Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'tan sosyal medya kullanmıyorum

Benim mide bulantım olmasın nolur kaygılardan senelerdir bulanıyor zaten. Hamileliğimde rahat edeyim bari

Yıllarca milletin çocuklarını izledim, işte şimdi intikam vakti, ana sayfalarını işgal ediciim.

Ben de öyle demiştim ama, mide bulantısı adres sormaz ki.
Komşum geçen gün koymuş hiç ağlamayan çocuk sesi kısıldı okuduk ettik koyma bida dedim anasigilde azarlamis iyi yapmışlar dedim

Çocuğun yüzünü kapatta koy nazar degmesin
Çocuk 10 yaşına geliyo hala yüzünde bi çiçek. Ay maşallah diye yorum yazıyorum. İç sesim : Senin çocuğunu kim ne yapsın manyk.
Hahshshshs dur dur bu olmadi unut bunu hshshs sey var instada nisanisi onun çocuğu ayni anasi bi görsen dudaklar gozler kadin kendini dogurmus resmen
az önceki yıkımı bununla düzelteceğini sanıyosan yanılıyosun.
Beddua ediyor yine hamile hamile. Gel beni döv diyor napalım mecbur artık kendi istedi hepiniz şahitsiniz
Ben beddua etmedim ki, olağan akışı söyledim. O zaman hamilelik çok güzel, miden bulanmıyo, yemeklerden tiksimiyosun, koku hassasiyetin duygusallığın yok, sürekli tuvalete gitmeler, kilo almalar, reflü falan hiç biri yok. tamam mı
Komşum geçen gün koymuş hiç ağlamayan çocuk sesi kısıldı okuduk ettik koyma bida dedim anasigilde azarlamis iyi yapmışlar dedim
yani küçük çocukları anlıyorum ama abartanlar da var o işi.

Pirenses gibi bi hamile olacağım. Sonuçta zırt diye hamile kalmış olacağım. Hamile kaldığımda nikah tazeleyeceğim için evlendiğim ay hamile kaldım diyeceğim

Aynen ya çok abartiyorlar nazar i da geçtim Allah korusun neler neler duyuyoruz kendim bile kullanmıyorum en sosyal olduğum yer burası

Amaan benzesin kiz nolcak kocan iste hshshdh

Pirenses gibi bi hamile olacağım. Sonuçta zırt diye hamile kalmış olacağım. Hamile kaldığımda nikah tazeleyeceğim için evlendiğim ay hamile kaldım diyeceğim
evlendiğim ay hamile kalsam kocam depresyona girerdi, şimdi bile kaç ay kaldı diye gün sayıyo. Güya biz hiç ara vermedik bi de.
Aynen ya çok abartiyorlar nazar i da geçtim Allah korusun neler neler duyuyoruz kendim bile kullanmıyorum en sosyal olduğum yer burası
bnm de takipçim pek yok akraba gırgır falan ya.
Amaan benzesin kiz nolcak kocan iste hshshdh
yani ferrari varken niye hacı murata benzesin, ben çocuğun iyiliği için diyorum. kocam yakışıklıdır ama kadın olarak hiç çekici olmazdı sanırsam öyle bi kız güzeli hali yok yani adamın.

Benim babamda miss turkey degildi ama cok sukur iyi seyler oldu hshdhdh bi arkadasim var cocuk kendine benzesin diye sürekli kendine bakiyor tel ekranina falan kendini koymuş hshbd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…