Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten dr ra boşuna gitmişim.bu ay 2. adetimdi aslında.bana 1 adetin geçince gel demişti. ben bekliyorum ki yumurta görcek mi görmicek mi klomen mi femara mı yazacak yoksa iğne mi vercek diye kafamda beklenti sıralarken karından ultrason baktı parça gözükmüyo dedi.sonra bana anlatıyo "bu değerlerle sen hamile kalabildin unutma şimdi hormon değerlerine bakcaz bir ay daha koruncaksın ilişkiye girebilirsin" tabi ben donakaldım bön bön bakıyorum kafamda da dr söylediklerini idrak etmeye çalışıyorum "beynimden geçen hani yumurta hani takip hani ilaçlar hani aşılama hani iğne "ne dedi dr bir ay daha mı" bi de koruncam ha yok canım.. yine beynim "yerim dondurmamı işime bakarım " diye dr suratına salak gibi bakarken doktorun anlıyorsun beni dimi "evet hocam" "o zaman yüzüme anlıyormuş gibi bakarsan daha iyi olur " demesiyle irkildim.ha evet anladım da ama bu ikinci şeyim neyim" adetim diyememişken.. bir kimyasal geçirdin bu da bi hamilelikti ama bebek sağlıksız olduğu için tutunamadı dedi.yine hemen hamile kalırsan yine öyle olabilir dedi.
ama benim kafada yansın geceler pelin su eceler çalıyo onu neeetcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…