Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim gülüm
Tam kapanmayı görünce daha daha iyi oldum
Sen diyince gördüm şimdi aa ben de havalar ısınıyor eşimde izin alacakken piknik yaparız diye seviniyordum ben çok sıkıldım evde olmaktan. zaten kapanma gibi evdeydik tüm kış ne zaman bitecek bu ya
Lanet olsun içimdeki koca sevgisine
İkiside 65 yaş üstü. O yüzden eşim tedirgin. Ama çıçlarını kırıp bizde de oturmazlar
umarım çok kalmaz pare insan hayır da diyemiyor ki... pöff sıkıntılı durumlar. ben bile kayınvalidemleri severim ama kalma etme başka şey oluyor 1 gün kalsalar neyse :/

Canım Allah için kötü değiller
Bana hiç iş yaptırmazlar
Ama ben işten gelir gelmez eşimin göğsüne yatarım tüm günümün yorgunluğunu alır
VS vs şeyler yapamayacağım

O da bana bu köyün çeşmesi mi hergün her gün olmaz derdi
Evet köyüm çeşmesi de
Yiii benim herif asla böle cvp vermez cok şükür

Biz doğaya cok karıştığımz için
Sıra evdeki aktivitelere geldi

Canım Allah için kötü değiller
Bana hiç iş yaptırmazlar
Ama ben işten gelir gelmez eşimin göğsüne yatarım tüm günümün yorgunluğunu alır
VS vs şeyler yapamayacağım
valla dediğin şeyin aynısını ben 1 ay önce yaşadım.işten yorgun argın 10 saat çalışıp 6da gelip bacakları uzatıp dinlencekken akşamları oturmaya geliyorlardı eşimle çok tartıştık. hep gelmiyorlardı ama insan yorgunken kafası gerçekten kaldırmıyor,eşiyle rahatça dinlenmek istiyor çok haklısın Allah yardımcın olsun
Evet köyüm çeşmesi de
Yiii benim herif asla böle cvp vermez cok şükür

Biz doğaya cok karıştığımz için
Sıra evdeki aktivitelere geldi
biz karışamadık soğuktan hasta olmayalım diye tüh şanslısınız evde anca pc tel bizde puzzle ın tavlanın okeyin suratına bakan yok

Amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…