Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok benm iradem sağlam

canımcım hepimiz evli kadnlarız
+18 olmayanmı var

Umarm öyle olur pareciğiiimmmmmmmmmmmmmmmm

Dene deneee süper oluyor...
He cnm leyleğe slm
Ben adamı görünce Yani olmaş dans bizi bozar araya yastık koyup yatıyom temas yasssak beni iptal ederlerse hakkınızı helal edin

Cansiniz hepiciginizde

Paresilaaa ahh parem kıyamam valla neyse dediğin gibi belki daha heyecanlı olur bizimki hayatta evde biri varken yanaşmaz yanıma dahi oturmazdi yeni yeni alıştı sana kolaylıklar diliyorum belki daha kolay olur bebiş yapmak

Daha önceden yaşanan tecrübeyle sabittir efendim
Daha fazla yanaşıyor amma velakin bebiş nazlı gelmiyor

E supursun sadece robot, biz de silmesni az kullanıyoruz. Ay bu temizlik hastasiyiz muhabbetlerine de ben hastayım, elektrik süpürgesi ile deli gibi supurdukten sonra robotu salınca bir ton pislik cikiyo yne, onu napcaz? Hayatim o kadar boş değil valla temizlikle tuketecek kadar olabildiğince az ugrasayim ki yapacaklarima, ureteceklerime zaman kalsin. Ömrü boyunca cok temizlik yapmış biri sadece hayatindan calmsi oluyor, naptin su hayatta ne urettin dense napcaniz, temizlik yaptik aplaaa mi diceniz. He aferin derler bak ne titiz kiz

Benden iyi temizliyor bence yoksa dun temizlenen evin böyle tozlanmasi normal değil hshsheh
Aaa sacmalama elin robotu Bal0ncuk tan daha iyi temizleyecek değil. O cok titiz oldugu icin teknoloji kullanmyor, elektrik supurgesi de kullanmiyor mesela, çünkü o da bi makine neticede, eski analarımız gibi yapiyor. Çalı Süpürgesi ile, çünkü teknoloji demek pislik demek abdjsjdjsjdjsjdjd

Burdayım kızlar sizi terk etmedim etmem de asla
Bal0ncuk nasılsın canım prenses nasil?
@NealStreet sen napıuosn canım neler yaptın
Paresilaaa aşkımm durumlar nasil
Hemsirecik kankeyta bu ay yapacak çocukları planları anlat ahhshs
Kedilervekitaplar caniiik çok sevindim hayırla gelsin prenses
MNbeyaz nasılsın dostum
dayler dayler daylerim nasıl gidiyor
DusunceBulutu sen nasılsın düşüncecimmm
Nurzfr nurcummm nasilsn

Etiketlemeyi unuttuğum diğer dostlar sizler nasılsınız bakalım

Yok be canım bir ara Bal0ncuk biliyor her haftasonu bendeydiler. Kocam ile tek başıma kahvaltı yapmayı özlemiştim
Yaa inanmıyorum ne kadar düşüncesizler
Hshshshsh annemde balus gibi güvenmiyor almam ben onu diyor bi alsalar ah alsalar hshshsh

Bebekim nerdesin sen hee nerde ?? Ooo bir planlarim vsr uf uf

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…