Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyleydi korona olurum diye korkutma gitmiyordum anaaa dedim bide çocuk olursa hiç gidemicem ondan hemen gittim hallettirdim
benim saçım düz boya olduğu için annem boyuyordu
ama kısmetse temmuzdan sonra farklılık yapacam
ama doktorum beyazlarıma kafayı taktı
her muaynede ne zaman saçlarını boyayacaksın diyor
acayip eğlenceli adam ya.... hastalarını motive ediyor... ve çoğu hastası bakımlı..
boyuyorlar makyaj yapıyorlar felan
bende en azndan giderken makyaj yapıorum.. en son bana neyse ordan kurtarıosun dedi
adam şey diyo mutlu anne mutlu bebek demek.. mutlu anne bebekte mutlu doktor demekmiş

Süpermiş ne güzel kız böyle Dr keyifli keyifli tedirgin gitmiyorsun en azından kontrollere

Süpermiş ne güzel kız böyle Dr keyifli keyifli tedirgin gitmiyorsun en azından kontrollere
yaaa o konuda şanslıyım gerçekten...
hem neşeli hemde motive ediyor gerçekten... ve muaynelerinden de memnunum
ama bir o kadarda ciddi.. bakma öyle konuşuo ama sınırını çiziyor mimikleriyle felan
bazende cok buzdolabı oluo

Tabi canım insanoğlu adamın yaklaşımını yanlış anlayanlar çıkabilir ama sınırını ayarlamasi çok güzel bence

Sabahtan beridir bildirim gelmiyo yazmiyorsunuz sanıyordum bı baktım dokturmussunuz şimdi geri derse odaklanamiyorummm o bana ben ona bakisiyoruzzzz

Eklentiler

• 16188344588185452180640307063467.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 20
Silikona ihtiyacım olmadı bilmiyorum diyimmi bende
ateşe de yaklaşmasın erir yani sölemek lazm
kız sanane milletten
sinirime gidiyor
Sabahtan beridir bildirim gelmiyo yazmiyorsunuz sanıyordum bı baktım dokturmussunuz şimdi geri derse odaklanamiyorummm o bana ben ona bakisiyoruzzzz
boşverrrrrrr örtmen olsan da ölücez olmasam da ölücezzz üç günlük dünyayı ders çalışarak mı geçircen

Bende tarih unutuyorum ya gy iyi cok sukur calismadan 70 ustu rahat yapiyorum bide tarih olsa atanirim
Sen sadece tarih mi caliscan otur çalış bı zahmet aaaa kalk başla şimdiden bu haftalık ödevin İslamiyet öncesi Türk tarihi bitecek ve üzerine 100 soru çöz soru sayısını çok vermiyorum önce konuları öğren pekirstir konular bitince branş denemesi yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…