Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sİzin işiniz ykmu ya...
Pozitif felan çkmayacak
Öfff bugn herkes kara haberci

Evet ya oyle oldu Ben doktorumla tekrar konustum. Mol gebelikte artis cok daha fazla olurmus merak etmeyin dedi. Ultrason icin de acele etmiyo catlicam ortadan. Ama ikiz olduguna da pek ihtimal vermiyo. Peki o zaman neee diyemiyoruz. Tabi hayirlisi

Ameliyatlık bir durumum yok gibi şuan tabi erken konuşmamak lazim ama kalsiyum değerim normal seviyede çıktı şimdi parathormonunu beklicez perşembeye o çıkacak kalsiyum yüksek çıksa sıkıntılı idi

Bal0ncuk günü güzel haberle kapatayım dedim çok şiddetli baş ağrım var yalnız bütün alnıma yayılmış vaziyette hap da içemiyorum artık midem bulaniyo doğal bir yöntem var mı bildiğiniz hatunlar baş ağrısını geçirecek alnının tamamı ve kulak arkalarıma iniyo

Benim de cok sik basim agrir. Agri kesici disinda sunlari da uygularim
Enseye buz ttorbas koymak
Masaj
Kafami sikica tulbentle sarmak
Bir de kahve icebiliyorsan kafein iyo geliyor baa agrisina.

Benim eşim bugün en sonunda kontrolü ele aldı sırf böyle okuyup okuyup arızaya bağlıyorum diye. Siteye günde 10 dk erişim sınırı koymuş
Sen de korkma bence. Benim aklıma direkt ikiz geldi. Hiç anomali olayını duymamıştım yüksek hcg'de. Güzel ihtimallere odaklan, her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Benim de cok sik basim agrir. Agri kesici disinda sunlari da uygularim
Enseye buz ttorbas koymak
Masaj
Kafami sikica tulbentle sarmak
Bir de kahve icebiliyorsan kafein iyo geliyor baa agrisina.
Ensemde buzla geziom şuan arada alnıma koyuyorum uyussun diye ama banamisin demedi kahveyi de deneyim başımı sıkıca saramiom geçen gün dolabın kapağına çarptım sis bide kanadı acıyo baskı yapinca

Olumsuz yok olumsuz yokk inşallah ikizdir o

:)) Evet bu internet bizi mahfediyor. Sagol insallh gelsin aman ikiz raziyim bi sekilde delirmeden olur olur gideriz.

Ohh bir rahatlama geldi hzhshsh
Aşkoşşşş profildeki pamuksumu
Ne hale getirdin lan kediyi

Evet ya oyle oldu Ben doktorumla tekrar konustum. Mol gebelikte artis cok daha fazla olurmus merak etmeyin dedi. Ultrason icin de acele etmiyo catlicam ortadan. Ama ikiz olduguna da pek ihtimal vermiyo. Peki o zaman neee diyemiyoruz. Tabi hayirlisi
Abla nette araştırdıkça kafayı yidin valla :)
Neyseki doktoröa knuştun

Ohhhhh şükür yaa...
İki dakikada enişteyle senaryo yazdınız beeeee

Cok iyi ya ama sen hakettin bacı

Benimki de alışveriş sitesini engelliycem diyodu geçen gün. Çok alışveriş yapıyomuşum.
Ne alıon gııı o kadar

Hshshshs kardesim yapmış
Ahahahahah ne hale geldi kızcağz

Hiç bir kıyafetim olmuyor, uçan balon oldum. Yaz geldi, dışım genişledikçe içim daralıyo.
Ben valla hiç gebe kıyafeti almadm zaten evdeym.. Pijama takılmaya devam
Onun dışında beden olarak büyük tayt aldım üstüne salaş tişört mis doğada gezerkene
Dışarı çkcaksamda anamın salaş elbiseleri gyiiniorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…