Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar iyi anlıorum ki..
Benm sonum zaten belliydi o yüzden artk beklemeden tüpe başlamştm..
Ama sizin için bişry diemiorm
Hani olmuosa tüpe git vs vs demek bana mantklı gelmior.. Herkesn hayatı başka
Doktor bikac ay bekle olmazsa oyle tup bebek yada aşılamaya bakarız dedi umudunu kaybetme pco olup hamile kalan cok dedi. Spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapiyorum şimdi

Biraz dinlenirsin kafanızı dagitirsiniz eşinle belki bu süreçte sippadanak kendiliğinden olur üzülme bu da bizim imtihanimiz
Insallah kuzum bakalim doktor spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapcm belki spordu baska meskalelerdi kafam dagilir. Rabbim bu mübarek ayda hepimize anne olmayi olduktan sonra hakkiyla yapmamızı nasip etsin inşallah

Kanka ben duzeldim jshshsj bir mucizee senide düzelmeye davet ediyorum jdjdjdhdh

Insallah kuzum bakalim doktor spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapcm belki spordu baska meskalelerdi kafam dagilir. Rabbim bu mübarek ayda hepimize anne olmayi olduktan sonra hakkiyla yapmamızı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benim sporunu yap iyi geliyor

Depresyonyadım unutuldum.
Yav zenginler giriyo çıkıyor mutlu oluyo Bi de ben girmem dedim amazengin olmadığımdan girince çıkamamak muhtemel
Kanka ben duzeldim jshshsj bir mucizee senide düzelmeye davet ediyorum jdjdjdhdh
Kanka bu düzelmiş halin demi eminsin asjdhsjk

Doktor bikac ay bekle olmazsa oyle tup bebek yada aşılamaya bakarız dedi umudunu kaybetme pco olup hamile kalan cok dedi. Spor yap yediklerine dikkat et dedi onları yapiyorum şimdi
Cnmmm doğru demişşşş
Yürüyüş yap bak Nurzfr baya kilo verdi maşallah
Aşkoş mucizeyi sen sirkele

Depresyonyadım unutuldum.
Yav zenginler giriyo çıkıyor mutlu oluyo Bi de ben girmem dedim amazengin olmadığımdan girince çıkamamak muhtemel

Kanka bu düzelmiş halin demi eminsin asjdhsjk
Bacm onlar zengn
Sen fakirsin sus kendine gel

Yaaa hshshsj ne varki yani nolmus duzelmisim işte
Ahahaaah bişey demedim kanka sen öyle diyorsan öledirpek belli etmesen de
Cnmmm doğru demişşşş
Yürüyüş yap bak Nurzfr baya kilo verdi maşallah

Aşkoş mucizeyi sen sirkele

Bacm onlar zengn
Sen fakirsin sus kendine gel
Söyle beni de pro yapsın o zaman kendime gelirim Topik lerde kral gibi gezerim
Doğru kız ölsün fakirler pis fakirler
Bu grupta sadece ben depresyona girebilirim hshshsh
Asfkfslskdj depresyonikahata ettik aağam depresyon kim biz kim ağam ben ettim sen etme ağam

Bundan sonra pro olmayanlari depresyonda gormiyim hshshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…