- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.981
Hemi de nasillllllİnsanlardan uzak olmak en iyisi
depresyon loading... depresyon successful!Anaammmm.. Ne olduuuuuu
Geçmiş olsunnnnn
Kıyamam sana.. Ama no depresyon biliosn demi
İyiyiz kuzum senin minik nasıl
Oda bir birey artk
beni de götür..en sevdiğim yerler dağ bayırİnsanlardan uzak olmak en iyisi
işte senin bu dediklerin anlaşılmasın diye ilk başta demedi doktorum yazmıştımYa gun söylememiştir de hemen cikmaz yarın gel demiştir, aslında dger sonuçlarını degerlendirmek icin yarin cagirmistir ama sen butun sonuclar yarin cikcak sanmissindir ya da hic cagirmamistir ama sen yarin cikcak herhalde diye gitmissindir vs vskiz her detayi da akilda nasil tutak allah seni neeetmesin. Kafalar bi millon bazi doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyosun maalesef ya, adamakıllı aciklasalar olcekler sanki.
'Demedi doktorum'dan ben yukaridakileri de anlayabilirim demek istemiştimişte senin bu dediklerin anlaşılmasın diye ilk başta demedi doktorum yazmıştımsen de çok inatçısın ya hangi burçsun yo ben herkesin detayını okuyup ona göre yazıyorum aklında tutmasın kimse önemli değil ama yazmadın bulut yanlış anladın denmesin denince kendimi açıklayasım geliyor evet doktorum çok açıklayıcı değil onun dışında iyi ya bakalım biraz zaman geçsin de daha çok alışırız
bizim çocukta akrep olcak yandım desene'Demedi doktorum'dan ben yukaridakileri de anlayabilirim demek istemiştimyani ona cikti yorumlar ahshahhda. Akrebim cinimmm, inatçıyimdir ama boşa inat diill ben ayrıntıları okumama üzerine bir sey yazmadim guzum, ben de o anlamda her ayrintiya dikkat etmeye çalışırim hem yazarken hem okurken, amma velakin aciklama anlasilmayabilir her zaman ya da karsi tarafa net gecmeyebilir giz bana bak sen gergin misin eccuk, boyle demistim okumadin sanirim, yazmıştım vs deyince, bir de yazi dili olunca insan e tamam ne kiziyon ki, olabiliiiir diyo kendi kendine ahsjahshwj.
Benim doktor da cok tatli ama biraz az anlatıyor, hastanede tek olunca epey yogun ve hizli geçiyor biraz, sanirim ben 7-8 dkdan fazla durmadim odada hicbelki de pandemiden böyle yapıyorlar bilmiyorum hic
Ahshahsha valla sorma, esim ben ve cocooomuz ayni hafta doğumluyuz buna ne demelibizim çocukta akrep olcak yandım deseneBen senin gergin olduğunu düşündüm aslında çok muhalifsin ben yazdım dememe rağmen detay aklımızda tutamayız diyorsun bir de bunu hep diyorsun bana oysa ben onu kötü kızgın yada alınmış biçimde demedim sadece yazdım ben siz okumamışsınız anlamında dedim gergin olsam gülmem yada gerginken gülen insanlardan değilim dediğin gibi karşımdaki anlayamayabilir haklısın yada düşünce geçmeyebilir okey
yok sen o zaman bu zamana kadarki cümlelerimi hep yanlış anlamışsın beni tanımamışsınAhshahsha valla sorma, esim ben ve cocooomuz ayni hafta doğumluyuz buna ne demeli
Ya kuzum sen normalde gergin degilsindir ama sey yaziyorsun ya 'yazdim okumadin herhalde' gibi, öyle olunca yazi dili oldugu icin sert anlaşılıyor, ben senin kotu ve sert yazmadığını biliyorum ama oyle anlaşılıyor. Bir de oyle dememin sebebi, beni okumadiniz mi, ben görünmuyor muyum gibi yazinca sanki hep patlamaya hazır bomba gibi duruyor yazdıklarınben muhalifim evet, o konuda haklısın, susamiyorum duramıyorum ama cok pozitifim, hep olumlu düşünürüm aslında, yanlis yansıtmış olabilirim canım. Önemli olan suanda medeni iki insan gibi konuşup, dusuncelerimizi söyleyip anlaşmak, iste bu yuzden harikayizzz ayrica da akrepleri sev, pisman olmazsin
