- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.741
Maşallah sağlıcakla ilerletsin inşallah kat kat artsın@Bal0ncuk vebir mucizee çok teşekkür ederim, çok tatlisiniz Dün biraz lekelenmelerden huniliydim de Cumartesi 57 çıktı, bu sabah 117. Yine beklemelerdeyim, çarşamba kan vereceğim, bakalım
Hahshahsh canim ben en son Dr Prufer aldim, 3 gun onceden gosterdi. 25li 40tl idi. Ondan once laboquick almistim, o da uygundu ama hatırlayamıyorum o da erken gostermistiiyi olcak hastanın dr ayağına gelirmişdaylercim toplu gebelik testi önerdiğin bi marka var mı uygun olsun piliss
Yap yap yap ay olcemmmmHiç iş yapmadım
Estağfurullah tatlım benim
Hala gelen giden yok
Midem daha doğrusu yemek borusu çok yanıyor. Sağ kasığım bir değişik. Uzun süre ayakta durunca belim ağrıyor
Birazcık göğüs sancım var ama çok az
Sanırım ben de dayanamayacam test yapacam
BekleyoreeeeğğEvet test yapacağım canlar
Bugün oruçlu değildim aslında
Kan testi yaptıracaktım ama süresi dolmuş. Girişlerini yaptırdım yarın kan testi ve diğer işte ne bilim b12 falan açlık şekeri onlara baktıracağım
Dayanamayıp akşam idrar testi yapabilirim ama
Ya yerim o doktoru, cok datluss, iste benim kafabenim saçım düz boya olduğu için annem boyuyordu
ama kısmetse temmuzdan sonra farklılık yapacam
ama doktorum beyazlarıma kafayı taktı
her muaynede ne zaman saçlarını boyayacaksın diyor
acayip eğlenceli adam ya.... hastalarını motive ediyor... ve çoğu hastası bakımlı..
boyuyorlar makyaj yapıyorlar felan
bende en azndan giderken makyaj yapıorum.. en son bana neyse ordan kurtarıosun dedi
adam şey diyo mutlu anne mutlu bebek demek.. mutlu anne bebekte mutlu doktor demekmiş
Yaa bi de bana ajan d diyon, al sana ajan haş ahdhshshshsŞerlok
Okuya okuya geleyrum yevrummm, ve sukur bitti hahshahsdayler dayler burdasin yakaladim seni
Harikaaa, hayirlisi olsun canimmmm, hadi insallah guzel guzel artsin@Bal0ncuk vebir mucizee çok teşekkür ederim, çok tatlisiniz Dün biraz lekelenmelerden huniliydim de Cumartesi 57 çıktı, bu sabah 117. Yine beklemelerdeyim, çarşamba kan vereceğim, bakalım
Amin canım, inşallahMaşallah sağlıcakla ilerletsin inşallah kat kat artsın
Neredeydin gız butun günHahshahsh canim ben en son Dr Prufer aldim, 3 gun onceden gosterdi. 25li 40tl idi. Ondan once laboquick almistim, o da uygundu ama hatırlayamıyorum o da erken gostermisti
Yap yap yap ay olcemmmm
Bekleyoreeeeğğ
Ya yerim o doktoru, cok datluss, iste benim kafa
Yaa bi de bana ajan d diyon, al sana ajan haş ahdhshshshs
Okuya okuya geleyrum yevrummm, ve sukur bitti hahshahs
Harikaaa, hayirlisi olsun canimmmm, hadi insallah guzel guzel artsin
O kaa çok mu konusmusuz beHahshahsh canim ben en son Dr Prufer aldim, 3 gun onceden gosterdi. 25li 40tl idi. Ondan once laboquick almistim, o da uygundu ama hatırlayamıyorum o da erken gostermisti
Yap yap yap ay olcemmmm
Bekleyoreeeeğğ
Amin canım, inşallahHahshahsh canim ben en son Dr Prufer aldim, 3 gun onceden gosterdi. 25li 40tl idi. Ondan once laboquick almistim, o da uygundu ama hatırlayamıyorum o da erken gostermisti
Yap yap yap ay olcemmmm
Bekleyoreeeeğğ
boşa kurşun atıyoz yaffOlacak olacak daha çok yapin iftardan sonra kimseyi gormiyim burada
yookk aaartıkYaptığı testlere ama bize açıklama vs yapmamıştı çok yıkılmıştım sonra eşim burayı duymuş buraya başladık inşallah bakalım en azından tekrar motive olduk
niye len yumurta olmazsa aha olmuyo işte... ama çok şükür sanırım artık yumim varSu zamanda cocugunuz olmaz diyen dr net gerizekalidir
olacak elbet sonra git ultrason fotonu o toktorun yüzüne çarpYaptığı testlere ama bize açıklama vs yapmamıştı çok yıkılmıştım sonra eşim burayı duymuş buraya başladık inşallah bakalım en azından tekrar motive olduk
