Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayler dayler dayloş bu gebelik testi dr.prüfer demiştin ya trendyol da 10 adet 22,70 hepsi burada 25 adet 40 lira hangisine güvenilir bilemedim.40 olan daha uygun ama farkı ne ise. sen nerden almıştın
Kuzuskom, hepsiburadadan aldim ben de ve 25lisi 40ti, gayet guvenilir cok fark ediyor

Pareciğim güzel arkadaşm.. İnsanlar pandemi sürecinde tek takılıor.. Hani sosyal mesafe felan..
Sen nie terse gidion
Oda KV ile nasıl takılır onu ogreniyi dimi parem Paresilaaa
Nurzfr güzel haberlerle inşallah gülüm
Geldim gülüm inşallah güzel haberdir Dr um yine sakaciligi üstündeydi iyi kız seni çok bekletmemis regl dedi daha geçen perşembe burdaydin dedi tabi bu gerçek regl diilmis ilaçların etkisiyleymis baktı kontrol etti şuan için çok iyi dedi iğne verdi lucrin (yine iğne ve yine ben ) bide cyclo verdi hap bu hap 21 tane kullan bitince bı hafta içinde regl gelecek işte o gerçek regl dedi o zaman ikinci günü yine gel dedi bida kontrol edilen kist vs bişi var mı diye dedi yoksa 15. Gün transfer edicem dedi ne güzel anlattı anlattı umutlandikki sonra benim aklıma troidlerim geldi gösterim kızarıklık vs oldu mu dedi yok sadece şişlik var dedim bayramdan önce bı dahiliye uzmanına git mutlaka baksın gerekli görürse ultrason falan ister dedi en azından transfer zamanına kadar düşsün eğer değerin yukseldiyse ki yükselmiş sanırım dedi zaten transfer öncesi senden yine troid testi isteyecektim iyi oldu erken söylediğin en azından erkenden sorunu çözmeye başlarız dedi

Kuzum maşallah gayet güzel..
Peki hemen dahiliye randevu aldnmı

Ve Esra ya yetiştim markete bilem uğradım hatta markette tekme tokat küfürler kavga çıktı isim baya uzun sürdü... Milletin hiç tahammulu kalmamış market tıka basa dolu sıra kavgası etmişler insanlar delirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…