- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.841
Maalesef kalırlar kuzumKız onların ne işi var bea 20gün mü kalacaklar aman Allahım
Kız onların ne işi var bea 20gün mü kalacaklar aman Allahım
Ne deyim adam yasakları duyunca annemleri almam lazım dedi direkAylık rutinine senin..
Kalk len bebe yapacan 18 günde
Valla kusura bakma bnun sevgiyle alakası yok parem..
Baş başa kalamıosnz...
Hayır baş başa kalıp sohbet edipNe deyim adam yasakları duyunca annemleri almam lazım dedi direk
O da bana bu köyün çeşmesi mi hergün her gün olmaz derdiHayır baş başa kalıp sohbet edip
Film izleyip
Bebek yapmamız lazm farkındamısın die cvp verseydin susardı
Sen diyince gördüm şimdi aaİyiyim gülüm
Tam kapanmayı görünce daha daha iyi oldum
umarım çok kalmaz pareLanet olsun içimdeki koca sevgisine
İkiside 65 yaş üstü. O yüzden eşim tedirgin. Ama çıçlarını kırıp bizde de oturmazlar
ama çalışıyorsunuz daha tehlikeli degilmiNe deyim adam yasakları duyunca annemleri almam lazım dedi direk
Canım Allah için kötü değillerSen diyince gördüm şimdi aaben de havalar ısınıyor eşimde izin alacakken piknik yaparız diye seviniyordum ben çok sıkıldım evde olmaktan. zaten kapanma gibi evdeydik tüm kış ne zaman bitecek bu ya
umarım çok kalmaz pareinsan hayır da diyemiyor ki... pöff sıkıntılı durumlar. ben bile kayınvalidemleri severim ama kalma etme başka şey oluyor 1 gün kalsalar neyse :/
Evet köyüm çeşmesi deO da bana bu köyün çeşmesi mi hergün her gün olmaz derdi
Biz doğaya cok karıştığımz içinSen diyince gördüm şimdi aaben de havalar ısınıyor eşimde izin alacakken piknik yaparız diye seviniyordum ben çok sıkıldım evde olmaktan. zaten kapanma gibi evdeydik tüm kış ne zaman bitecek bu ya
umarım çok kalmaz pareinsan hayır da diyemiyor ki... pöff sıkıntılı durumlar. ben bile kayınvalidemleri severim ama kalma etme başka şey oluyor 1 gün kalsalar neyse :/
Yok be canım bir araama çalışıyorsunuz daha tehlikeli degilmi
Ay parem gelip saçlarını yolasım varYok be canım bir araBal0ncuk biliyor her haftasonu bendeydiler. Kocam ile tek başıma kahvaltı yapmayı özlemiştim
Daha demedi de der yaniEvet köyüm çeşmesi de
Yiii benim herif asla böle cvp vermez cok şükür
Biz doğaya cok karıştığımz için
Sıra evdeki aktivitelere geldi
Benim miAy parem gelip saçlarını yolasım var
Ay ama yeter yani...Benim mi
Vuran vurana sen de vur
Annem 50 küsürlerde Ordan yırtıyorAy ama yeter yani...
Gelmesinler kız.... Azcık sesini çkar
Senin ana baba 18likmi sanki
Allah Allah ya
Kimseyi riske atmayınAnnem 50 küsürlerde Ordan yırtıyorkaldı ki adliye aldı başını gidiyor
Onları riske atamam
valla dediğin şeyin aynısını ben 1 ay önce yaşadım.işten yorgun argın 10 saat çalışıp 6da gelip bacakları uzatıp dinlencekken akşamları oturmaya geliyorlardı eşimle çok tartıştık. hep gelmiyorlardı ama insan yorgunken kafası gerçekten kaldırmıyor,eşiyle rahatça dinlenmek istiyor çok haklısın Allah yardımcın olsunCanım Allah için kötü değiller
Bana hiç iş yaptırmazlar
Ama ben işten gelir gelmez eşimin göğsüne yatarım tüm günümün yorgunluğunu alır
VS vs şeyler yapamayacağım
biz karışamadık soğuktan hasta olmayalım diye tühEvet köyüm çeşmesi de
Yiii benim herif asla böle cvp vermez cok şükür
Biz doğaya cok karıştığımz için
Sıra evdeki aktivitelere geldi
Anladım bacım e akşam herkesin odası ayrı yani bahane kabul etmiyorum iyi çalışmak lazımMaalesef kalırlar kuzum
65 yaş üstü eşimin aklı kalıyor
Bende diyorum dinleyen yok kiKimseyi riske atmayın
Kimse gelmesin olsn bitsin :)
Amin canım aminvalla dediğin şeyin aynısını ben 1 ay önce yaşadım.işten yorgun argın 10 saat çalışıp 6da gelip bacakları uzatıp dinlencekken akşamları oturmaya geliyorlardı eşimle çok tartıştık. hep gelmiyorlardı ama insan yorgunken kafası gerçekten kaldırmıyor,eşiyle rahatça dinlenmek istiyor çok haklısın Allah yardımcın olsun
biz karışamadık soğuktan hasta olmayalım diye tühşanslısınız evde anca pc tel bizde puzzle ın tavlanın okeyin suratına bakan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?