- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.201
Bingoooo bulutummmm
Ağzının ortasına 2 tane şaplatmak
Yani biraz yuksekmis dr gordumu bebek belki verdiğin gune gore normaldir163 kadar
Mucize nick lerde kaldı dostum.onu da değiştircem bahtsız bedevi olarakYaaa mucizemmmmm
yok kankey aricam 2 buçuk gibi falanYani biraz yuksekmis dr gordumu bebek belki verdiğin gune gore normaldir
Aklından bile geçirmeMucize nick lerde kaldı dostum.onu da değiştircem bahtsız bedevi olarak
yok kankey aricam 2 buçuk gibi falan
püffAklından bile geçirme
He bir de rahatlamasıntoktoru aradım..hormon değerlerin güzel dedi. e2 değerini sordum önemli olan fsh değeri o da gayet iyi.menepoz durumu falan yok dedi içim rahatlasa mı
ıımmmm parem hormonlarım çok güzel çıkmış hepsi çok şükür.ama bas# değeri yüksek çıkıyor üç defadır ama niye bilmem. bir de e2 163 çıkmış işte :)He bir de rahatlamasın
Rahatlasın tabiki de gayet güzel demiş Dr untoktoru aradım..hormon değerlerin güzel dedi. e2 değerini sordum önemli olan fsh değeri o da gayet iyi.menepoz durumu falan yok dedi içim rahatlasa mı
sen bana menepoz dedin sus. sıfır.Rahatlasın tabiki de gayet güzel demiş Dr un
postmenopoz ise menopozdan sonraki dönemdir ben demiom timammisen bana menepoz dedin sus. sıfır.
banne bannepostmenopoz ise menopozdan sonraki dönemdir ben demiom timammi
Çıkabilir inebilir hormon buıımmmm parem hormonlarım çok güzel çıkmış hepsi çok şükür.ama bas# değeri yüksek çıkıyor üç defadır ama niye bilmem. bir de e2 163 çıkmış işte :)
gavur hormonlar dursa ya durduğu yerdeÇıkabilir inebilir hormon bu
Durduğu yerde durmuyor kiii
Ama doktor gayet iyi demiş
Bizim gibi onlardagavur hormonlar dursa ya durduğu yerde
sıra bize ne zaman gelcekBizim gibi onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?