- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.101
Sıkma canını dua et çokca.inşallah sağlıklıdır Ve sağlıkla devam eder. dr na sordun muKizlar selam benim ilk bhcg degerim 260 cikmisti, 48 saat sonraki 1300 cikmis. Cok fazla artmis bunu yasayan var mi bu normal mi? iki kat artmasi beklenir normalde cunku bu 6 kat artmis neredeyse cok uzgunum su an. icimde hep bir sikinti vardi zaten
Sıkma canını dua et çokca.inşallah sağlıklıdır Ve sağlıkla devam eder. dr na sordun mu
dış gebelik değildir inşallah ya..neyse dr daha iyi bilir öyle bi ihtimal olsa söylerdi zaten sıkma canınımsj attim normal sorun degil dedi ama hesapliyorum tam 5 kat. fazla..
Çok olmasında ne sıkıntı olacak ki? Düzgün artmaması sorun. Çok artınca ikiz olabilir diyorlar sadece.msj attim normal sorun degil dedi ama hesapliyorum tam 5 kat. fazla..
Ablacm normal... Sorun yok gibi geldi bana.. Benimde öyleydi ama benim ikizdiKizlar selam benim ilk bhcg degerim 260 cikmisti, 48 saat sonraki 1300 cikmis. Cok fazla artmis bunu yasayan var mi bu normal mi? iki kat artmasi beklenir normalde cunku bu 6 kat artmis neredeyse cok uzgunum su an. icimde hep bir sikinti vardi zaten
Yk cnm ilaç alırken artabiliyor.. Bizim tüp bebek sohbet grubumuz var özelde.. Orda olan kızlar oluor ama kontrol altına alınıor.. Öyle telaş etmeÇok olmasında ne sıkıntı olacak ki? Düzgün artmaması sorun. Çok artınca ikiz olabilir diyorlar sadece.
Bal0ncuk bilmiyorum ki ben de. İlaç kullanırken artmaması lazımdı aslında ama belki de sıkıntı değildir bilmiyorum yarına kadar bunu düşünmek istemiyorum daha fazla. Stresle daha çok yükselen bir şey bu sonuçta
Ablacm normal... Sorun yok gibi geldi bana.. Benimde öyleydi ama benim ikizdi
İkizmi acaba
Yk cnm ilaç alırken artabiliyor.. Bizim tüp bebek sohbet grubumuz var özelde.. Orda olan kızlar oluor ama kontrol altına alınıor.. Öyle telaş etme
Yani ikiz olup olmadığı aynen bitek ultrasonda belli olur ablaCanim saglikli olsun da ikiz olsun raziyim. Diger kotu ihtimali dusunmek istemiyorum gerci cok binde bir oluyormus ama yasimdan dolayi korku oluyor hep icimde. ultrasonda gozukur heralde simdi burda baska doktor ariyorum gidicem hemen
Uyumuşum ya anca uyandım herifim aradı kalk gezelim diye uyandım geldi şimdide çıktık ne düşüneceğimi bilmiyorum ki ondan bozamadim daNurzfr moral bozmadn demi leeeee
Iste canim 5 kat artmasi 48 saatte fazla gibi geldi. Iyi ihtimal ikiz kotu ihtimal anomali doye su zikkim internette bin tane sey yaziyor. Normalde 2 kat civari artiyor. Bilemedim. Hayirlisi iinsalla. Benim internetimi kessinler artik daha da okumayayimÇok olmasında ne sıkıntı olacak ki? Düzgün artmaması sorun. Çok artınca ikiz olabilir diyorlar sadece.
Bal0ncuk bilmiyorum ki ben de. İlaç kullanırken artmaması lazımdı aslında ama belki de sıkıntı değildir bilmiyorum yarına kadar bunu düşünmek istemiyorum daha fazla. Stresle daha çok yükselen bir şey bu sonuçta
dış gebelik değildir inşallah ya..neyse dr daha iyi bilir öyle bi ihtimal olsa söylerdi zaten sıkma canını
Yaaa enişteeeeUyumuşum ya anca uyandım herifim aradı kalk gezelim diye uyandım geldi şimdide çıktık ne düşüneceğimi bilmiyorum ki ondan bozamadim da
Yaaa enişteeee
Bizde bugün farklı doğaya kaçtk tlf çekmedi
Dedim artk kendi doğamı aldatmam
İnşallah ikizdir iyi düşünelim iyi olsunIste canim 5 kat artmasi 48 saatte fazla gibi geldi. Iyi ihtimal ikiz kotu ihtimal anomali doye su zikkim internette bin tane sey yaziyor. Normalde 2 kat civari artiyor. Bilemedim. Hayirlisi iinsalla. Benim internetimi kessinler artik daha da okumayayim
Sağol beybisiNurzfr sefan olsn beybi
Sİzin işiniz ykmu ya...Sağol beybisişuan hesap kitap yapioz eğer pozitif çıkarsa altı ay bı sene ertelenecek onu hesapliyo herifim
Şuan yokSİzin işiniz ykmu ya...
Pozitif felan çkmayacak
Öfff bugn herkes kara haberci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?