- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.861
Yok ya belki de şişlik kendiliğinden iner o zamana kadar. Elde olan bir şey değil ki randevu bulunmuyorDevletten randevuyu yirmisine aldım buldumda herifim kızdı bağırdı o zamana kadar ya çok yükselirse diyeadam beni öldürecek yaaa
İyide kuzu ya bide buna özele gidersek kan tahlilleri ultrason vs de isteyecek sadece muayene ücreti diil ki diyom kiziyoYok ya belki de şişlik kendiliğinden iner o zamana kadar. Elde olan bir şey değil ki randevu bulunmuyorİnmezse acile gidersin eşin de seni düşündüğünden kızmıştır benim eşimde sağlık konusunda çok kızıyor püskürüyor adeta
Hahaahah olabilebilirKız güzeli olcak o zaman ben çok kıza benzetmiştimsağlıkla gelsin ❤
Biliyorum içmedğini ya o gün eve dönerken gördüklerimi hatırladım sen öyle deyinceOhhh iyi yapmışsın kuzu dinlenmissindirsigara icmiom zaten esradakileri demiştim markete diyip çıkıp kaçmışlar ya hep
Bilmiyorum kuzum Dr um ilk reglide gel bakalım dediydi işte bugünde baktı su toplama kanama vs rahim kalinligi herseye baktı hatta aleti içimde oynattı ağrı baskı var mı dedi yok dedim tamam çok güzel dedi yanma kaşınma kısmını sordum şimdi geçti ama dedim ilaçların etkisiyle olmuştur dedi devam etmiyorsa sorun yok dedi bilmiyorum askos yani ama ikinci regl de bakicakmis belkide yumurtayı çok topladı diye çağırmıştır sıkıntı var mı yok mu diye
Pandemi olmasa başka yere gidecekti. Şu şehirlerarası sıkıntı olmayaydıPareciğim güzel arkadaşm.. İnsanlar pandemi sürecinde tek takılıor.. Hani sosyal mesafe felan..
Sen nie terse gidion
He ya ama bugün uslu durdu niye eşim evdeydim çünküOda KV ile nasıl takılır onu ogreniyi dimi paremParesilaaa
Geldim gülüm inşallah güzel haberdir Dr um yine sakaciligi üstündeydi iyi kız seni çok bekletmemis regl dedi daha geçen perşembe burdaydin deditabi bu gerçek regl diilmis ilaçların etkisiyleymis baktı kontrol etti şuan için çok iyi dedi iğne verdi lucrin (yine iğne ve yine ben ) bide cyclo verdi hap bu hap 21 tane kullan bitince bı hafta içinde regl gelecek işte o gerçek regl dedi o zaman ikinci günü yine gel dedi bida kontrol edilen kist vs bişi var mı diye dedi yoksa 15. Gün transfer edicem dedi ne güzel anlattı anlattı umutlandikki sonra benim aklıma troidlerim geldi gösterim kızarıklık vs oldu mu dedi yok sadece şişlik var dedim bayramdan önce bı dahiliye uzmanına git mutlaka baksın gerekli görürse ultrason falan ister dedi en azından transfer zamanına kadar düşsün eğer değerin yukseldiyse ki yükselmiş sanırım dedi zaten transfer öncesi senden yine troid testi isteyecektim iyi oldu erken söylediğin en azından erkenden sorunu çözmeye başlarız dedi
Paşamız mı geliyormuşKizlaaaaar geldimmmmm
Her sey yolunda simdilik, ense kalınlığı gayet iyi veeee
Erkege benziyor kemik yapisi ve cikinti var dedi birkaç kere, ben erkek diyorum dedi
Cinsiyetn hc onemi yok benim icin, ama icime dogmustu
Ohoooo bugün markette olaylar olaylarBiliyorum içmedğini ya o gün eve dönerken gördüklerimi hatırladım sen öyle deyince
