- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.281
Allah'tan sosyal medya kullanmıyorumNaif bi insanım, huyum kurusunEşim bile geçenlerde senle bi kere kavga edemedik şöyle bağıra çağıra, niye bu kadar sakinsin diye laf soktu.
Hep dua ediyorum, size de nasip olsun, olsun ki ne çektiğimi anlayın. Siz mide bulantısından sürünürken ben bi elimde kahve, bi elimde çikolata çocuğumu giydirip instaya resim atayım.
Benim mide bulantım olmasın nolur kaygılardan senelerdir bulanıyor zaten. Hamileliğimde rahat edeyim bariNaif bi insanım, huyum kurusunEşim bile geçenlerde senle bi kere kavga edemedik şöyle bağıra çağıra, niye bu kadar sakinsin diye laf soktu.
Hep dua ediyorum, size de nasip olsun, olsun ki ne çektiğimi anlayın. Siz mide bulantısından sürünürken ben bi elimde kahve, bi elimde çikolata çocuğumu giydirip instaya resim atayım.
Hadi peki affettimBenene ki ben anneler gunu istemiştim hshshs
Babalar gününü unutmuşum ben hshshsh
Kanka işte sıkıntı su sen yazdiktan 2 saat sonra gordum ben hdhdhdh
Genelde ilk çocuklar hep babaya benziyor ya neden bilmiyorummesela ben babamin aynisiyim hshdhdh
Yıllarca milletin çocuklarını izledim, işte şimdi intikam vakti, ana sayfalarını işgal ediciim.Allah'tan sosyal medya kullanmıyorum
Ben de öyle demiştim ama, mide bulantısı adres sormaz ki.Benim mide bulantım olmasın nolur kaygılardan senelerdir bulanıyor zaten. Hamileliğimde rahat edeyim bari
Yaşasın huni güzelliğiSeçmece karpuz mu bu len? Kısmetinde ne gün varsa o gün gelecek işte. Biz de o güne bir kulp takacağız. Deliye her gün bayram
Çocuğun yüzünü kapatta koy nazar degmesinYıllarca milletin çocuklarını izledim, işte şimdi intikam vakti, ana sayfalarını işgal ediciim.
Ben de öyle demiştim ama, mide bulantısı adres sormaz ki.
Hahshshshs dur dur bu olmadi unut bunu hshshs sey var instada nisanisi onun çocuğu ayni anasi bi görsen dudaklar gozler kadin kendini dogurmus resmenVerdiğin moral desteği için teşekkür ederim, Allah razı olsun. Sen bana bi daha bi konuda destek olma.
ahahahah
Beddua ediyor yine hamile hamile. Gel beni döv diyor napalım mecbur artık kendi istedi hepiniz şahitsinizYıllarca milletin çocuklarını izledim, işte şimdi intikam vakti, ana sayfalarını işgal ediciim.
Komşum geçen gün koymuş hiç ağlamayan çocuk sesi kısıldı okuduk ettik koyma bida dedim anasigilde azarlamis iyi yapmışlar dedimYıllarca milletin çocuklarını izledim, işte şimdi intikam vakti, ana sayfalarını işgal ediciim.
Iyi madem o zaman hshdhshSeçmece karpuz mu bu len? Kısmetinde ne gün varsa o gün gelecek işte. Biz de o güne bir kulp takacağız. Deliye her gün bayram
❤❤❤Hadi peki affettim
Çocuk 10 yaşına geliyo hala yüzünde bi çiçek. Ay maşallah diye yorum yazıyorum. İç sesim : Senin çocuğunu kim ne yapsın manyk.Çocuğun yüzünü kapatta koy nazar degmesin
az önceki yıkımı bununla düzelteceğini sanıyosan yanılıyosun.Hahshshshs dur dur bu olmadi unut bunu hshshs sey var instada nisanisi onun çocuğu ayni anasi bi görsen dudaklar gozler kadin kendini dogurmus resmen
Ben beddua etmedim ki, olağan akışı söyledim. O zaman hamilelik çok güzel, miden bulanmıyo, yemeklerden tiksimiyosun, koku hassasiyetin duygusallığın yok, sürekli tuvalete gitmeler, kilo almalar, reflü falan hiç biri yok. tamam mıBeddua ediyor yine hamile hamile. Gel beni döv diyor napalım mecbur artık kendi istedi hepiniz şahitsiniz
yani küçük çocukları anlıyorum ama abartanlar da var o işi.Komşum geçen gün koymuş hiç ağlamayan çocuk sesi kısıldı okuduk ettik koyma bida dedim anasigilde azarlamis iyi yapmışlar dedim
Pirenses gibi bi hamile olacağım. Sonuçta zırt diye hamile kalmış olacağım. Hamile kaldığımda nikah tazeleyeceğim için evlendiğim ay hamile kaldım diyeceğimÇocuk 10 yaşına geliyo hala yüzünde bi çiçek. Ay maşallah diye yorum yazıyorum. İç sesim : Senin çocuğunu kim ne yapsın manyk.
