Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi olcak hastanın dr ayağına gelirmiş daylercim toplu gebelik testi önerdiğin bi marka var mı uygun olsun piliss
Hahshahsh canim ben en son Dr Prufer aldim, 3 gun onceden gosterdi. 25li 40tl idi. Ondan once laboquick almistim, o da uygundu ama hatırlayamıyorum o da erken gostermisti
Yap yap yap ay olcemmmm
Bekleyoreeeeğğ
Ya yerim o doktoru, cok datluss, iste benim kafa
Yaa bi de bana ajan d diyon, al sana ajan haş ahdhshshshs
Okuya okuya geleyrum yevrummm, ve sukur bitti hahshahs
@Bal0ncuk ve bir mucizee çok teşekkür ederim, çok tatlisiniz Dün biraz lekelenmelerden huniliydim de Cumartesi 57 çıktı, bu sabah 117. Yine beklemelerdeyim, çarşamba kan vereceğim, bakalım
Harikaaa, hayirlisi olsun canimmmm, hadi insallah guzel guzel artsin

Neredeydin gız butun gün

O kaa çok mu konusmusuz be

Amin canım, inşallah Senin bebeğin de sağlıkla gelsin, güzellikler getirsin

Olacak olacak daha çok yapin iftardan sonra kimseyi gormiyim burada
boşa kurşun atıyoz yaff
Yaptığı testlere ama bize açıklama vs yapmamıştı çok yıkılmıştım sonra eşim burayı duymuş buraya başladık inşallah bakalım en azından tekrar motive olduk
yookk aaartık onlar vicdansız bana da bi kere daha deneyelim tüp olmazsa donasyon önercem demişti haspa
Su zamanda cocugunuz olmaz diyen dr net gerizekalidir
niye len yumurta olmazsa aha olmuyo işte... ama çok şükür sanırım artık yumim var
Yaptığı testlere ama bize açıklama vs yapmamıştı çok yıkılmıştım sonra eşim burayı duymuş buraya başladık inşallah bakalım en azından tekrar motive olduk
olacak elbet sonra git ultrason fotonu o toktorun yüzüne çarp
@Bal0ncuk ve bir mucizee çok teşekkür ederim, çok tatlisiniz Dün biraz lekelenmelerden huniliydim de Cumartesi 57 çıktı, bu sabah 117. Yine beklemelerdeyim, çarşamba kan vereceğim, bakalım
olley sağlıkla ilerlesin
sen gelinceye kadar roman yazdık dostum adı da "doğuramayanlar"

Sus kiz terligi yersin agzina olcak diyosam olcak

Neredeydin gız butun gün
Okul ve işlerrrr, diley diley dileeyyyy
O kaa çok mu konusmusuz be
11sayfa okudum valla ben bilmem cok mu az mi kahdajshwj
Amin canım, inşallah Senin bebeğin de sağlıkla gelsin, güzellikler getirsin
Aminnnn canimmm, insallahhh
Ya manyak ahsjahsjajsjajd, sonra 2. Kitap gelir ve dogurdular! Ahhsajhdjw

"Doguramayanlar" bunu nurcan beğendi manyak bu Dr lar ya ne dediklerini kendileri de bilmiyo al işte yapcez bebek gorcekler

Sus kiz terligi yersin agzina olcak diyosam olcak
anaaaaağğğğğğ aanaaaoooooooğğğğğğğ
Okul ve işlerrrr, diley diley dileeyyyy

11sayfa okudum valla ben bilmem cok mu az mi kahdajshwj

Aminnnn canimmm, insallahhh

Ya manyak ahsjahsjajsjajd, sonra 2. Kitap gelir ve dogurdular! Ahhsajhdjw
yeni seri "evli çocuklu mutlu" olursa sevinirim
"Doguramayanlar" bunu nurcan beğendi manyak bu Dr lar ya ne dediklerini kendileri de bilmiyo al işte yapcez bebek gorcekler
deşifre oldun kız

Anammmmm maşallah maşallah Allah sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla kucağına al

Yine kist diyon ya. Acaba geçen aydan kalanları mı atıyor? Çok kanaman olmuştu. Pıhtılaşıp kalanlar mı geliyor acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…