- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.221
hiiiç.. çayıma şeker çorbama tuz kucağıma karpuz ol sen gel ne olursan ol yine gel paremŞimdik ne gelecek desem
Ya napam işten çıktım kafam bir dünya.hiiiç.. çayıma şeker çorbama tuz kucağıma karpuz ol sen gel ne olursan ol yine gel parem
yoksa yoksamm amile misinYa napam işten çıktım kafam bir dünya.
Bugün regl günüm daha olmadım içim şiştiiiiiiii
Canim yok dun tekrar gorustuk gerek yok normal dedim 6dan sonra bakip kese kalp atisi birlikte bakacak sanirim. Insallah hepsi bir anda olur. Baska doktorda denedim sansimi o da erken dedi
Keşke canım ama yok bebişyoksa yoksamm amile misin
ikiz ikiz geliyor geliyorrrrrCanim yok dun tekrar gorustuk gerek yok normal dedim 6dan sonra bakip kese kalp atisi birlikte bakacak sanirim. Insallah hepsi bir anda olur. Baska doktorda denedim sansimi o da erken dedialmiyolar burasi bi enteresan.. cok rahatlar. Sagol sordugun icin sen nasilsin??
ya varsa ya ateşli gecelerin ürünüyseKeşke canım ama yok bebiş
Regl gelir akşama çok stres yaptığım için aksıyor
1 yıl oldu o ateşli gecelerde olmadıikiz ikiz geliyor geliyorrrrr
ya varsa ya ateşli gecelerin ürünüyse
Doktor ikiz oldugunu da dusunmuyorum dediikiz ikiz geliyor geliyorrrrr
ya varsa ya ateşli gecelerin ürünüyse
ya öyleyseDoktor ikiz oldugunu da dusunmuyorum dediama bakalim ne olacak. Saglikli olsun da
ya bak böyle yaparsan öldürürüm kendimi1 yıl oldu o ateşli gecelerde olmadı
Bu kadar gerginlikte hiç olmaz fıstığım ben kabullendim. Onlar geldiğinden beri İnofolic bile almıyorum.
Ya napam işten çıktım kafam bir dünya.
Bugün regl günüm daha olmadım içim şiştiiiiiiii
Belki bizde bı mucizeye şahit oluruz1 yıl oldu o ateşli gecelerde olmadı
Bu kadar gerginlikte hiç olmaz fıstığım ben kabullendim. Onlar geldiğinden beri İnofolic bile almıyorum.
Şuana kadar 12-13 bin harcadık sanırım herife sormam lazim daha harcicaz tabiki bitmesi
Valla senin haberinden sonra abim gibi sevdiğim insanın da baba olduğunu öğrendim. Kızı olmuş. Bu pandemi nedeniyle görüşememiştik. Çok istiyordu. Aynı sene evlendik.Diger kizceler size de selam, nassiniz insallah
Şuana kadar 12-13 bin harcadık sanırım herife sormam lazim daha harcicaz
Selamss iyi olmaya çalışıom bakalım hormonlar beni benden aliyorr sürekli bı depresif haldeyimDiger kizceler size de selam, nassiniz insallah
Napam içim istemedi almayıya öyleysesenin de ilk çocuğun mu
ya bak böyle yaparsan öldürürüm kendimi
Evet abla iki günde birPeki bu ayi degerlendirdiniz mi ?
Mucize benden önce gidiyor fıstıkımBelki bizde bı mucizeye şahit oluruz
Sagol cnm benim Allah gonlune gore versin. Ben daha hamile bile hissetmiyorim cnm. Ultrasona girip her seyin yolunda oldugunu gormeden de bisseeemicem sanirim. Hayirlisi bakalim.Valla senin haberinden sonra abim gibi sevdiğim insanın da baba olduğunu öğrendim. Kızı olmuş. Bu pandemi nedeniyle görüşememiştik. Çok istiyordu. Aynı sene evlendik.
Valla kv kp derdini unuttum.
@NealStreet veBal0ncuk tanda güzel haber var
MNbeyaz dan da gelirse ohhh bu hafta 10 numara 5 yıldız abla
Senin nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?