Ahshahsha valla sorma, esim ben ve cocooomuz ayni hafta doğumluyuz buna ne demeli
Ya kuzum sen normalde gergin degilsindir ama sey yaziyorsun ya 'yazdim okumadin herhalde' gibi, öyle olunca yazi dili oldugu icin sert anlaşılıyor, ben senin kotu ve sert yazmadığını biliyorum ama oyle anlaşılıyor. Bir de oyle dememin sebebi, beni okumadiniz mi, ben görünmuyor muyum gibi yazinca sanki hep patlamaya hazır bomba gibi duruyor yazdıklarınben muhalifim evet, o konuda haklısın, susamiyorum duramıyorum ama cok pozitifim, hep olumlu düşünürüm aslında, yanlis yansıtmış olabilirim canım. Önemli olan suanda medeni iki insan gibi konuşup, dusuncelerimizi söyleyip anlaşmak, iste bu yuzden harikayizzz ayrica da akrepleri sev, pisman olmazsin
Kizzzz sizin hormonlar mi depreştiyok sen o zaman bu zamana kadarki cümlelerimi hep yanlış anlamışsın beni tanımamışsınben sadece burda bir kere yazdığıma cevap verilmediğini söyledim o kişiyle de muhatttap olmuyorum zaten ondan sonra enerjimi hep o yöne çekmişsin aksine hep çiçek böceğim yok yazı dilinde sert anlaşılmamak adına emoji koyuyorum ama işe yaramıyor galiba evet bencede konuşup anlaşmak en güzeli güzeliz olur severim akrepleri sizin ev akrep dolacak desene hep cümbüş
Hayır yanlış enerji alışverişiKizzzz sizin hormonlar mi depreşti
Yok yevrum esim 1-2 gunle yay, yaylari da hic sevmem vallayok sen o zaman bu zamana kadarki cümlelerimi hep yanlış anlamışsın beni tanımamışsınben sadece burda bir kere yazdığıma cevap verilmediğini söyledim o kişiyle de muhatttap olmuyorum zaten ondan sonra enerjimi hep o yöne çekmişsin aksine hep çiçek böceğim yok yazı dilinde sert anlaşılmamak adına emoji koyuyorum ama işe yaramıyor galiba evet bencede konuşup anlaşmak en güzeli güzeliz olur severim akrepleri sizin ev akrep dolacak desene hep cümbüş
Ahhahahaha yok ya aksine ben niye bsy hissetmiyorum diye dertleniyorumKizzzz sizin hormonlar mi depreşti
hiç yayları bilmiyorum relax bir burç diye duydumYok yevrum esim 1-2 gunle yay, yaylari da hic sevmem valla
Hep cicekler açsın ruhun baluuuuummmm
Ya bırak yaaa, ablam yay gocam yay peeehhhhhiç yayları bilmiyorum relax bir burç diye duydumoy fıstığım teşekkür ederim seninde ruhunda hep çiçekler açsın hep cici olalım inşallah
Ya bırak yaaa, ablam yay gocam yay peeehhhh
Napcan, care yokhiç bilmiyorum yay tanıdık akraba eş dost bende yok hiç benim eşim oğlak keçi gibidir ama napcan eştir başımız üstünde
İnsanın kendini shaiplendiresi gelioO da iyi teyzesii oynuyor napsin
GelllllHemi de nasillllll
Sebeb? Çaremi?depresyon loading... depresyon successful!
beni de götür..en sevdiğim yerler dağ bayır
İzledim ama gulemedim ben ya çok ağrı saplaniyoHayır yanlış enerji alışverişibugün çok güldüm ya şu esradaki muammer ve gülhana gülüyorum şimdide izliyor musun
Agri yine depreşti diğer hapın saati geldi ondan sanırım Allah'ım bı yarını da atlatsaydimNurzfr bebeğeeemmm daha iyimisin minnoş?
Strestenmi acebeeAgri yine depreşti diğer hapın saati geldi ondan sanırım Allah'ım bı yarını da atlatsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?