Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah negatiftir.lenf bezesindendir
İnşallah bakalım çıksın da
inşallah iyi çıkar sonuçların Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Piii prolaktinle demir iyi gibi de tsh yükselmiş benim ya. İlacı yemekten yarım saat önce alamadım diye mi acaba yükseldi ya da stresten hüfff. Üst sınırın altında yine de ama 2,5'un üstünde olmasını istemiyordu tüpçü

Kaç çıkmış kuzum stresten yükseliyor genelde belli olmaz transfer gününe kadar düşer belki dur bı hemen stres olma Dr un ne diyecek bakalim

Kaç çıkmış kuzum stresten yükseliyor genelde belli olmaz transfer gününe kadar düşer belki dur bı hemen stres olma Dr un ne diyecek bakalim
Üst sınırın altında. 3.43 ama 2,5'un üstünde olmasını istemiyordu tüpçü. Ben de boynumu kurcalayıp duruyorum "buramda bir şey mi var büyümüş sanki ağrıyor zaten" diye diye diye diye o kadar oynuyorum ki belki de stresten kendim yükselttim. İlaçla düşmüştü ilk 20 günde ne güzel 1.88'di. Aman hayırlısı ya napam bunda da bir hayır vardır

Yine düşer kuşum transfer gününe kadar bakalım Dr un ne diyecek stres yapma lutfen

Yine düşer kuşum transfer gününe kadar bakalım Dr un ne diyecek stres yapma lutfen
Biz bi tarafımızı da yırtsak her şey olacağına varıyor. Benim hesaplarıma kalsa şu an iki aylık hamileydim. Al sana ohss dediler iki ag beklemekle geçti. O yüzfem her şey hayırlısıyla sağlıkla olsun

2.5 cokmu üstünde
bence de çok minnoşum beni sevmeyen ölsün
Bencede
Benide sevmeyen ölsün

Bal0ncuk dokucem demisti ondan haber bekliyom hshshsh
Ben dökeceeemmmmm beeennnn
Kem gözlere şişşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…