- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.121
UykucuuuuuuGünaydınnnnn
Bugn geç geldm
Hahahahhaha başa gelen çekilirBelki hapla devam eder beeakşamı bekliyorum bugün kendin vurcan dedi herif gicikligina geç gelebilir yani
Yok uyumuodm merak etmeUykucuuuuuu
Sanki sadece benim çocuğum mu olacak hep biz kullanioz ilaçları iğneleri ne yani azıcık destek istedik vuruver dedik çok mu bı sürü hap yutuom zati iğneyi de o yapiversin alla alla yaaaHahahahhaha başa gelen çekilir
Yok uyumuodm merak etme
Bide pozitif haberi alıncada bitmiyor ilaçlar bilgisini şimdiden vereym sana nurumSanki sadece benim çocuğum mu olacak hep biz kullanioz ilaçları iğneleri ne yani azıcık destek istedik vuruver dedik çok mu bı sürü hap yutuom zati iğneyi de o yapiversin alla alla yaaa
Öyle zaten sürekli kullanmam gereken bı troid ilacım var dört gün iğneler var sonra cmtsi yeni yeni eklemeler gelecek sonra rahim hazırlığı vs yine bı sürü sonra transfer için bı sürü transferden sonra bı sürü...puffff ben bu kadar ilaçla iç iceyken bı zahmet bı iğneyi de vuruversinBide pozitif haberi alıncada bitmiyor ilaçlar bilgisini şimdiden vereym sana nurum
Uyunak için savaş veriodm ama kazanamadmNapiodun bakım
Senin premses uykucu olacak anlasdiUyunak için savaş veriodm ama kazanamadm
MNbeyaz gibi fitil kullansam bende uyku değil dinçlik yapıo
Allah duysun sesini nurumSenin premses uykucu olacak anlasdi
Eee alıştırdın olmaz böyle geç gelmekGünaydınnnnn
Bugn geç geldm
Sanki geldiğimde burda oluodunuzEee alıştırdın olmaz böyle geç gelmek
Olabiletesi varSanki geldiğimde burda oluodunuz
Hepiniz bilmem kaçıncı rüyada
Kontrol nasıl geçtiDün doktorum eğer birdahaki kontrolde beni saçlarımı boyamamş bakımsız görürse artk doktorum olmayacağını söyledi
Bol kahkahalı bir muayneydi
Aklımadayler dayler geldi
Ne yapacam görünceKontrol nasıl geçti
Dünya napıyor
Sen naptın kızını tekrar görünce
Doktorunu sevmeye başlıyorumaferim doktoruna
Hahshahs hangi kısımda beni hatirladin gulerken mi azari yerken miDün doktorum eğer birdahaki kontrolde beni saçlarımı boyamamş bakımsız görürse artk doktorum olmayacağını söyledi
Bol kahkahalı bir muayneydi
Aklımadayler dayler geldi
Doktr konuşurkenHahshahs hangi kısımda beni hatirladin gulerken mi azari yerken mi
İyi iyi oyle aklında kalayim da olumsuz olumsuz bakma DUNYAYAAAAAAADoktr konuşurken
Yk ya dünya olmayacak yüksek ihtimalİyi iyi oyle aklında kalayim da olumsuz olumsuz bakma DUNYAYAAAAAAA
Neyse ben genel olarak dunyadan bahsettim, beybileyton ne isimde olursa kabulümuzahhdshdh ne koycanizzzzYk ya dünya olmayacak yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?