- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.141
Grileri çok sevmem şarkı nasıl şuan dinleyemiyorum
mars koyalım aşşırı farklı asksldkfdkYk ya dünya olmayacak yüksek ihtimal
İsimsizNeyse ben genel olarak dunyadan bahsettim, beybileyton ne isimde olursa kabulümuzahhdshdh ne koycanizzzz
Uçacam sana görecenGrileri çok sevmem şarkı nasıl şuan dinleyemiyorum
mars koyalım aşşırı farklı asksldkfdk
koşsan da olur yafİsimsiz
Uçacam sana görecen
Ben fitken sen yuvarlanıo olacan bacmkoşsan da olur yafama dur hamilesin yuvarlan da gel akdsksldfl
Herif yokki nasıl çalıştırayim kan vermeye bile izin alamiyiii şuan o sorunu çözmeye çalışıozÇeneniz değil bedeniniz çalışsın
Hadi bakalım gelsin bebeler
Piiii sen felaket tellallığına gelmişin. Anlatacak mısın tüplü dalış sonrası neler olduğunu da? Hatay'a bir tane Dünya yeter ya başka isim koyunGünaydınnnnn
Bugn geç geldm
Sen istinisnasn dur köşedeHerif yokki nasıl çalıştırayim kan vermeye bile izin alamiyiii şuan o sorunu çözmeye çalışıoz
Yaşadıklarımın tüp dalışıyla hiç alakası yokPiiii sen felaket tellallığına gelmişin. Anlatacak mısın tüplü dalış sonrası neler olduğunu da? Hatay'a bir tane Dünya yeter ya başka isim koyun
İstisnasin sen ahhhh...Sen istinisnasn dur köşede
Hep değişiktinİstisnasin sen ahhhh...Bugün çok degisigim :utangaç
Artık ağır başlı olman lazm anne olcanO zamanlar huniliydim belliydi
Ya çocuğa yazık olur beeee ben çocuğumla koscam oynican bebeklerle evcilik oyunucaz arabalarla oynucazArtık ağır başlı olman lazm anne olcan
Doğduktan snra tekrar hunili olabilirsinYa çocuğa yazık olur beeee ben çocuğumla koscam oynican bebeklerle evcilik oyunucaz arabalarla oynucazben daha cocugumm
Ahaa az daha zayıflatan tam da bunun gibiyim işte bide göz rengimiz tutmamışDoğduktan snra tekrar hunili olabilirsin
piiiiiiBen fitken sen yuvarlanıo olacan bacm
O zaman hesaplaşacaz
Lens takarızAhaa az daha zayıflatan tam da bunun gibiyim işte bide göz rengimiz tutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?