Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam benim ilk bhcg degerim 260 cikmisti, 48 saat sonraki 1300 cikmis. Cok fazla artmis bunu yasayan var mi bu normal mi? iki kat artmasi beklenir normalde cunku bu 6 kat artmis neredeyse cok uzgunum su an. icimde hep bir sikinti vardi zaten
Sıkma canını dua et çokca.inşallah sağlıklıdır Ve sağlıkla devam eder. dr na sordun mu

msj attim normal sorun degil dedi ama hesapliyorum tam 5 kat. fazla..
Çok olmasında ne sıkıntı olacak ki? Düzgün artmaması sorun. Çok artınca ikiz olabilir diyorlar sadece.

Bal0ncuk bilmiyorum ki ben de. İlaç kullanırken artmaması lazımdı aslında ama belki de sıkıntı değildir bilmiyorum yarına kadar bunu düşünmek istemiyorum daha fazla. Stresle daha çok yükselen bir şey bu sonuçta

Kizlar selam benim ilk bhcg degerim 260 cikmisti, 48 saat sonraki 1300 cikmis. Cok fazla artmis bunu yasayan var mi bu normal mi? iki kat artmasi beklenir normalde cunku bu 6 kat artmis neredeyse cok uzgunum su an. icimde hep bir sikinti vardi zaten
Ablacm normal... Sorun yok gibi geldi bana.. Benimde öyleydi ama benim ikizdi
İkizmi acaba

Yk cnm ilaç alırken artabiliyor.. Bizim tüp bebek sohbet grubumuz var özelde.. Orda olan kızlar oluor ama kontrol altına alınıor.. Öyle telaş etme

Canim saglikli olsun da ikiz olsun raziyim. Diger kotu ihtimali dusunmek istemiyorum gerci cok binde bir oluyormus ama yasimdan dolayi korku oluyor hep icimde. ultrasonda gozukur heralde simdi burda baska doktor ariyorum gidicem hemen

Canim saglikli olsun da ikiz olsun raziyim. Diger kotu ihtimali dusunmek istemiyorum gerci cok binde bir oluyormus ama yasimdan dolayi korku oluyor hep icimde. ultrasonda gozukur heralde simdi burda baska doktor ariyorum gidicem hemen
Yani ikiz olup olmadığı aynen bitek ultrasonda belli olur abla

Iste canim 5 kat artmasi 48 saatte fazla gibi geldi. Iyi ihtimal ikiz kotu ihtimal anomali doye su zikkim internette bin tane sey yaziyor. Normalde 2 kat civari artiyor. Bilemedim. Hayirlisi iinsalla. Benim internetimi kessinler artik daha da okumayayim

İnşallah ikizdir iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…