Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç öyle şsteklerim olmadı.
Gerçi olacak şekilde bir gebelik yaşamadm
İlk 3 ayy full hastane odaları....
Off.. Neyse
yaaaa öyle düşünme..zor günler geçirdin ama sıpan doğduğunda unutacaksın
oh oh gelsin futbol takımı

Kizlaaaaar geldimmmmm

Her sey yolunda simdilik, ense kalınlığı gayet iyi veeee

Erkege benziyor kemik yapisi ve cikinti var dedi birkaç kere, ben erkek diyorum dedi

Cinsiyetn hc onemi yok benim icin, ama icime dogmustu
dayloşum sağlıkla sıhhatle gelsin kız erkek farketmez

Askosss koş ben geldim @NealStreet
Uyumuşum ya büyn gün zombi gibi geziyordum iyi oldu ama şimdi de yemeğim yok
@NealStreet bak ben markete gittim ama eve geldim geri
Aferin. İşte böyle olun Parkta oturup sigara içmemen benden tam puan aldı
Kizlaaaaar geldimmmmm

Her sey yolunda simdilik, ense kalınlığı gayet iyi veeee

Erkege benziyor kemik yapisi ve cikinti var dedi birkaç kere, ben erkek diyorum dedi

Cinsiyetn hc onemi yok benim icin, ama icime dogmustu
Gözün aydııııın Darısı diğer kontrollere. Sağlıkla gelsin inşallah

Hadi geçmiş olsun. Yalnız bir şey diyeceğim. Benim de erken geldi reglim. 19. günde. Hemşireye yazdım. Normal dedi. İkinci reglimi öyle bekliyorum. Beni arada çağırmadılar hiç, gerçek regl değil de demediler

Bence güzel haberlerle gelmişsin yaklaşık 1 ay kalmış çok heyecanlı inşallah dahiliye sıkıntı görmez de bişiciğin yoktur iğnelerde çabucak biter inşallah Sonra gelsin bebeler

Ohhh iyi yapmışsın kuzu dinlenmissindirsigara icmiom zaten esradakileri demiştim markete diyip çıkıp kaçmışlar ya hep
Bilmiyorum kuzum Dr um ilk reglide gel bakalım dediydi işte bugünde baktı su toplama kanama vs rahim kalinligi herseye baktı hatta aleti içimde oynattı ağrı baskı var mı dedi yok dedim tamam çok güzel dedi yanma kaşınma kısmını sordum şimdi geçti ama dedim ilaçların etkisiyle olmuştur dedi devam etmiyorsa sorun yok dedi bilmiyorum askos yani ama ikinci regl de bakicakmis belkide yumurtayı çok topladı diye çağırmıştır sıkıntı var mı yok mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…