Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte senin bu dediklerin anlaşılmasın diye ilk başta demedi doktorum yazmıştım sen de çok inatçısın ya hangi burçsun yo ben herkesin detayını okuyup ona göre yazıyorum aklında tutmasın kimse önemli değil ama yazmadın bulut yanlış anladın denmesin denince kendimi açıklayasım geliyor evet doktorum çok açıklayıcı değil onun dışında iyi ya bakalım biraz zaman geçsin de daha çok alışırız

'Demedi doktorum'dan ben yukaridakileri de anlayabilirim demek istemiştim yani ona cikti yorumlar ahshahhda. Akrebim cinimmm, inatçıyimdir ama boşa inat diill ben ayrıntıları okumama üzerine bir sey yazmadim guzum, ben de o anlamda her ayrintiya dikkat etmeye çalışırim hem yazarken hem okurken, amma velakin aciklama anlasilmayabilir her zaman ya da karsi tarafa net gecmeyebilir giz bana bak sen gergin misin eccuk, boyle demistim okumadin sanirim, yazmıştım vs deyince, bir de yazi dili olunca insan e tamam ne kiziyon ki, olabiliiiir diyo kendi kendine ahsjahshwj.
Benim doktor da cok tatli ama biraz az anlatıyor, hastanede tek olunca epey yogun ve hizli geçiyor biraz, sanirim ben 7-8 dkdan fazla durmadim odada hic belki de pandemiden böyle yapıyorlar bilmiyorum hic

bizim çocukta akrep olcak yandım desene Ben senin gergin olduğunu düşündüm aslında çok muhalifsin ben yazdım dememe rağmen detay aklımızda tutamayız diyorsun bir de bunu hep diyorsun bana oysa ben onu kötü kızgın yada alınmış biçimde demedim sadece yazdım ben siz okumamışsınız anlamında dedim gergin olsam gülmem yada gerginken gülen insanlardan değilim dediğin gibi karşımdaki anlayamayabilir haklısın yada düşünce geçmeyebilir okey

Ahshahsha valla sorma, esim ben ve cocooomuz ayni hafta doğumluyuz buna ne demeli
Ya kuzum sen normalde gergin degilsindir ama sey yaziyorsun ya 'yazdim okumadin herhalde' gibi, öyle olunca yazi dili oldugu icin sert anlaşılıyor, ben senin kotu ve sert yazmadığını biliyorum ama oyle anlaşılıyor. Bir de oyle dememin sebebi, beni okumadiniz mi, ben görünmuyor muyum gibi yazinca sanki hep patlamaya hazır bomba gibi duruyor yazdıkların ben muhalifim evet, o konuda haklısın, susamiyorum duramıyorum ama cok pozitifim, hep olumlu düşünürüm aslında, yanlis yansıtmış olabilirim canım. Önemli olan suanda medeni iki insan gibi konuşup, dusuncelerimizi söyleyip anlaşmak, iste bu yuzden harikayizzz ayrica da akrepleri sev, pisman olmazsin

yok sen o zaman bu zamana kadarki cümlelerimi hep yanlış anlamışsın beni tanımamışsın ben sadece burda bir kere yazdığıma cevap verilmediğini söyledim o kişiyle de muhatttap olmuyorum zaten ondan sonra enerjimi hep o yöne çekmişsin aksine hep çiçek böceğim yok yazı dilinde sert anlaşılmamak adına emoji koyuyorum ama işe yaramıyor galiba evet bencede konuşup anlaşmak en güzeli güzeliz olur severim akrepleri sizin ev akrep dolacak desene hep cümbüş

Kizzzz sizin hormonlar mi depreşti

Yok yevrum esim 1-2 gunle yay, yaylari da hic sevmem valla
Hep cicekler açsın ruhun baluuuuummmm

O da iyi teyzesii oynuyor napsin
İnsanın kendini shaiplendiresi gelio

Hemi de nasillllll
Gelllll
Sana hayır demeye korkarm

depresyon loading... depresyon successful!

beni de götür..en sevdiğim yerler dağ bayır
Sebeb? Çaremi?
Çözüonmu girince?
Kurtuluınmu?
Hayır ben çözemedim ondan merak ettm çözen varmı die
En son Hemsirecik de öyleydi kırmızılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…