- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.721
Hadi ordanBence o kadar yoktur kabak gibi ben başı çekiyorumaslında pare beni listeden çıkarsa olacak
Amaaan bizimde olacakk bu ay yapıyoruz insallahatandınızyav ilk sayfada sarı olmayan sen ben iki üç kişi kalmış psikolojim bozuldu
Şerlok
Pare beni gözden çıkarınca listeden de çıkarmış ajsnnsagshsBen listede yokum çıkar demiştim pare ye çünkü diğer Dr sizin hiç çocuğunuz olamaz demişti pis dr
Allah seniPare beni gözden çıkarınca listeden de çıkarmış ajsnnsagshs
neye dayanarak pardon daBen listede yokum çıkar demiştim pare ye çünkü diğer Dr sizin hiç çocuğunuz olamaz demişti pis dr
yapıyom olmuyorAmaaan bizimde olacakk bu ay yapıyoruz insallah❤
Olacak olacak daha çok yapin iftardan sonra kimseyi gormiyim buradaneye dayanarak pardon da
yapıyom olmuyor
Yaptığı testlere ama bize açıklama vs yapmamıştı çok yıkılmıştım sonra eşim burayı duymuş buraya başladık inşallah bakalım en azından tekrar motive oldukneye dayanarak pardon da
yapıyom olmuyor
Su zamanda cocugunuz olmaz diyen dr net gerizekalidirYaptığı testlere ama bize açıklama vs yapmamıştı çok yıkılmıştım sonra eşim burayı duymuş buraya başladık inşallah bakalım en azından tekrar motive olduk
Yaptığı testlere ama bize açıklama vs yapmamıştı çok yıkılmıştım sonra eşim burayı duymuş buraya başladık inşallah bakalım en azından tekrar motive oldukneye dayanarak pardon da
yapıyom olmuyor
Bence deSu zamanda cocugunuz olmaz diyen dr net gerizekalidir
Ben izindeyimOlacak olacak daha çok yapin iftardan sonra kimseyi gormiyim burada
Ders calis kiz sende yemek yapicam ayagina burdasin hala hshshshBen izindeyim
Kitap okumaya gectimdiDers calis kiz sende yemek yapicam ayagina burdasin hala hshshsh
Sssss sessiz ol çaktırmaKitap niyetine topik okuyorsun seeeen
Taam taam oku hadi iftara kadar hshshshsSssss sessiz ol çaktırma
Herif kiziyo teli akşam elime alınca dün araştırma yapiom diye kandırdım bu akşam da alırsam kızarTaam taam oku hadi iftara kadar hshshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?