Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hshshdhd 2. Konuyu calisinca 1. Konuyu unutuyorum ama ben hshshdhdh

Hshshdhd 2. Konuyu calisinca 1. Konuyu unutuyorum ama ben hshshdhdh
İşte ona göre yont uygulacam sana önce ilk konuyu caliscan sonra testini cozcen sonra ikinci konuya başladığında hergun başka bı test kitabından daha günlük iki soru bı baştan bı sondan cozcen böylece hergun tekrar da etmiş Olcan bı nevi unutmican

Kalabalıkta bulaşıyor ya. Geçen sene girenler sövüyordu hiçbir tedbir yok diye. O yüzden dedim. Üremeyi de ta ortaokulda başladılar anlatmaya ama biz öğrenemedik galiba tam
Yok kuzu ya ben girdim geçen sene gayet de tedbir vardı çok dikkat ediyorlardı bizim okuldakiler ama her yer aynı değil demekki

Yok kuzu ya ben girdim geçen sene gayet de tedbir vardı çok dikkat ediyorlardı bizim okuldakiler ama her yer aynı değil demekki
Bilmiyorum ki bayağı şikayet eden söven vardı. Arkadaşımın girdiği okul da fenaymış. Ben zaten astım hastasıyım. Annemin evine bile gitmiyorum. Mecbur kalana kadar böyle devam. Bol diplomalı ev hanımı oldum. Amaaağn hayırlısıyla çocuk gelsin de

Aynen öyle valla kocalar baksın dicem de bizim bide ev borcu var herifim yüzünü göremez oldum mesai mesai yetisemio adam neyseki iki öğrenci aldım da hiç değilse kendi masrafimi faturaları cikariyorum

Ben hastane temposunu cok özledim ya gozlerim yaşlı bakıyorum acile. O seronu takan ben olabilirdim diyorum hshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…