- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.261
Zat-ı alileriniz teşrif etsin diye bekliyoruz işte. Sağlığınıza duacıyız. Sen nassın ağam?Hosbulmusamnassin iyisin?
Tadını pazartesi günü çıkarcaktım da, izin vermedi ki. Elli kere ayrıntılı ultrasona gidiyoruz.Yaaaaa süperrrrrrr
Tadını çıkar, güzel haberlerle inşallah gelinim
Vay aakideeess cevap verme tenezzulunde bile bulunmamış baksanaEn son sen yazip gitmisin zaten hshdhd bende kepengi cektim çıktım
Bende görmedm düne kadarBenimki ultrasonda bile pislik yapıp eliyle yüzünü kapattı, gider o tarafa da benzer, güvenmiyorum.
Bi çıkacak, kocamın suratını Ctrl+C / Ctrl+V yapmışsın gibi. Neyse kombin yapıp kıyafetlerini benzetirim napiyim.
Canim sıkılıyor amaBencede o süreçte bizden uzaklaşma
10gn yine iyi
Bende iyiyim dun bi moralim bozuldu ( kendi kendime bozdum cunku sizofren olmak bunu gerektirir) dedim bu senede anneler gunu bos geçiyor puhZat-ı alileriniz teşrif etsin diye bekliyoruz işte. Sağlığınıza duacıyız. Sen nassın ağam?
Kank sende baskasina yazip gitmissin ama gshdhdhVay aakideeess cevap verme tenezzulunde bile bulunmamış baksana
Çok içten gecirdiysen bak dikkat etBenimki ultrasonda bile pislik yapıp eliyle yüzünü kapattı, gider o tarafa da benzer, güvenmiyorum.
Bi çıkacak, kocamın suratını Ctrl+C / Ctrl+V yapmışsın gibi. Neyse kombin yapıp kıyafetlerini benzetirim napiyim.
Yorum yapmadım ki amaBencede o süreçte bizden uzaklaşma
10gn yine iyi
Ohooo anneler günü neymiş ya illa ki bi özel güne denk getirriz hemşire reyiz sen raad ol şşşşCanim sıkılıyor ama
Bende iyiyim dun bi moralim bozuldu ( kendi kendime bozdum cunku sizofren olmak bunu gerektirir) dedim bu senede anneler gunu bos geçiyor puh
Kank sende baskasina yazip gitmissin ama gshdhdh
Siisssstttt daha babalar günü de var olumsuz düşünmek yoooomkkkkkBende iyiyim dun bi moralim bozuldu ( kendi kendime bozdum cunku sizofren olmak bunu gerektirir) dedim bu senede anneler gunu bos geçiyor puh
Laf atabilirdin begenebilirdin ya da genel yazabilirdin hemen cvp verirdimKank sende baskasina yazip gitmissin ama gshdhdh
pazartesi günü gördüm üç boyutluda, benim dudaklarım kalın, eşimin çizgi gibi, baktım ben varken ona benziyo. puu.Çok içten gecirdiysen bak dikkat et
Çocuğu kendine benzetmeye çalışırken bile vicdan yapıyor ahsjjspazartesi günü gördüm üç boyutluda, benim dudaklarım kalın, eşimin çizgi gibi, baktım ben varken ona benziyo. puu.
Sonra dedim ki, o kadar istedin çocuğu, şimdi bi dert bu mu kaldı yani.kötü hissettim.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum daha doğduktan sonra da değişiyor cocuklarpazartesi günü gördüm üç boyutluda, benim dudaklarım kalın, eşimin çizgi gibi, baktım ben varken ona benziyo. puu.
Sonra dedim ki, o kadar istedin çocuğu, şimdi bi dert bu mu kaldı yani.kötü hissettim.
Üzdün kankeyyyyCanim sıkılıyor ama
Bende iyiyim dun bi moralim bozuldu ( kendi kendime bozdum cunku sizofren olmak bunu gerektirir) dedim bu senede anneler gunu bos geçiyor puh
Kank sende baskasina yazip gitmissin ama gshdhdh
yumulunnnnnnIlk sezon ful halvet zaten hshsh
Naif bi insanım, huyum kurusunÇocuğu kendine benzetmeye çalışırken bile vicdan yapıyor ahsjjs
Hep dua ediyorum, size de nasip olsun, olsun ki ne çektiğimi anlayın. Siz mide bulantısından sürünürken ben bi elimde kahve, bi elimde çikolata çocuğumu giydirip instaya resim atayım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum daha doğduktan sonra da değişiyor cocuklar
Benene ki ben anneler gunu istemiştim hshshsOhooo anneler günü neymiş ya illa ki bi özel güne denk getirriz hemşire reyiz sen raad ol şşşş
Babalar gününü unutmuşum ben hshshshSiisssstttt daha babalar günü de var olumsuz düşünmek yoooomkkkkk
Laf atabilirdin begenebilirdin ya da genel yazabilirdin hemen cvp verirdim
Genelde ilk çocuklar hep babaya benziyor ya neden bilmiyorumpazartesi günü gördüm üç boyutluda, benim dudaklarım kalın, eşimin çizgi gibi, baktım ben varken ona benziyo. puu.
Bende uzuldum ama halvet sahnelerini izleyince gecti hdhdhdbdÜzdün kankeyyyy
yumulunnnnnn
Verdiğin moral desteği için teşekkür ederim, Allah razı olsun. Sen bana bi daha bi konuda destek olma.Genelde ilk çocuklar hep babaya benziyor ya neden bilmiyorummesela ben babamin aynisiyim hshdhdh
Seçmece karpuz mu bu len? Kısmetinde ne gün varsa o gün gelecek işte. Biz de o güne bir kulp takacağız. Deliye her gün bayramBenene ki ben anneler gunu istemiştim hshshs
Babalar gününü unutmuşum ben hshshsh
Kanka işte sıkıntı su sen yazdiktan 2 saat sonra gordum ben hdhdhdh
Genelde ilk çocuklar hep babaya benziyor ya neden bilmiyorummesela ben babamin aynisiyim hshdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?