- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.161
Neeeiiinnn ben seviyorum göz rengimi bal kopuguLens takarız
Senden bekleyeceğim tepkilerNe yapacam görünce
Ay büyümüş dieceğime ay insannn olmuş dedm
Adam şok içinde nie hayvanmı doğuracaktn ne bu şaşkınlık dedi
Yav enişte oyun bozanlık yapmasınYk ya dünya olmayacak yüksek ihtimal
ama sonrası ne ka güzel di miiiiiiğ?Yaşadıklarımın tüp dalışıyla hiç alakası yok
Tamamen bünye kader ve kısmet meselesi terelellim
Aslında oyun bozanlık yapan benim ama enişten duymasn aramızda kalsnSenden bekleyeceğim tepkiler
Yav enişte oyun bozanlık yapmasın
Teeee daha o vitamin bile değilken dünya idi onun ismi
İşte buuuuuuuuama sonrası ne ka güzel di miiiiiiğ?
bir odaya giriyorsun, sana ekrandan bebeğini gösteriyorlar, "bunu yakında kucağına alacaksın" diyorlar
Kime benziyor sizin nazlı kız?İşte buuuuuuuu
İşte buuuuuu
Ohhh yaaa pozitif olalımmmmm
Parayla değil sırayla.
Hani insan olmuştu? Yine mi karar değiştirdinFareye
Aglicam ama şimdi yaa ben hiç yumurtlarken bu kaa duygusal olmuodum çok mu hormon yükledi Dr banaama sonrası ne ka güzel di miiiiiiğ?
bir odaya giriyorsun, sana ekrandan bebeğini gösteriyorlar, "bunu yakında kucağına alacaksın" diyorlar
Babası benm ikizim diye tutturmuş olasada (onun dışında kmse ona benzetmedi)Hani insan olmuştu? Yine mi karar değiştirdin
Valla paraylaİşte buuuuuuuu
İşte buuuuuu
Ohhh yaaa pozitif olalımmmmm
Parayla değil sırayla.
1 gündemiAglicam ama şimdi yaa ben hiç yumurtlarken bu kaa duygusal olmuodum çok mu hormon yükledi Dr bana
Yok ya baya baya erken başladı benim akıntı vs hayır olsun herhalde bu ay erken yumurtlayacaktim ilaç da destekledi öncesinde prowomen kullandım bile incir kürü yapmistim1 gündemi
Senin ağlayacağın varmş
Son model çocuklar hep babaya benziyor. Ben annelerin tarafındayım. Sen dokuz ay taşı, o gitsin babasına benzesin yek yeeaaaaaBabası benm ikizim diye tutturmuş olasada (onun dışında kmse ona benzetmedi)
Ben bişeye benzetemiorm daha cok su akar daha doğana kadar
Doğuncada değişiolar
Ama tek dileğim kocamana benzemez inşallah
Ben de şahidim, gerçekten paraylaValla parayla
Analar babalarına çok asiksa demekkiSon model çocuklar hep babaya benziyor. Ben annelerin tarafındayım. Sen dokuz ay taşı, o gitsin babasına benzesin yek yeeaaaaa
Ben de şahidim, gerçekten parayla
Son zamanlarda evet etrafımda yeni doğanlar genelde babaya benzioSon model çocuklar hep babaya benziyor. Ben annelerin tarafındayım. Sen dokuz ay taşı, o gitsin babasına benzesin yek yeeaaaaa
Ben de şahidim, gerçekten parayla
Bunu daha önce söyleseydnz kocama aşık olmazdmAnalar babalarına çok asiksa demekki
KV aşığı bir gelinnn uuuu yeeeeSon zamanlarda evet etrafımda yeni doğanlar genelde babaya benzio
Tek korkum
Şimdi ilginç gelecek ama ben kaynanama benzesin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?