniyor hem hamilemiyim diyor hshshddaha fenasını buldum
@zevk suyundan hap kullanılsada hamile kalmak
Ayıp ayıp
nasıl yakaladın len hemen sildim oysakiOkudum bunu ya hem hapin koruduguna inaniyor hem hamilemiyim diyor hshshd
Sorma bir doğurganlar bi dogurganlarnasıl yakaladın len hemen sildim oysakiben okumadım demek ki o kadar doğurgan avratlar
Valla kuşum hayırlısı dinlensin bakalım ama kilo konusunda baya vermişsin dedi Dr şaka gibiiçimden geçen duayı biliyorsun demi güzel parem caniçi arkadaşım benim
Allah'ım lütfennnnnnnnnnn
kızzz nie böyle kısa cvpsorayım o zaman dr gidebildinmi
ne yaptın ne ettin kuzum benim
kıyamam sana.. Alakasını sorma cnm boşver... dondurulmuş daha iyi... bende dondurulmuş oldum orasına takılma
hemde bu süreçte dinlenirsin
offf nurum sorma en cok o ilaçlara verilen para içimi cız ettiama arkadaşımın abisi eczane açtı baya indirim yaptılar saolsunlar o konuda iyiydim ben
aynen ben sana dedm o kadar takılma die..
ama iğneler sonuçta hormon ilaçları... yediklerini dikkat et ve yürümeye devam et
dondurulmuş transfer olursan zamanda kazanıosun yavyummmmmmmmmm
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hem banka işlerim vardı hemde online sınavlarım... bugün oralarda kaçamaklar yaptım
okuya okuya geldim
aynen cnm insülin iğnesi gibiValla kuşum hayırlısı dinlensin bakalım ama kilo konusunda baya vermişsin dedi Dr şaka gibiyürüyüşleri dedim bı hafta on gün daha yürü sonra ya yasaklicam ya da azaltcaz bı iki kilo daha ver opu ya kadar dedi ilaçlar ilaçlar ilk kocaman iğneyi görünce korktumdu ama sonra ufacık iğneyi çıkardı buyukle karıştıran bunla vurcan dedi
OlumluuuuyOlumlu ise hepinizi etiketlerim değilse sadece yazarım
Verdiğim vitaminleri bırak dedi ama troidle glifor a devam dedi bakalimaynen cnm insülin iğnesi gibi
hiç acıtmıyor ya :)
zaten inşallah tutarsa folik veya omegaya başlatır kuzumVerdiğim vitaminleri bırak dedi ama troidle glifor a devam dedi bakalim
Bende tüp den önce gittim kuaföre ama saçımı boyatmaya manikür falan filan uğraşamamMillet vloglarda kuaföre gidiyi manikür yaptırıyor ben ben
ben pamuk nene oldumBende tüp den önce gittim kuaföre ama saçımı boyatmaya manikür falan filan uğraşamam
Folik çok kullandım vermeyebilir öyle dedi bı sene kullandım yaklaşık zararı da olabiliyormuş çok olunca bakalım neyi uygun görürse bundan sonra Dr ne derse ozaten inşallah tutarsa folik veya omegaya başlatır kuzum
Benimde öyleydi korona olurum diye korkutma gitmiyordum anaaa dedim bide çocuk olursa hiç gidemicem ondan hemen gittim hallettirdimben pamuk nene oldum
3. ayda doktor artık boyayabilirsin dedi ama boyamadım kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?