- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.081
Yanındaki kızla arayı düzelttin miÇalışıyom BEN YEEAAAA
İnşallah kötü olmasın haberler kimsenin deSen anca uyu
İnşallah perşembe iyi sonuç çkacsk kuzum
Hissetmişim demek kötü haberleri nurum
Sanırım bugundu bende öyle hatirliyorum
Ayy hepinizin sonuçları güzel çıksın kızlarSanırım bugundu bende öyle hatirliyorum
idare ederYanındaki kızla arayı düzelttin mi
Kız insanın seninle anlaşamaması için hiç bi sebeb oşamaz yaidare eder
İnşallah negatiftir.lenf bezesindendirKizlar dualarınıza ihtiyacım var dua edin bana Dr dan çıktım beze şişmiş ama ne bezesi olduğu belli değil inşallah lenf bezesidir dedi Dr troid de sıkıntı dedi tekrar tahlil verdik sonuç Perşembe çıkacakmış eğer sonuç pozitif de sıkıntı inşallah negatifdir dedi dr
inşallah iyi çıkar sonuçlarınİnşallah bakalım çıksın da
İnşallah kuzummİnşallah negatiftir.lenf bezesindendir
inşallah iyi çıkar sonuçlarınRabbim hepimizin yardımcısı olsun
bence de çok minnoşumKız insanın seninle anlaşamaması için hiç bi sebeb oşamaz ya
Cok minnoşsun
Kaç çıkmış kuzum stresten yükseliyor genelde belli olmaz transfer gününe kadar düşer belki dur bı hemen stres olma Dr un ne diyecek bakalimPiii prolaktinle demir iyi gibi de tsh yükselmiş benim ya. İlacı yemekten yarım saat önce alamadım diye mi acaba yükseldi ya da stresten hüfff. Üst sınırın altında yine de ama 2,5'un üstünde olmasını istemiyordu tüpçü
Üst sınırın altında. 3.43 ama 2,5'un üstünde olmasını istemiyordu tüpçü. Ben de boynumu kurcalayıp duruyorum "buramda bir şey mi var büyümüş sanki ağrıyor zaten" diye diye diye diye o kadar oynuyorum ki belki de stresten kendim yükselttim. İlaçla düşmüştü ilk 20 günde ne güzel 1.88'di. Aman hayırlısı ya napam bunda da bir hayır vardırKaç çıkmış kuzum stresten yükseliyor genelde belli olmaz transfer gününe kadar düşer belki dur bı hemen stres olma Dr un ne diyecek bakalim
Yine düşer kuşum transfer gününe kadar bakalım Dr un ne diyecek stres yapma lutfenÜst sınırın altında. 3.43 ama 2,5'un üstünde olmasını istemiyordu tüpçü. Ben de boynumu kurcalayıp duruyorum "buramda bir şey mi var büyümüş sanki ağrıyor zaten" diye diye diye diye o kadar oynuyorum ki belki de stresten kendim yükselttim. İlaçla düşmüştü ilk 20 günde ne güzel 1.88'di. Aman hayırlısı ya napam bunda da bir hayır vardır
Biz bi tarafımızı da yırtsak her şey olacağına varıyor. Benim hesaplarıma kalsa şu an iki aylık hamileydim. Al sana ohss dediler iki ag beklemekle geçti. O yüzfem her şey hayırlısıyla sağlıkla olsunYine düşer kuşum transfer gününe kadar bakalım Dr un ne diyecek stres yapma lutfen
Aynen herşey hayırlısıyla olsun kuzumBiz bi tarafımızı da yırtsak her şey olacağına varıyor. Benim hesaplarıma kalsa şu an iki aylık hamileydim. Al sana ohss dediler iki ag beklemekle geçti. O yüzfem her şey hayırlısıyla sağlıkla olsun
Hemsirecik buldun mu la kurşun dökecek kişiyi?
2.5 cokmu üstündePiii prolaktinle demir iyi gibi de tsh yükselmiş benim ya. İlacı yemekten yarım saat önce alamadım diye mi acaba yükseldi ya da stresten hüfff. Üst sınırın altında yine de ama 2,5'un üstünde olmasını istemiyordu tüpçü
Bencedebence de çok minnoşumbeni sevmeyen ölsün
Ben dökeceeemmmmm beeennnnBal0ncuk dokucem demisti ondan haber bekliyom hshshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?