- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.821
Söylemem özelden ağlamadn die bugnne var ne var kulağıma söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aklıma kötü şeyler getiririmSöylemem özelden ağlamadn die bugn
Özellllll sölenmessssss
Kuzuskom, hepsiburadadan aldim ben de ve 25lisi 40ti, gayet guvenilirdayler dayler dayloş bu gebelik testi dr.prüfer demiştin ya trendyol da 10 adet 22,70 hepsi burada 25 adet 40 lira hangisine güvenilir bilemedim.40 olan daha uygun ama farkı ne ise. sen nerden almıştın
Marketteym istiomusunaklıma kötü şeyler getiririmsen bilirsin
o zaman hepsi buradan alıyorum canoKuzuskom, hepsiburadadan aldim ben de ve 25lisi 40ti, gayet guvenilircok fark ediyor
yaaaa canımı niye çektirtiyosunnnnMarketteym istiomusun
Senin yüzünden markete gittimyaaaa canımı niye çektirtiyosunnnnburda hamiileden beter aşeren bir ben varken yapma böle şeyler
delüüüüüüSenin yüzünden markete gittim
Bide konuşuosn
Senin bu emojin yüzinden ekstra dondurmada aldm işiöi garantiledimdelüüüüüü
iyi yapmışsın.benim canım da çok çekiyiSenin bu emojin yüzinden ekstra dondurmada aldm işiöi garantiledim
Senin hamiş halin geldiğinde yandıkiyi yapmışsın.benim canım da çok çekiyi
ahahah kızım ilk hamiileliğimde ocak ortasında kocama kavun buldurmuş insanım benSenin hamiş halin geldiğinde yandık
Hiç öyle şsteklerim olmadı.ahahah kızım ilk hamiileliğimde ocak ortasında kocama kavun buldurmuş insanım ben
Oda KV ile nasıl takılır onu ogreniyi dimi paremPareciğim güzel arkadaşm.. İnsanlar pandemi sürecinde tek takılıor.. Hani sosyal mesafe felan..
Sen nie terse gidion
Geldim gülüm inşallah güzel haberdir Dr um yine sakaciligi üstündeydi iyi kız seni çok bekletmemis regl dedi daha geçen perşembe burdaydin dedi
Kuzum maşallah gayet güzel..Oda KV ile nasıl takılır onu ogreniyi dimi paremParesilaaa
Geldim gülüm inşallah güzel haberdir Dr um yine sakaciligi üstündeydi iyi kız seni çok bekletmemis regl dedi daha geçen perşembe burdaydin deditabi bu gerçek regl diilmis ilaçların etkisiyleymis baktı kontrol etti şuan için çok iyi dedi iğne verdi lucrin (yine iğne ve yine ben ) bide cyclo verdi hap bu hap 21 tane kullan bitince bı hafta içinde regl gelecek işte o gerçek regl dedi o zaman ikinci günü yine gel dedi bida kontrol edilen kist vs bişi var mı diye dedi yoksa 15. Gün transfer edicem dedi ne güzel anlattı anlattı umutlandikki sonra benim aklıma troidlerim geldi gösterim kızarıklık vs oldu mu dedi yok sadece şişlik var dedim bayramdan önce bı dahiliye uzmanına git mutlaka baksın gerekli görürse ultrason falan ister dedi en azından transfer zamanına kadar düşsün eğer değerin yukseldiyse ki yükselmiş sanırım dedi zaten transfer öncesi senden yine troid testi isteyecektim iyi oldu erken söylediğin en azından erkenden sorunu çözmeye başlarız dedi
Şuan dahiliyeci bakiom kuzum netten özel hastane bak dedi herifimKuzum maşallah gayet güzel..
Peki hemen dahiliye randevu aldnmı
Helallll beeee....Şuan dahiliyeci bakiom kuzum netten özel hastane bak dedi herifim
Askosss koş ben geldim @NealStreet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?