Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devletten randevuyu yirmisine aldım buldumda herifim kızdı bağırdı o zamana kadar ya çok yükselirse diye adam beni öldürecek yaaa
Yok ya belki de şişlik kendiliğinden iner o zamana kadar. Elde olan bir şey değil ki randevu bulunmuyor İnmezse acile gidersin eşin de seni düşündüğünden kızmıştır benim eşimde sağlık konusunda çok kızıyor püskürüyor adeta

İyide kuzu ya bide buna özele gidersek kan tahlilleri ultrason vs de isteyecek sadece muayene ücreti diil ki diyom kiziyo

Biliyorum içmedğini ya o gün eve dönerken gördüklerimi hatırladım sen öyle deyince

Ben ohss olduğum halde çağırmadılar ama. İlaç da vermediler öyle hazırlık için. İkinci reglinde ara dediler sadece

Pareciğim güzel arkadaşm.. İnsanlar pandemi sürecinde tek takılıor.. Hani sosyal mesafe felan..
Sen nie terse gidion
Pandemi olmasa başka yere gidecekti. Şu şehirlerarası sıkıntı olmayaydı evde de durmuyor rahatilla sahile gidecek
He ya ama bugün uslu durdu niye eşim evdeydim çünkü
Bence çok güzel haber çok az kaldı ya geliyorrrrrrrrrrrrrrrr minnağın
Kizlaaaaar geldimmmmm

Her sey yolunda simdilik, ense kalınlığı gayet iyi veeee

Erkege benziyor kemik yapisi ve cikinti var dedi birkaç kere, ben erkek diyorum dedi

Cinsiyetn hc onemi yok benim icin, ama icime dogmustu
Paşamız mı geliyormuş
Hoşgeliyor sefa getiriyor annesini babasını mutlu ediyor

Ohoooo bugün markette olaylar olaylar asıl o zaman daha çağırması gerekmez miydi

Esin hep olsa keşke

Eee dün biraz tirip yiyince ben yarın işe gitmeyim en iyisi evden çalışayım dedi
Senin KV iyi küsüp gitmiyor benim deprem zamanı bı hafta bende kaldı herşeyin yerini degistiriyo falan en son dayanamadım burası benim evim burası benim düzenim karışma anne dediydim kustu gitti kızında kaldı düzeninin bozulmasından nefret ederim tamam yardım ediosun eyvallah da niye düzenini degistiriyosun

Çünkü karşısındaki ne konuşursa konuşsun dinlemiyor
İşte niyeyse bir eşimi dinliyor. Önceden eşyam değişirdi şimdi değişmiyor sanırım uyarıldı

Ohoooo bugün markette olaylar olaylar asıl o zaman daha çağırması gerekmez miydi
Okudum ya ahhsjd
Bilmiyorum ya artık sorgulamak için çok geç zaten. Yumurta toplamadan iki gün sonra dayanamadım telefonda hemşireyle konuştuk. Tekrar gel dedi. Kendi doktorum yoktu başka doktor baktı. Yine serum taktılar işte o doktor muayene edince dedi ki ilk reglinde düzelirsin. Sonra ilaçları falan da aldım. Kendi doktorumla da mesajlaştık. Anlattım durumu. Benden tekrar prolaktin tahlili istedi ama gel demedi

Test sonucuna ne dedi belki diğer Dr müdahale edince her yaptıklarını yazıyorlar ya bilgisayar üzerinde dosyana ondan da çağırmamis olabilir kuzum vardır bı bildiği Dr unun

Test sonucuna ne dedi belki diğer Dr müdahale edince her yaptıklarını yazıyorlar ya bilgisayar üzerinde dosyana ondan da çağırmamis olabilir kuzum vardır bı bildiği Dr unun
Beklediğimiz sonuç, ilacı bırakabilirsin dedi. Bilmiyorum ya. O diğer doktor demişti ki ilk reglinde atarsın bunu, rahatlarsın. Zaten ara gel muayenen yapılır transfer öncesi. Aynı anda beni takip eden hemşireyle ikimiz benim ikinci reglle başlayacağını söyledik. Tamam o zaman ikinci reglinde gelirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…