olley sağlıkla ilerlesin@Bal0ncuk vebir mucizee çok teşekkür ederim, çok tatlisiniz Dün biraz lekelenmelerden huniliydim de Cumartesi 57 çıktı, bu sabah 117. Yine beklemelerdeyim, çarşamba kan vereceğim, bakalım
sen gelinceye kadar roman yazdık dostum adı da "doğuramayanlar"Hahshahsh canim ben en son Dr Prufer aldim, 3 gun onceden gosterdi. 25li 40tl idi. Ondan once laboquick almistim, o da uygundu ama hatırlayamıyorum o da erken gostermisti
Yap yap yap ay olcemmmm
Bekleyoreeeeğğ
Sus kiz terligi yersin agzina olcak diyosam olcakboşa kurşun atıyoz yaff
yookk aaartıkonlar vicdansız bana da bi kere daha deneyelim tüp olmazsa donasyon önercem demişti haspa
niye len yumurta olmazsa aha olmuyo işte... ama çok şükür sanırım artık yumim var
olacak elbet sonra git ultrason fotonu o toktorun yüzüne çarp
olley sağlıkla ilerlesin
sen gelinceye kadar roman yazdık dostum adı da "doğuramayanlar"
Okul ve işlerrrr, diley diley dileeyyyyNeredeydin gız butun gün
11sayfa okudum valla ben bilmem cok mu az mi kahdajshwjO kaa çok mu konusmusuz be
Aminnnn canimmm, insallahhhAmin canım, inşallahSenin bebeğin de sağlıkla gelsin, güzellikler getirsin
Ya manyak ahsjahsjajsjajd, sonra 2. Kitap gelir ve dogurdular! Ahhsajhdjwboşa kurşun atıyoz yaff
yookk aaartıkonlar vicdansız bana da bi kere daha deneyelim tüp olmazsa donasyon önercem demişti haspa
niye len yumurta olmazsa aha olmuyo işte... ama çok şükür sanırım artık yumim var
olley sağlıkla ilerlesin
"Doguramayanlar" bunu nurcan beğendiboşa kurşun atıyoz yaff
olley sağlıkla ilerlesin
Tohtora nazaman gidicenOkul ve işlerrrr, diley diley dileeyyyy
11sayfa okudum valla ben bilmem cok mu az mi kahdajshwj
Aminnnn canimmm, insallahhh
Ya manyak ahsjahsjajsjajd, sonra 2. Kitap gelir ve dogurdular! Ahhsajhdjw
Azmis be bende 40-50 sayfa falan oldu sandimdiOkul ve işlerrrr, diley diley dileeyyyy
anaaaaağğğğğğ aanaaaoooooooğğğğğğğSus kiz terligi yersin agzina olcak diyosam olcak
yeni seri "evli çocuklu mutlu" olursa sevinirimOkul ve işlerrrr, diley diley dileeyyyy
deşifre oldun kız"Doguramayanlar" bunu nurcan beğendimanyak bu Dr lar ya ne dediklerini kendileri de bilmiyo al işte yapcez bebek gorcekler
Ohoo deşifre olalı çok oldum fotoların altında adım yaziomus zatenanaaaaağğğğğğ aanaaaoooooooğğğğğğğ
yeni seri "evli çocuklu mutlu" olursa sevinirim
deşifre oldun kız
Sana ne zaman lazimahsbahshwTohtora nazaman gidicen
Bana cok bacim, o kadar olsa bırakirdmahhsahhsAzmis be bende 40-50 sayfa falan oldu sandimdi
O da olur da birebir alinti olmasn dye dedmanaaaaağğğğğğ aanaaaoooooooğğğğğğğ
yeni seri "evli çocuklu mutlu" olursa sevinirim
deşifre oldun kız
Anammmmm maşallah maşallah@Bal0ncuk vebir mucizee çok teşekkür ederim, çok tatlisiniz Dün biraz lekelenmelerden huniliydim de Cumartesi 57 çıktı, bu sabah 117. Yine beklemelerdeyim, çarşamba kan vereceğim, bakalım
O zaman Mayıs i bekliyoruzBeybiler çok şükür test yapmaya gerek kalmadan kırmızı kartı yedim
Çok fazla ağrım var parçalı geliyor dediğim gibi kist olmuş olması yüksek ihtimal
Mayıs ayında yeni heyecanlarla karşınızdayım efendim
Tabiki dayısı gibi şubatta doğsun kova olsunO zaman Mayıs i bekliyoruz
Yine kist diyon ya. Acaba geçen aydan kalanları mı atıyor? Çok kanaman olmuştu. Pıhtılaşıp kalanlar mı geliyor acepBeybiler çok şükür test yapmaya gerek kalmadan kırmızı kartı yedim
Çok fazla ağrım var parçalı geliyor dediğim gibi kist olmuş olması yüksek ihtimal
Mayıs ayında yeni heyecanlarla karşınızdayım efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?