- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.001
Yum tarihin geçti mi regl ne zaman hatunAy gızlar dun aksam beni bir sıcak basti bir sicak basti kendimi soguk suyun altina soktum resmen ya ilk defa boyle bir sey oldu
Daha yeni bitti reglim 4. Gun bugun erkenmi yumurtluyorum acabasıYum tarihin geçti mi regl ne zaman hatun
Hayır olsunnnnnAy gızlar dun aksam beni bir sıcak basti bir sicak basti kendimi soguk suyun altina soktum resmen ya ilk defa boyle bir sey oldu
KV var benim bı tane robot süpürge alalım dedim herife daha yaşın kaç bana alın önce dediBenimde ütü var yapilacak evide robot supuruyo sagolsun hdhdh kiz yataktan kalkmak zor çünkü pamuksu kucagimda yatip ilgi bekliyor min 30dk onunla oynasiyoruz hshshdh
Olabilebulur ovu testi var miDaha yeni bitti reglim 4. Gun bugun erkenmi yumurtluyorum acabası
Kv ne karışıyor ayolKV var benim bı tane robot süpürge alalım dedim herife daha yaşın kaç bana alın önce dedidaha çamaşırları yeni yikiom bitsin kuruşun bide ütü var
Yok ya kullanmiyorum artıkOlabilebulur ovu testi var mi
Geldi canımAskos regl geldimi
Çok teşekkür ederim canımBı premses daha geliyoooohayırlı uğurlu olsun kuzum
Bizimde dilimizde hep, yakında onların da güzel haberleri gelsin inşallahİnşallah nurum cok saol
Neee oldu pareeeemmmmmm
Sen kesin gitmelisin
İnşallah bulutum ya
Cok saol kuzum
Bilmiom bizi terk edio sürekli
@Blacklight
Neaaaaaa kırmızılım
Cnmmmm gözün aydın
Sağlıkla gelsin güzel kızçen
Maşallah
Dualarımız hep kızlarla.. Dilimden düşmüyor son 10 kişi
Tünaydın avukat hanımcım
Nerelerdesnz yine
MNbeyaz da onunla gidecek
Sennin başka işin ykmu
Puuuuf sebebi neydikiGeldi canım
Olabilir bacım çalışmalara hız ver bari kaçırmaDaha yeni bitti reglim 4. Gun bugun erkenmi yumurtluyorum acabası
Yok kiz bos geçmiyorum hic hshshshOlabilir bacım çalışmalara hız ver bari kaçırma
Bu ay olacağ inşallah malum pozisyonu da dene bu ay bak sana güveniyorumYok kiz bos geçmiyorum hic hshshsh
Biraz detay versene nasildiBu ay olacağ inşallah malum pozisyonu da dene bu ay bak sana güveniyorum
Bilion sen bacım sayfa sayfa anlattık burda bel altı yastık mutlaka kafada yastık olmayacak sonrasında bacaklar yukarı 5dak enişte tutsunBiraz detay versene nasildi
Valla benimkine beni tavana as desem asar artik bikti adam hshshdhBilion sen bacım sayfa sayfa anlattık burda bel altı yastık mutlaka kafada yastık olmayacak sonrasında bacaklar yukarı 5dak enişte tutsun
Kız valla ciddi anlatıyorum bak ya sen kasma kendını sonrasında yardım şart yokuş aşağı gibi durcan sen yaparsınValla benimkine beni tavana as desem asar artik bikti adam hshshdh
Başaracağım inanıyorumKız valla ciddi anlatıyorum bak ya sen kasma kendını sonrasında yardım şart yokuş aşağı gibi durcan sen yaparsın
Nerelerde olayim kuzum isler gucler hep ayniİnşallah nurum cok saol
Neee oldu pareeeemmmmmm
Sen kesin gitmelisin
İnşallah bulutum ya
Cok saol kuzum
Bilmiom bizi terk edio sürekli
@Blacklight
Neaaaaaa kırmızılım
Cnmmmm gözün aydın
Sağlıkla gelsin güzel kızçen
Maşallah
Dualarımız hep kızlarla.. Dilimden düşmüyor son 10 kişi
Tünaydın avukat hanımcım
Nerelerdesnz yine
MNbeyaz da onunla gidecek
Sennin başka işin ykmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?