- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.241
Hangi topik la hfhdhdh en son bdv ye bakiyodum
Vay pro vayyy bizi eş geciyiiYokkk durumlarda takılıyiiii
Ölecem yaaaaa
Ama çok komik olmuyor muuu yaa bende kızın birine takılı kaldıydim sonra herkes banlandi nerdeyseHangi topik la hfhdhdh en son bdv ye bakiyodum
Buraya baktim kimse yoktu dedim uyusunlar ellemiyim hdhdhdhVay pro vayyy bizi eş geciyii
puhhahahah erkek de kadında yaşasın tek başına hiç lerBurdaydı kankalarıyla
Evet :d
D
Suratsız doktora gitmeeeeeeee
Ben olmasam onun verdiği ne işe yarıyacak heeeeee???
Yaşasn kadınlar
neyi izliyodunyok kiz izliyodum gsgsgshsh 100. Kez falan başladım heralde bıkmıyorum izlemekten
Yarın ya.
Bana hep öyle denk geliyo saldım artık, demek kaderim buymuş.Suratsız doktora gitmeeeeeeee
Genelde millet gider Mersin'e, ben giderim tersine. Yerinde tespit.Sen yanlış yerlere gidiyon ya
Ya bütün atraksiyonlu konulari kacirmisim moralim bozuldu hshdhdhAma çok komik olmuyor muuu yaa bende kızın birine takılı kaldıydim sonra herkes banlandi nerdeyse
Böyle konuşan herkes birgün gri olduAma çok komik olmuyor muuu yaa bende kızın birine takılı kaldıydim sonra herkes banlandi nerdeyse
Halvet sahnelerini tabisi hdhdhshpuhhahahah erkek de kadında yaşasın tek başına hiç ler
neyi izliyodun
Yazaydin ben koşa koşa gelirdimmm ateşlerden uyuyamadımBuraya baktim kimse yoktu dedim uyusunlar ellemiyim hdhdhdh
En cok ben hshdhdh ama bak masallah bayadir gri olmadım
Yaaaaa süperrrrrrrYarın ya.
Bana hep öyle denk geliyo saldım artık, demek kaderim buymuş.
Genelde millet gider Mersin'e, ben giderim tersine. Yerinde tespit.
En son sen yazip gitmisin zaten hshdhd bende kepengi cektim çıktımYazaydin ben koşa koşa gelirdimmm ateşlerden uyuyamadım
Dilini ısırEn cok ben hshdhdh ama bak masallah bayadir gri olmadım
O zaman süreci Google amcayla geçiricem bende
Yok valla kimseye bulasmam 10 gun gelemiyom sonraDilini ısır
Benimki ultrasonda bile pislik yapıp eliyle yüzünü kapattı, gider o tarafa da benzer, güvenmiyorum.
Bencede o süreçte bizden uzaklaşmaO zaman süreci Google amcayla geçiricem bende
10gn yine iyiYok valla kimseye bulasmam 10 gun gelemiyom sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?