Ben ohss olduğum halde çağırmadılar ama. İlaç da vermediler öyle hazırlık için. İkinci reglinde ara dediler sadece
Esin hep olsa keşkePandemi olmasa başka yere gidecekti. Şu şehirlerarası sıkıntı olmayaydıevde de durmuyor rahat illa sahile gidecek
He ya ama bugün uslu durdu niye eşim evdeydim çünkü
Bence çok güzel haber çok az kaldı ya geliyorrrrrrrrrrrrrrrr minnağın
Paşamız mı geliyormuş
Hoşgeliyor sefa getiriyor annesini babasını mutlu ediyor
Eee dün biraz tirip yiyince ben yarın işe gitmeyim en iyisi evden çalışayım dediEsin hep olsa keşke
Senin KV iyi küsüp gitmiyor benim deprem zamanı bı hafta bende kaldı herşeyin yerini degistiriyo falan en son dayanamadım burası benim evim burası benim düzenim karışma anne dediydim kustu gitti kızında kaldıEee dün biraz tirip yiyince ben yarın işe gitmeyim en iyisi evden çalışayım dedi
Çünkü karşısındaki ne konuşursa konuşsun dinlemiyorSenin KV iyi küsüp gitmiyor benim deprem zamanı bı hafta bende kaldı herşeyin yerini degistiriyo falan en son dayanamadım burası benim evim burası benim düzenim karışma anne dediydim kustu gitti kızında kaldıdüzeninin bozulmasından nefret ederim tamam yardım ediosun eyvallah da niye düzenini degistiriyosun
Ama kızmasınDevletten randevuyu yirmisine aldım buldumda herifim kızdı bağırdı o zamana kadar ya çok yükselirse diyeadam beni öldürecek yaaa
Okudum ya ahhsjdOhoooo bugün markette olaylar olaylarasıl o zaman daha çağırması gerekmez miydi
Oda Dr bian önce dediği için acele ediyo ama işte hiç kalmadı şuan ay sonu nasıl gelecek diye düşünüyor bide bu çıktıAma kızmasın
Bende ona kızarım ha
Test sonucuna ne dedi belki diğer Dr müdahale edince her yaptıklarını yazıyorlar ya bilgisayar üzerinde dosyana ondan da çağırmamis olabilir kuzum vardır bı bildiği Dr ununOkudum ya ahhsjd
Bilmiyorum ya artık sorgulamak için çok geç zaten. Yumurta toplamadan iki gün sonra dayanamadım telefonda hemşireyle konuştuk. Tekrar gel dedi. Kendi doktorum yoktu başka doktor baktı. Yine serum taktılar işte o doktor muayene edince dedi ki ilk reglinde düzelirsin. Sonra ilaçları falan da aldım. Kendi doktorumla da mesajlaştık. Anlattım durumu. Benden tekrar prolaktin tahlili istedi ama gel demedi
İyi bari uyarı dinliyoÇünkü karşısındaki ne konuşursa konuşsun dinlemiyor
İşte niyeyse bir eşimi dinliyor. Önceden eşyam değişirdi şimdi değişmiyor sanırım uyarıldı
Düğün mü var laaa
Beklediğimiz sonuç, ilacı bırakabilirsin dedi. Bilmiyorum ya. O diğer doktor demişti ki ilk reglinde atarsın bunu, rahatlarsın. Zaten ara gel muayenen yapılır transfer öncesi. Aynı anda beni takip eden hemşireyle ikimiz benim ikinci reglle başlayacağını söyledik. Tamam o zaman ikinci reglinde gelirsin dediTest sonucuna ne dedi belki diğer Dr müdahale edince her yaptıklarını yazıyorlar ya bilgisayar üzerinde dosyana ondan da çağırmamis olabilir kuzum vardır bı bildiği Dr unun
Kıyamam sizeOda Dr bian önce dediği için acele ediyo ama işte hiç kalmadı şuan ay sonu nasıl gelecek diye düşünüyor bide bu çıktı
Ama babasına çekerse çirkin olabilir
Kapı gıcırtısına oynuo buda yaDüğün mü var laaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?