az önceki yıkımı bununla düzelteceğini sanıyosan yanılıyosun.
Ben beddua etmedim ki, olağan akışı söyledim. O zaman hamilelik çok güzel, miden bulanmıyo, yemeklerden tiksimiyosun, koku hassasiyetin duygusallığın yok, sürekli tuvalete gitmeler, kilo almalar, reflü falan hiç biri yok. tamam mı
yani küçük çocukları anlıyorum ama abartanlar da var o işi.
Aynen ya çok abartiyorlar nazar i da geçtim Allah korusun neler neler duyuyoruz kendim bile kullanmıyorum en sosyal olduğum yer burasıÇocuk 10 yaşına geliyo hala yüzünde bi çiçek. Ay maşallah diye yorum yazıyorum. İç sesim : Senin çocuğunu kim ne yapsın manyk.
Ben beddua etmedim ki, olağan akışı söyledim. O zaman hamilelik çok güzel, miden bulanmıyo, yemeklerden tiksimiyosun, koku hassasiyetin duygusallığın yok, sürekli tuvalete gitmeler, kilo almalar, reflü falan hiç biri yok. tamam mı
Ben çok nazlanmak istiyorum o kaa ilaçtan sonraPirenses gibi bi hamile olacağım. Sonuçta zırt diye hamile kalmış olacağım. Hamile kaldığımda nikah tazeleyeceğim için evlendiğim ay hamile kaldım diyeceğim
Amaan benzesin kiz nolcak kocan iste hshshdhÇocuk 10 yaşına geliyo hala yüzünde bi çiçek. Ay maşallah diye yorum yazıyorum. İç sesim : Senin çocuğunu kim ne yapsın manyk.
evlendiğim ay hamile kalsam kocam depresyona girerdi, şimdi bile kaç ay kaldı diye gün sayıyo.Pirenses gibi bi hamile olacağım. Sonuçta zırt diye hamile kalmış olacağım. Hamile kaldığımda nikah tazeleyeceğim için evlendiğim ay hamile kaldım diyeceğim
bnm de takipçim pek yok akraba gırgır falan ya.Aynen ya çok abartiyorlar nazar i da geçtim Allah korusun neler neler duyuyoruz kendim bile kullanmıyorum en sosyal olduğum yer burası
yani ferrari varken niye hacı murata benzesin, ben çocuğun iyiliği için diyorum. kocam yakışıklıdır ama kadın olarak hiç çekici olmazdı sanırsam öyle bi kız güzeli hali yok yani adamın.Amaan benzesin kiz nolcak kocan iste hshshdh
Ben sonuna kadar nazlanma hakkımı kullanmayı planlıyorumBen çok nazlanmak istiyorum o kaa ilaçtan sonra
Hakkımız olanı alalimmmBen sonuna kadar nazlanma hakkımı kullanmayı planlıyorum
Benim babamda miss turkey degildi ama cok sukur iyi seyler oldu hshdhdh bi arkadasim var cocuk kendine benzesin diye sürekli kendine bakiyor tel ekranina falan kendini koymuş hshbdevlendiğim ay hamile kalsam kocam depresyona girerdi, şimdi bile kaç ay kaldı diye gün sayıyo.Güya biz hiç ara vermedik bi de.
bnm de takipçim pek yok akraba gırgır falan ya.
yani ferrari varken niye hacı murata benzesin, ben çocuğun iyiliği için diyorum. kocam yakışıklıdır ama kadın olarak hiç çekici olmazdı sanırsam öyle bi kız güzeli hali yok yani adamın.
Elinde aynayla gezeni vardı beeeBenim babamda miss turkey degildi ama cok sukur iyi seyler oldu hshdhdh bi arkadasim var cocuk kendine benzesin diye sürekli kendine bakiyor tel ekranina falan kendini koymuş hshbd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?