- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.161
Beben olunca görürsin senÖyle mi poz vermiş
Hayırlısı bakalım kuzumBeben olunca görürsin sen
Ooo neler var daha
Her sey yolunda yanee ❤Günaydın kızlar. Estrofem hap başlattı rahim kalınlaştırmak için. Kist falan yokmuş. Tiroid için Levotiron dozunu 50'ye çıkardı. 10 gün sonra kontrol. Rahim hazır olursa transfer günü o gün belirlenecekmiş
Oyyy hadi kuzum hayırlısıyla onuncu gün kontrolden sonra genelde beş gün sonraya veriyorlarmış az kaldıGünaydın kızlar. Estrofem hap başlattı rahim kalınlaştırmak için. Kist falan yokmuş. Tiroid için Levotiron dozunu 50'ye çıkardı. 10 gün sonra kontrol. Rahim hazır olursa transfer günü o gün belirlenecekmiş
Gitti geldi oKontrole gidicem yazmisti sanki yoksa salladimmi suan gahshsh
Ne kadar yüksek canim yumurtalik hormonu oluyor oE2 değerine ne kadar takılmalı? diğer hormonlar çok güzel ama o yüksek
163 kadarNe kadar yüksek canim yumurtalik hormonu oluyor o
Referans aralığı neymiş ki163 kadar
Adet gören kadınlarda 15-400 aralığı diye biliyorum ondan sordum kuzum163 kadar
yazmıyo ki postmenepoz yazıyo bi de kırmızı referans dışıReferans aralığı neymiş ki
Adet gören kadınlarda 15-400 aralığı diye biliyorum ondan sordum kuzum
Postmenepoz menepoza girmiş demek diye biliyorum kuzum Dr a sordun muyazmıyo ki postmenepoz yazıyo bi de kırmızı referans dışı
yalan söylüyoru.Postmenepoz menepoza girmiş demek diye biliyorum kuzum Dr a sordun mu
Bı sor bakalım Dr un ne diyecekyalan söylüyoru.
öğleden sonra aricam
İyiyz aşkoş
Yeahhhhh minicik hap.. Günde kaç tane içecen estrofem :)Günaydın kızlar. Estrofem hap başlattı rahim kalınlaştırmak için. Kist falan yokmuş. Tiroid için Levotiron dozunu 50'ye çıkardı. 10 gün sonra kontrol. Rahim hazır olursa transfer günü o gün belirlenecekmiş
Rutin kontrol bebito..Bal0ncuk nedem gitti?
Bende referans aralığını sorcaktmE2 değerine ne kadar takılmalı? diğer hormonlar çok güzel ama o yüksek
Günde 3 tablet. Aldım evet minicikmişİyiyz aşkoş
Yeahhhhh minicik hap.. Günde kaç tane içecen estrofem :)
Rutin kontrol bebito..
Bende referans aralığını sorcaktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?