- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.681
Olacak askos olacak sağlıcakla sana tutunacak sağlıklı gebeliğin olacak sağlıklı doğum yapacaksın ve çok mu çok sağlıklı minnosun seninle olacak miss gibi kokusunu çekeceksin içine önümüzdeki Şubat mart aylarındaDua edin hayırlısıyla, sağlıkla olsun
Püü bensiz kankimi oluyonuz benide alin nolaaarÖzelden kankişto kazanmaya çalışıoruz
Beğenemednmi
Kıskanma sende gel
Duamızı eksik etmioruz ama bak sende hıdırellez gecesi negatif enerji yükleme kendine
Bari bu gece yapma
Yaa kitap okusana arasıra farklı aktiviteler yap tamam mıBize de bu yüzden tüpçü "bizim için önemsiz, zaten en sağlıklı olanlarını seçeceğiz" dedi de işte ayrıntısı falan da var ya. Beyin boş yapıyor oralara dalıyor falan filan
Azcük özelden iltifat felan etmen gerekPüü bensiz kankimi oluyonuz benide alin nolaaar
Bidada negatif konusamaz hshsbsbİkimiz yeteriz
Hshshshshs kanka sana yazmıştım ben sanki özelden he hatirladinmi hshsbAzcük özelden iltifat felan etmen gerek
Yada ne bilem sudan sebeblerden felan bi şekilde msj atarsan.. Konu yürür gider
Bi bakmışsn kanka olmuşuz..
Yoksa beni beğenmiosun
Konuşacak ağzı kalmayacagi için miBidada negatif konusamaz hshsbsb
Ahahahahaha daha farklı bişey diyebilirdinHshshshshs kanka sana yazmıştım ben sanki özelden he hatirladinmi hshsb
Bensiz bensiz buluşma ayarladilar bende şikayet etcemHemsirecik sen istanbullarda neler edecen anlat hele
@NealStreet i dovdukten sonra anamla oturmacalar hshshsbHemsirecik sen istanbullarda neler edecen anlat hele
Aynan oyleKonuşacak ağzı kalmayacagi için mi
Bende edecemBensiz bensiz buluşma ayarladilar bende şikayet etcem
Sen istiyor duj verecek 100 dolarAhahahahaha daha farklı bişey diyebilirdin
Daha orjinal bir bahane
Lütfen beni topluma kazandır
Ben türkçe bilmiore
O yeah babySen istiyor duj verecek 100 dolar
Fark ettim kenks. Dövebilirsiniz evet, o ışığı görüyorum ikinizdeNurzfr ve ben seni döveriz
Cunku cok seksili bi gaciyim hshshshO yeah baby
Neyse özele gerek kalmadı hadi tavladn beni
Fark ettim kenks. Dövebilirsiniz evet, o ışığı görüyorum ikinizde
Yok ben daha ziyade hayvan sevginden yola çıkarak bir çıkarımda bulundumne sandin kiz 3 sene romanların icinde calistim ben super dovusurum hshsbsbs
İyi bari buna sevindimFark ettim kenks. Dövebilirsiniz evet, o ışığı görüyorum ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?