- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.761
Kovalar zeki olur mesela benTabiki dayısı gibi şubatta doğsun kova olsun
O da olabilir ilk günden bu kadar pıhtılı gelmesı ya da bıçak sokması gibi ağrı.,bel ağrısı...birşey fazla atmaya çalışıyor vücut atamıyor bu kist olur kimyasalın etkisi olur bilemem canımcımYine kist diyon ya. Acaba geçen aydan kalanları mı atıyor? Çok kanaman olmuştu. Pıhtılaşıp kalanlar mı geliyor acep
KesinlikleKovalar zeki olur mesela ben
İNsallah kuşum istediğin gibi olur herşey gönlünce olurO da olabilir ilk günden bu kadar pıhtılı gelmesı ya da bıçak sokması gibi ağrı.,bel ağrısı...birşey fazla atmaya çalışıyor vücut atamıyor bu kist olur kimyasalın etkisi olur bilemem canımcım
Kesinliklekardeşimin huyuna bayılırım
Eşim Allah'tan kardeşimgibi müzik zevkleri yemek zevkleri oyun zevkleri vs cs
Doğru mu hesapladım bilmiyorum ama kova olsun benim bebişim ya
Amin kuzum amin hem zaten her ay ikişer haber alalım diyorum bu ay almadık sanırımİNsallah kuşum istediğin gibi olur herşey gönlünce olur
Benim Haziran ama büyük ihtimalleAmin kuzum amin hem zaten her ay ikişer haber alalım diyorum bu ay almadık sanırım
Mayısta 4 hamile haberi alırız inşallah
neden benim hislerim hiç çıkmıyorBeybiler çok şükür test yapmaya gerek kalmadan kırmızı kartı yedim
Çok fazla ağrım var parçalı geliyor dediğim gibi kist olmuş olması yüksek ihtimal
Mayıs ayında yeni heyecanlarla karşınızdayım efendim
Amin canım inşallah. Rabbım hepimizin kucağını sağlıklı bebeyle doldursun inşallahAnammmmm maşallah maşallahAllah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına al
Valla bende tutturdum inanBenim Haziran ama büyük ihtimalleyalnız ben transfer etmeyi birak tutturdum bile rahme benimkini
Çünkü hissinle değil kalbinle hareket ediyorsun Birtanemneden benim hislerim hiç çıkmıyor
Canimsinnnn....Beybiler çok şükür test yapmaya gerek kalmadan kırmızı kartı yedim
Çok fazla ağrım var parçalı geliyor dediğim gibi kist olmuş olması yüksek ihtimal
Mayıs ayında yeni heyecanlarla karşınızdayım efendim
Pozitifliğini yicemValla bende tutturdum inan
Çok umutluyum haziran için
Çünkü hissinle değil kalbinle hareket ediyorsun Birtanem
Demiştim değilim diyeo yüzden çok büyük hayal kırıklığı yaşamadım
Hiç asma suratını
Bizlere gülmek yakışıyor
Sende benim canımsın güzel anneCanimsinnnn....
Eee sizler sayesindePozitifliğini yicem
Songül kim Koray kim kızOhh be boşandı songulle Koray manyak Koray hala inkar ediyi
öbür ay altına yastık koymadan yapmaValla bende tutturdum inan
Çok umutluyum haziran için
Çünkü hissinle değil kalbinle hareket ediyorsun Birtanem
Demiştim değilim diyeo yüzden çok büyük hayal kırıklığı yaşamadım
Hiç asma suratını
Bizlere gülmek yakışıyor
NOluyo gene laaa
bilmenN
NOluyo gene laaa
Allah seniEsra Erol da
Ya açıkçası bu ay bir kereöbür ay altına yastık koymadan yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?