Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende görmedm düne kadar
İlk kez dün elini çekmişti
Çeker daha kuzum

Bencede o süreçte bizden uzaklaşma

10gn yine iyi
Canim sıkılıyor ama
Zat-ı alileriniz teşrif etsin diye bekliyoruz işte. Sağlığınıza duacıyız. Sen nassın ağam?
Bende iyiyim dun bi moralim bozuldu ( kendi kendime bozdum cunku sizofren olmak bunu gerektirir) dedim bu senede anneler gunu bos geçiyor puh
Vay aakideeess cevap verme tenezzulunde bile bulunmamış baksana
Kank sende baskasina yazip gitmissin ama gshdhdh

Çok içten gecirdiysen bak dikkat et

Canim sıkılıyor ama

Bende iyiyim dun bi moralim bozuldu ( kendi kendime bozdum cunku sizofren olmak bunu gerektirir) dedim bu senede anneler gunu bos geçiyor puh

Ohooo anneler günü neymiş ya illa ki bi özel güne denk getirriz hemşire reyiz sen raad ol şşşş

Siisssstttt daha babalar günü de var olumsuz düşünmek yoooomkkkkk
Laf atabilirdin begenebilirdin ya da genel yazabilirdin hemen cvp verirdim

Çok içten gecirdiysen bak dikkat et
pazartesi günü gördüm üç boyutluda, benim dudaklarım kalın, eşimin çizgi gibi, baktım ben varken ona benziyo. puu.
Sonra dedim ki, o kadar istedin çocuğu, şimdi bi dert bu mu kaldı yani. kötü hissettim.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum daha doğduktan sonra da değişiyor cocuklar

Çocuğu kendine benzetmeye çalışırken bile vicdan yapıyor ahsjjs
Naif bi insanım, huyum kurusun Eşim bile geçenlerde senle bi kere kavga edemedik şöyle bağıra çağıra, niye bu kadar sakinsin diye laf soktu.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum daha doğduktan sonra da değişiyor cocuklar
Hep dua ediyorum, size de nasip olsun, olsun ki ne çektiğimi anlayın. Siz mide bulantısından sürünürken ben bi elimde kahve, bi elimde çikolata çocuğumu giydirip instaya resim atayım.

Ohooo anneler günü neymiş ya illa ki bi özel güne denk getirriz hemşire reyiz sen raad ol şşşş
Benene ki ben anneler gunu istemiştim hshshs
Siisssstttt daha babalar günü de var olumsuz düşünmek yoooomkkkkk

Laf atabilirdin begenebilirdin ya da genel yazabilirdin hemen cvp verirdim
Babalar gününü unutmuşum ben hshshsh
Kanka işte sıkıntı su sen yazdiktan 2 saat sonra gordum ben hdhdhdh
Genelde ilk çocuklar hep babaya benziyor ya neden bilmiyorum mesela ben babamin aynisiyim hshdhdh

Seçmece karpuz mu bu len? Kısmetinde ne gün varsa o gün gelecek işte. Biz de o güne bir kulp takacağız. Deliye her gün bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…