- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.041
+1 benden like hahahahahaHala tiktok cekmeyen, corona olmayan ve hamile kalamayan kac kisi kaldik like'layalim
🖐Hala tiktok cekmeyen, corona olmayan ve hamile kalamayan kac kisi kaldik like'layalim
cukulatam Hemsirecik
Yaa kizlar ben ikinizi de kafamda hamile diye kodlamisim. Neden acaba. Neyse insallah bu ay guzel surprizlerle gelsin hepimiz icin. Degerlendirmeler yapildi, beklenme luteal faza gecildi mi?:)
ah keske nerdeee..
2 sene olcak temmuzda hala tık yok.
Değerlendirmeler yapılıyor hala
Insallah asko ya bekliyoruz bakalim ins maya tutmuşturcukulatam Hemsirecik
Yaa kizlar ben ikinizi de kafamda hamile diye kodlamisim. Neden acaba. Neyse insallah bu ay guzel surprizlerle gelsin hepimiz icin. Degerlendirmeler yapildi, beklenme luteal faza gecildi mi?:)
Hamd olsun canımÇok iyiyiz kuzummm sen nasilsin
Burdayımmmmm @NealStreet bzm terelelli yawBende dayloş nerde kaldı diyordum
Ölecem ahahahhahahaha
Allah'ıma görmeyecen yazmayacan die acaba etiketlesem mi dedm snra görür o görür dedim
Cnmm canını hiç bişi için sıkma
Kuzuucukkk nerelerdesn sen bakaym?
@NealStreet
Bide benBu grupta sadece ben depresyona girebilirim hshshsh
Ula geçen senin profil yüzünden etiket yapamadım seni acaba bizim mucize mi diye tereddüt ettim ahzjdkdmjfkfcAhahaaah bişey demedim kanka sen öyle diyorsan öledirpek belli etmesen de
Söyle beni de pro yapsın o zaman kendime gelirim Topik lerde kral gibi gezerim
Doğru kız ölsün fakirler pis fakirler
Asfkfslskdj depresyonikahata ettik aağam depresyon kim biz kim ağam ben ettim sen etme ağam
Oha Hemsire pro olmuşsun kankalığımız buraya kadarmış seni sevmiştim oysa kiBundan sonra pro olmayanlari depresyonda gormiyim hshshsh
Insallah asko ya bekliyoruz bakalim ins maya tutmuştur
İyiyiz abla sen nabıosn nasılsn..Kizlar napiyonuz? Ben serseri mayin gibi forumlarda geziyorum. Kedi gibi gibi geldim yine bi bakiim size dedim. Bebisler nasillar.
Ahahaaah bişey demedim kanka sen öyle diyorsan öledirpek belli etmesen de
Söyle beni de pro yapsın o zaman kendime gelirim Topik lerde kral gibi gezerim
Doğru kız ölsün fakirler pis fakirler
Asfkfslskdj depresyonikahata ettik aağam depresyon kim biz kim ağam ben ettim sen etme ağam
Selam güzeller güzeliSelam güzeller
Tiktok çekmedm, corona olmadmHala tiktok cekmeyen, corona olmayan ve hamile kalamayan kac kisi kaldik like'layalim
Allah söyletti yaaa...cukulatam Hemsirecik
Burda değilsinBurdayımmmmm @NealStreet bzm terelelli yaw
Oha Hemsire pro olmuşsun kankalığımız buraya kadarmış seni sevmiştim oysa ki
Abla evet.. Mesela bugn 1de test yaptn pikAmin amin ya su yaza bi soyle neseli girelim ya icimiz karardi.
Ya size bisey sorucam genel olarak bilenlere ki valla burasi hamis kayniyo biliyolardir bi zahmet
Simdi bi ovulasyon testimiz pik yapiyoya. Bu pikten sonraki 24-36 saat icinde yumurtlica demek oluyo di mi?
Bi de mesela o pikten sonra siliklesiyo test. O da yumurta catladi demek oluyo di mi?
Yumurtlamakla yumurtanin catlamasi ayni sey mi?
Ya walla biktimhani bi sinava deli gibi calisirsin calisirsin tam sinava 5 dakka kala en basit seyi bile unutursunya. Su an oyle hissediyorm.kendimi.
Selam fıstıkSelam güzeller
+1Hala tiktok cekmeyen, corona olmayan ve hamile kalamayan kac kisi kaldik like'layalim
Buralardayım ama bu ara fazla giremiyorum. Hem keyfim yok. Hem dolgum kırıldı, diş ağrım var. Hem daha tam kapanmada nasıl Çalışacaz belli değil diye haldır haldır çalışıyoruzHayirlisi canim Insallah bu ay gelsin bizimkiler de pes pese hayirlisiyla.Paresilaaa nerelerde?
Selam canım
İyiyiz abla sen nabıosn nasılsn..
Nie sessiz sessiz gezion bizsiz
Ben sarona öyle alışmşmli bnu hep unutuorm
Hemsirecik kral gibimisin doğru söle
Selam güzeller güzeli
Döndün demi yuvana yavrucağzım
Tiktok çekmedm, corona olmadm
Allah söyletti yaaa...
İnşallahhhhhh
Burda değilsin
bende kankalığımı bitirdim onunla kanka
Abla evet.. Mesela bugn 1de test yaptn pik
Ertesi günde 1de yapki saat farkı olmadan daha iyi anlarsn aralığı.. Silikleşmişse yumurta çatlamş demek..
Ama çatlayınca ilişkiyi brakmıoruz..
Pik ve çatlama dahil 3 gün üst üste..
Snra gün aşırı
Selam fıstık
+1
Buralardayım ama bu ara fazla giremiyorum. Hem keyfim yok. Hem dolgum kırıldı, diş ağrım var. Hem daha tam kapanmada nasıl Çalışacaz belli değil diye haldır haldır çalışıyoruz
Sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım
Selam canım
Teşekkür ederim canımBen de ayni canim iste. Denemelere devam. Arada girip buraya da bakiyorum hizlica. Bu ara kimsenin keyfi yok bu belirsizlik artik baydi. Gecmis olsun dis agrisi beterdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?