- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.021
Doktor bikac ay bekle olmazsa oyle tup bebek yada aşılamaya bakarız dedi umudunu kaybetme pco olup hamile kalan cok dedi. Spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapiyorum şimdiO kadar iyi anlıorum ki..
Benm sonum zaten belliydi o yüzden artk beklemeden tüpe başlamştm..
Ama sizin için bişry diemiorm
Hani olmuosa tüpe git vs vs demek bana mantklı gelmior.. Herkesn hayatı başka
Insallah kuzum bakalim doktor spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapcm belki spordu baska meskalelerdi kafam dagilir. Rabbim bu mübarek ayda hepimize anne olmayi olduktan sonra hakkiyla yapmamızı nasip etsin inşallahBiraz dinlenirsin kafanızı dagitirsiniz eşinle belki bu süreçte sippadanak kendiliğinden olur üzülme bu da bizim imtihanimiz
Kanka ben duzeldim jshshsjİnsanın kendini shaiplendiresi gelio
Gelllll
Sana hayır demeye korkarm
Sebeb? Çaremi?
Çözüonmu girince?
Kurtuluınmu?
Hayır ben çözemedim ondan merak ettm çözen varmı die
En sonHemsirecik de öyleydi kırmızılım
Amin inşallah canım benim sporunu yap iyi geliyorInsallah kuzum bakalim doktor spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapcm belki spordu baska meskalelerdi kafam dagilir. Rabbim bu mübarek ayda hepimize anne olmayi olduktan sonra hakkiyla yapmamızı nasip etsin inşallah
2 gundur yapiyorum erken kalkınca uyuklayan ben resmen dinçim artik bol bol yürüyüş egzersizAmin inşallah canım benim sporunu yap iyi geliyor
Bende bu hafta gidemedim ya bı yarıni atlatayim yeniden baslicam günlük 10000 adımdan fazla atmaya çok iyi geliyor2 gundur yapiyorum erken kalkınca uyuklayan ben resmen dinçim artik bol bol yürüyüş egzersiz
Aynen ugraslarimiza değer inşallahBende bu hafta gidemedim ya bı yarıni atlatayim yeniden baslicam günlük 10000 adımdan fazla atmaya çok iyi geliyor
Oh iyi bari, o kadarcik olur yahuuu
Cok kalmasinnnGitti ama gelecek amaa ama ama ama ama ne zaman bilmiorus
Depresyonyadım unutuldum.İnsanın kendini shaiplendiresi gelio
Gelllll
Sana hayır demeye korkarm
Sebeb? Çaremi?
Çözüonmu girince?
Kurtuluınmu?
Hayır ben çözemedim ondan merak ettm çözen varmı die
En sonHemsirecik de öyleydi kırmızılım
Kanka bu düzelmiş halin demi eminsin asjdhsjkKanka ben duzeldim jshshsjbir mucizee senide düzelmeye davet ediyorum jdjdjdhdh
Yaaa hshshsj ne varki yani nolmus duzelmisim işteDepresyonyadım unutuldum.
Yav zenginler giriyo çıkıyor mutlu oluyo Bi de ben girmem dedim amazengin olmadığımdan girince çıkamamak muhtemel
Kanka bu düzelmiş halin demi eminsin asjdhsjk
Cnmmm doğru demişşşşDoktor bikac ay bekle olmazsa oyle tup bebek yada aşılamaya bakarız dedi umudunu kaybetme pco olup hamile kalan cok dedi. Spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapiyorum şimdi
Aşkoş mucizeyi sen sirkeleKanka ben duzeldim jshshsjbir mucizee senide düzelmeye davet ediyorum jdjdjdhdh
Bacm onlar zengnDepresyonyadım unutuldum.
Yav zenginler giriyo çıkıyor mutlu oluyo Bi de ben girmem dedim amazengin olmadığımdan girince çıkamamak muhtemel
Kanka bu düzelmiş halin demi eminsin asjdhsjk
Ama iki kilo aldimmmCnmmm doğru demişşşş
Yürüyüş yap bakNurzfr baya kilo verdi maşallah
Aşkoş mucizeyi sen sirkele
Bacm onlar zengn
Sen fakirsin sus kendine gel
2 gundir yapiyorum başladım evde de bikac egzersiz yapıp bol su içiyorum ekmek desen yok denecek kadar azCnmmm doğru demişşşş
Bacm onlar zengn
İlacın etkisidir o geçer söner giderAma iki kilo aldimmm
İnsallahİlacın etkisidir o geçer söner gider
Bu grupta sadece ben depresyona girebilirim hshshshCnmmm doğru demişşşş
Bacm onlar zengn
Sen bile giremezsinBu grupta sadece ben depresyona girebilirim hshshsh
Ahahaaah bişey demedim kanka sen öyle diyorsan öledirYaaa hshshsj ne varki yani nolmus duzelmisim işte
Söyle beni de pro yapsın o zaman kendime gelirim Topik lerde kral gibi gezerimCnmmm doğru demişşşş
Bacm onlar zengn
Asfkfslskdj depresyonikaBu grupta sadece ben depresyona girebilirim hshshsh
Bundan sonra pro olmayanlari depresyonda gormiyim hshshshAhahaaah bişey demedim kanka sen öyle diyorsan öledirpek belli etmesen de
Söyle beni de pro yapsın o zaman kendime gelirim Topik lerde kral gibi gezerim
Doğru kız ölsün fakirler pis fakirler
Asfkfslskdj depresyonikahata ettik aağam depresyon kim biz kim ağam ben ettim sen etme ağam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?