- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.641
ben de isterdim :dtek hayalim korunarak hamile kalmaktı
benim saçım düz boya olduğu için annem boyuyorduBenimde öyleydi korona olurum diye korkutma gitmiyordum anaaa dedim bide çocuk olursa hiç gidemicem ondan hemen gittim hallettirdim
haksızlık hemaSorma bir doğurganlar bi dogurganlar
o kadr çok muben pamuk nene oldum
3. ayda doktor artık boyayabilirsin dedi ama boyamadım kalsın
önlerim çokkkkkkkhaksızlık hema
o kadr çok muben de 1 senede yaşlandım
Süpermişbenim saçım düz boya olduğu için annem boyuyordu
ama kısmetse temmuzdan sonra farklılık yapacam
ama doktorum beyazlarıma kafayı taktı
her muaynede ne zaman saçlarını boyayacaksın diyor
acayip eğlenceli adam ya.... hastalarını motive ediyor... ve çoğu hastası bakımlı..
boyuyorlar makyaj yapıyorlar felan
bende en azndan giderken makyaj yapıorum.. en son bana neyse ordan kurtarıosun dedi
adam şey diyo mutlu anne mutlu bebek demek.. mutlu anne bebekte mutlu doktor demekmiş
yaaa o konuda şanslıyım gerçekten...Süpermişne güzel kız böyle Dr keyifli keyifli tedirgin gitmiyorsun en azından kontrollere
Silikona ihtiyacım olmadı bilmiyorum diyimmi bendesilikonun dezavantajlarını sormuşlardiyesim geldi fazla mıncıklanırsa patlayabilir
kız sanane millettensilikonun dezavantajlarını sormuşlardiyesim geldi fazla mıncıklanırsa patlayabilir
Tabi canım insanoğlu adamın yaklaşımını yanlış anlayanlar çıkabilir ama sınırını ayarlamasi çok güzel benceyaaa o konuda şanslıyım gerçekten...
hem neşeli hemde motive ediyor gerçekten... ve muaynelerinden de memnunum
ama bir o kadarda ciddi.. bakma öyle konuşuo ama sınırını çiziyor mimikleriyle felan
bazende cok buzdolabı oluo
kabul etmek zorundayızzz yaşlanıyoruzzönlerim çokkkkkkk
Bende kpss baslicam artik ama hala duruyorum öyleSabahtan beridir bildirim gelmiyo yazmiyorsunuz sanıyordum bı baktım dokturmussunuz şimdi geri derse odaklanamiyorummmo bana ben ona bakisiyoruzzzz
Bende konuları bitirdim ama gk hariç onu çok unutuyorum çünküBende kpss baslicam artik ama hala duruyorum öyle
Bende tarih unutuyorum ya gy iyi cok sukur calismadan 70 ustu rahat yapiyorum bide tarih olsa atanirimBende konuları bitirdim ama gk hariç onu çok unutuyorum çünküsoru çözüyorum diğerlerinden kitap bitirmeye çalışıyorum bı ay kamp yaptım ama konular bitene kadar
ateşe de yaklaşmasın erir yani sölemek lazmSilikona ihtiyacım olmadı bilmiyorum diyimmi bende
sinirime gidiyorkız sanane milletten
boşverrrrrrr örtmen olsan da ölücez olmasam da ölücezzz üç günlük dünyayı ders çalışarak mı geçircenSabahtan beridir bildirim gelmiyo yazmiyorsunuz sanıyordum bı baktım dokturmussunuz şimdi geri derse odaklanamiyorummmo bana ben ona bakisiyoruzzzz
Öyle de ama maddiyatta zorluyor haniateşe de yaklaşmasın erir yani sölemek lazm
sinirime gidiyor
boşverrrrrrr örtmen olsan da ölücez olmasam da ölücezzz üç günlük dünyayı ders çalışarak mı geçircen
Sen sadece tarih mi caliscan otur çalış bı zahmet aaaaBende tarih unutuyorum ya gy iyi cok sukur calismadan 70 ustu rahat yapiyorum bide tarih olsa atanirim
önemli olan üremek en büyük derdimiz bunun için burdayızÖyle de ama maddiyatta zorluyor hanio yüzden atanmak en iyisi
Üremeyi beceremedim ona da para istediler haciiiönemli olan üremek en büyük derdimiz bunun için burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?