- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #190.081
Guzeldir guzeeeelBilmiyorum bakalım güzel mi yarın belli olacak guzelligi
Güzel güzel yarın daha da güzel olacakBilmiyorum bakalım güzel mi yarın belli olacak guzelligi
Bu ağrıların sonu güzel olsunİzledim ama gulemedim ben ya çok ağrı saplaniyo
Maşallah nurum... İnşallah güzel güzel embriyo olur.. Bu kadar yumurtaya ağrın olması normal..28 tane yumurta toplanmış ilk adeti görüp arıcam tedaviye baslicaz ikinci adetle transfer yapilacak
Gitmeyin anam ruhum hala fakir
Sende haklısın ablaAman zamaninda es gecmedik de noldu.. Esim sperm testi vs. Olmadi. Durumunu bilmedigimiz icin gun asiri deneyelim dedik, ondan
Ozaman gel seni evlatlik edineyim bir tasla iki kus vururum hem cocugum olur hemde torunumİnsanın kendini shaiplendiresi gelio
Gelllll
Sana hayır demeye korkarm
Sebeb? Çaremi?
Çözüonmu girince?
Kurtuluınmu?
Hayır ben çözemedim ondan merak ettm çözen varmı die
En sonHemsirecik de öyleydi kırmızılım
Maşallah nurum... İnşallah güzel güzel embriyo olur.. Bu kadar yumurtaya ağrın olması normal..
İyimisin şimdi
asıl senin ruhun zengin yavyummmmm
Sende haklısın abla
Denedikte ne oldu
Ben kabulum.. Bebem bu ülkede büyümezOzaman gel seni evlatlik edineyim bir tasla iki kus vururum hem cocugum olur hemde torunum
27olduk teyzesiSenin bebik kac aylik oldu simdi? Alacakaranlik kusagi gibisin gizemli gebelik takvimin de yok takip edemiyoruz
Maasallah maasallah. Saglikla gelsin insallah. Takvimde yaziyorya bugin soyle oluyo boyle oluyo fln. Neyse telefonuna da yuklersin appler var oyleBen kabulum.. Bebem bu ülkede büyümez
27olduk teyzesi
Ay ne bileym takvim felan benlik değilben hala burayı brakamıorm
Amannn uymuo onlarla kiMaasallah maasallah. Saglikla gelsin insallah. Takvimde yaziyorya bugin soyle oluyo boyle oluyo fln. Neyse telefonuna da yuklersin appler var oyle
Evet birakma bizi
Hadi insallah bu ay son olsun. Yeni bir baslikta bulusalimAmannn uymuo onlarla ki
Ben sizi bekliorm
Sonra buraya kilit vuracaz
KV deydik kuzum gorumcemin hamileliğini kutladık çok ayakta kaldım sanırım kanamam oldu ama Dr tembihledi çok yürüme çok ayakta durma üç gün özellikle kanama olur eğer çok yoğun kanama gelirse ara demişti çok yoğun değil ama çok şükür ağrım var şimdi ilaçlarımı içerim geçer o da insMaşallah nurum... İnşallah güzel güzel embriyo olur.. Bu kadar yumurtaya ağrın olması normal..
İyimisin şimdi
asıl senin ruhun zengin yavyummmmm
Sende haklısın abla
Denedikte ne oldu
Bizde doğaya attık bugün kendimizi KV den önce 17 gün kapancaz bı cam havası alalım nolur dedim gittikDoğa gezisi bitti..
Deniz havası bitti..
17 gün puzzle arası
Ne edeceksiniz pandemide.. Bol bol bebe yapın
Doğa gezisi bitti..
Deniz havası bitti..
17 gün puzzle arası
Ne edeceksiniz pandemide.. Bol bol bebe yapın
Haydi bakalım bekliyoruz heyecanlaKizceler doktora gitmek icin son 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?