- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.961
Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGüzel teyzelerimiz günaydın
Benim bir kızım olacakmış dün öğrendim.Kızım size boool boool dua etti. Hamile teyzeleirne güzel doğumlar, diğer teyzelerine de Allahtan en kısa zamanda sağlıklı bebişler istedi. Bol bol dua ettik size, hepinizi çoook seviyoruz
Tüm topiğin bebişleriyle oynarız yakında diyor, öyle hissetmiş
Yaa cok tatliii saglikla gelsin prensesGüzel teyzelerimiz günaydın
Benim bir kızım olacakmış dün öğrendim.Kızım size boool boool dua etti. Hamile teyzeleirne güzel doğumlar, diğer teyzelerine de Allahtan en kısa zamanda sağlıklı bebişler istedi. Bol bol dua ettik size, hepinizi çoook seviyoruz
Gece uzundu herhalde. Ancak mı uyanabildin mesai sonrasıHelooooğğğ
Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim eeeen kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah, mübarek günlerde öyle geçiyor içimden Allah şahitTunaydin
Yaa cok tatliii saglikla gelsin prenses
Sahura kadar uyumuyom kanki jdhdhd normalde de gec kalkiyom ya ben hemGece uzundu herhalde. Ancak mı uyanabildin mesai sonrası
Sağlıkla gelsin minis❤Güzel teyzelerimiz günaydın
Hayırlısıyla inşallahÇok teşekkür ederim eeeen kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah, mübarek günlerde öyle geçiyor içimden Allah şahit
Artık sahura kadar neler döndü ben bilemem, Allah bilirSahura kadar uyumuyom kanki jdhdhd normalde de gec kalkiyom ya ben hem
Sana reçete yazıyorum kenks. Ne zaman dinleyeceğinizi sen biliyorsunKanka bu ay bu çocugu yapmam lazim
Ahahajajdhdhshs bundan sonra odaya giris muzigim budur hshshshsSana reçete yazıyorum kenks. Ne zaman dinleyeceğinizi sen biliyorsun
Ayyy canım gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahGüzel teyzelerimiz günaydın
Bı premses daha geliyooooGüzel teyzelerimiz günaydın
Aaa lütfen +18 sayfası açacakGece uzundu herhalde. Ancak mı uyanabildin mesai sonrası
Allah bişi demedimsıcaklar gelsin bir inşallah yapalımne dendiyse gece rüyamda boğazımda bir şey kalıyordu uykumda öksürüp durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?