- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.801
Senede bir kere kestiriyoruz biz, öyle bir sınır koyduk, longhair olmasa hiç kestirmem açıkçası. Bebek olmasa yine kestirmem. Ama yazın bi kesilse o da rahatlayacak gibi.Hergun 3 kere tariyoruz ama nafile kestirmeyede kıyamıyoruz yaşıyoruz böyle tüy icinde
Bende bu benim kedim değil demistim ilk ve son trasi olduSenede bir kere kestiriyoruz biz, öyle bir sınır koyduk, longhair olmasa hiç kestirmem açıkçası. Bebek olmasa yine kestirmem. Ama yazın bi kesilse o da rahatlayacak gibi.
Bi kez kestirdik, eve gelince ben ağla ağla kendimi öldürdüm. Hala aklıma gelince gözlerim doluyo, mahvolmuştum bir hafta ağlamaktan.
Denerim fıstıkımParesilaaa pareemmm işine yarar mj
Gözün aydın canımmmmmGüzel haberlerle geldik teyzeleri biraz günümüz şenlensin12+0 olduk doktor ense burun iyi dedi ama yine de ikili istedi kan idrar verdim sonuç için 3 gibi gidicem.cinsiyet sordum görmeyince tahmin edemiyorum dedi. güya çikolata yiyip vişne suyu içmiştim yok bizimki tembel çıktı.sırtı üstü keyif yapıyor doktor karnıma tık tık vurdu o zaman elini bacağını az oynattı kahvaltı yapsaydın dedi de midem bulanmıştı yeseymişim iyimiş. bir şey olcak diye çok korkuyordum çok şükür atlattım oh dedim darısı burdaki tüm arkadaşlarıma inşallah en yakın zamanda sizlerinde haberleriyle günümüz şenlenir
Oyyyy bebiş geliyorrrrrrrrGörüştüm kuzum suyu bol tuket yumurta sayın fazla o yüzden oluyo dedi yarın çatlatma ignesini vuracaksın zaten şuan büyüdüler o yüzden ağrıyor dedi
Yok kız tirmaliyolar ondan korkiyom zatiAtlasin kis en fazla yalar seni
İyiyiz kuşum sen napiosun nasilsinizNapiyorsunuz arkasaslarim canlarimmm
Yok asko hic oyle huylari yokYok kız tirmaliyolar ondan korkiyom zati
Sag ol cnmm, çok şükür iyiyimİyiyiz kuşum sen napiosun nasilsiniz
Henüz bı değişiklik yok işte aynı bizde durumlar bebiş napıyor kontrolün ne zamanSag ol cnmm, çok şükür iyiyimpek giremedm merak ettim degisiklik var mi dye
İnşallah guzel haberler alacagiz bu ay kuzumHenüz bı değişiklik yok işte aynı bizde durumlar bebiş napıyor kontrolün ne zaman
Amin çok sağol canısıGözün aydın canımmmmm
Ohhh yapsın keyfini
Gösterir kendisini bir dahaki kontrole
Allah nazardan saklasın canım
Yaaaa kıyamam sana..Amin kuzummm inşallah senin premsesinkini de kutlucaz
herif iftara zor yetisiyo haftasonu yasak hoş yasak olmasa da calisiyo zaten haftalık tatili bile olmuyo çoğu zaman
en güzelini yapıyorsunuz kuşum tele bağlı kalmaktansa dün bizde çıktık KV ye gittik moralleri bozduk geldik teli elimde görünce kızıyordu dün dedim ama annenden destek görmüyorum hep köstek ama telde konuştuğum yazistigim insanlar olmasa emin ol ağır depresyon geçireceğim öyle mi olsun istiyorsun dedim ben varım destekcin dedi sen hep istesin ben çok bunaldim dedim kıyamam sanki keyfi gidiyo ise bişi diyemedi o bı köşede ben bı köşede aglastik
Yaaaa kuzumBenHıh 4.gün bugün evde çatladım
BulutummmmmmmGüzel haberlerle geldik teyzeleri biraz günümüz şenlensin12+0 olduk doktor ense burun iyi dedi ama yine de ikili istedi kan idrar verdim sonuç için 3 gibi gidicem.cinsiyet sordum görmeyince tahmin edemiyorum dedi. güya çikolata yiyip vişne suyu içmiştim yok bizimki tembel çıktı.sırtı üstü keyif yapıyor doktor karnıma tık tık vurdu o zaman elini bacağını az oynattı kahvaltı yapsaydın dedi de midem bulanmıştı yeseymişim iyimiş. bir şey olcak diye çok korkuyordum çok şükür atlattım oh dedim darısı burdaki tüm arkadaşlarıma inşallah en yakın zamanda sizlerinde haberleriyle günümüz şenlenir
Ne yapak kırmızıya kırmızı halımı serekAskoslar ben geldimm❤❤
Bana depresyon deme bak şimdi terlik çıkıoooooooooAylik depresyon hshshsh
Cnmm dikkat et lütfen temizlik yaparkenEvi süpürdüm, mutfağı banyoyu çamaşır suyuyla bi güzel dezenfekte ettim, mutfağı elden geçirdim. Bulaşıkları makineye attım, çamaşırları topladım, katlayıp yerleştirdim, biraz ara vereyim dedim geldim, napıyosunuz? :)
Ben robotu hiç sevmiore kuzenlerimde felan var.. Süpürmesi iyide silmesi ı ıhRobot olmasa ev temiz saniyorum bende hsbsb
Aşkoşşşşş özledik
Oturuosss canooooNapiyorsunuz arkasaslarim canlarimmm
Lililililili20 gün kapanma geldi
Bol bol bebe yapın
Valla bebem olmadığı için bilmiormLilililililikafayı yemeli günler oğlanla artıkın parklar serbest mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?