Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MNbeyaz beyazzz nirdesiiin
Saron naptın dr gittin mi
Canim yok dun tekrar gorustuk gerek yok normal dedim 6dan sonra bakip kese kalp atisi birlikte bakacak sanirim. Insallah hepsi bir anda olur. Baska doktorda denedim sansimi o da erken dedi almiyolar burasi bi enteresan.. cok rahatlar. Sagol sordugun icin sen nasilsin??

ikiz ikiz geliyor geliyorrrrr
Keşke canım ama yok bebiş
Regl gelir akşama çok stres yaptığım için aksıyor
ya varsa ya ateşli gecelerin ürünüyse

Doktor ikiz oldugunu da dusunmuyorum dedi ama bakalim ne olacak. Saglikli olsun da
ya öyleyse senin de ilk çocuğun mu
1 yıl oldu o ateşli gecelerde olmadı
Bu kadar gerginlikte hiç olmaz fıstığım ben kabullendim. Onlar geldiğinden beri İnofolic bile almıyorum.
ya bak böyle yaparsan öldürürüm kendimi

Diger kizceler size de selam, nassiniz insallah
Valla senin haberinden sonra abim gibi sevdiğim insanın da baba olduğunu öğrendim. Kızı olmuş. Bu pandemi nedeniyle görüşememiştik. Çok istiyordu. Aynı sene evlendik.
Valla kv kp derdini unuttum.
@NealStreet ve Bal0ncuk tanda güzel haber var
MNbeyaz dan da gelirse ohhh bu hafta 10 numara 5 yıldız abla
Senin nasıl gidiyor hamilelik

Sagol cnm benim Allah gonlune gore versin. Ben daha hamile bile hissetmiyorim cnm. Ultrasona girip her seyin yolunda oldugunu gormeden de bisseeemicem sanirim. Hayirlisi bakalim.
Ben cok iyi takip edemiyorum ama senin de gelenim gidenim eksik olmuyor galiba di mi? ne kadar yorucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…