- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.241
Şuana kadar 12-13 bin harcadık sanırım herife sormam lazim daha harcicaz tabiki bitmesi
hadi yaa ben de bi 26 bin hazırladım ama sanırım yetmezŞuana kadar 12-13 bin harcadık sanırım herife sormam lazim daha harcicaz
Selamss iyi olmaya çalışıom bakalım hormonlar beni benden aliyorr sürekli bı depresif haldeyim
o kadar dedim fıstıklı dondurmayı es geçmeyin diye cık cık cıkNapam içim istemedi almayı
Evet abla iki günde bir
Mucize benden önce gidiyor fıstıkım
Ohh tamam bak olabilir biliyo musun. Biz de bu ay gun asiri oldugunda tutturduk. Insallah hadi patlat be Pare bi sevinc cigligi da sana atalim. Bi de sen gecen gun benim haberimde aglamistin. Normalde sulu goz musun bilmiyorum, ama degilsen duygusallasmalar fln insallah guzel.haberdirNapam içim istemedi almayı
Evet abla iki günde bir
Mucize benden önce gidiyor fıstıkım
Bilemicem kuzum tedaviye göre verilen ilaçlara göre degisiyorhadi yaa ben de bi 26 bin hazırladım ama sanırım yetmez
o kadar dedim fıstıklı dondurmayı es geçmeyin diye cık cık cık
Ay ekle cnm ama su.kese kalp atisini bi duyayim o zaman ekle olur mu. Ben sonra cok uzulurum
Amin ablaSagol cnm benim Allah gonlune gore versin. Ben daha hamile bile hissetmiyorim cnm. Ultrasona girip her seyin yolunda oldugunu gormeden de bisseeemicem sanirim. Hayirlisi bakalim.
Ben cok iyi takip edemiyorum ama senin de gelenim gidenim eksik olmuyor galiba di mi?ne kadar yorucu...
Tatlım dondurma yedik mi yedik, nar suyu içtik mi içtik, ananas yedik mi yedik sadece İnofolic omega3 d vitamini ve de b12 almadımhadi yaa ben de bi 26 bin hazırladım ama sanırım yetmez
o kadar dedim fıstıklı dondurmayı es geçmeyin diye cık cık cık
Ben seni biliyorum abla nasıl evlat istediğini biliyorum.. Burdaki herkes gibi... Özellikle eskiler hamile kaldığımda kendim olmuş gibi seviniyorum ve dayanamayıp ağlıyorumOhh tamam bak olabilir biliyo musun. Biz de bu ay gun asiri oldugunda tutturduk. Insallah hadi patlat be Pare bi sevinc cigligi da sana atalim. Bi de sen gecen gun benim haberimde aglamistin. Normalde sulu goz musun bilmiyorum, ama degilsen duygusallasmalar fln insallah guzel.haberdir
Anlaştık güzel haberini bekliyorumAy ekle cnm ama su.kese kalp atisini bi duyayim o zaman ekle olur mu. Ben sonra cok uzulurum
Onu yapamadım kapıyı dahi yumruklandığı içinParesilaaa ayaklarini diktin mi havaya? Yardimci olduguni dusunuyorum
ooo sen benden fazla depolamışşsınAmin abla
Evet hala bendeler gitmediler. Yarın gidecekler sanırım.
Tatlım dondurma yedik mi yedik, nar suyu içtik mi içtik, ananas yedik mi yedik sadece İnofolic omega3 d vitamini ve de b12 almadım
Ben seni biliyorum abla nasıl evlat istediğini biliyorum.. Burdaki herkes gibi... Özellikle eskiler hamile kaldığımda kendim olmuş gibi seviniyorum ve dayanamayıp ağlıyorum
Amin abla
Evet hala bendeler gitmediler. Yarın gidecekler sanırım.
Tatlım dondurma yedik mi yedik, nar suyu içtik mi içtik, ananas yedik mi yedik sadece İnofolic omega3 d vitamini ve de b12 almadım
Ben seni biliyorum abla nasıl evlat istediğini biliyorum.. Burdaki herkes gibi... Özellikle eskiler hamile kaldığımda kendim olmuş gibi seviniyorum ve dayanamayıp ağlıyorum
Sart degil tabi de Nasil yani? Kapiyi kim.yumrukluyo kiz kayinvaldehanim miOnu yapamadım kapıyı dahi yumruklandığı için
Ama Allah affetsin bazı zamanlar sabah duş aldım
Ben hep sabah aldim iyice beklemek icin napim.Onu yapamadım kapıyı dahi yumruklandığı için
Ama Allah affetsin bazı zamanlar sabah duş aldım
Ahhh yerim o ayagi agzinda uyuyan cadicigiiii yaaaaaHerkesçikler nerde teyzoşları..
Biz doktordan çıktık bile
Oyyy güzel haberler bunlar maasallahhhGünaydın kızlar. Estrofem hap başlattı rahim kalınlaştırmak için. Kist falan yokmuş. Tiroid için Levotiron dozunu 50'ye çıkardı. 10 gün sonra kontrol. Rahim hazır olursa transfer günü o gün belirlenecekmiş
Yok rahatlamasin bence daha, kasvetlere kar kendini canimm mmmmmtoktoru aradım..hormon değerlerin güzel dedi. e2 değerini sordum önemli olan fsh değeri o da gayet iyi.menepoz durumu falan yok dedi içim rahatlasa mı
yaparım bak girersem çıkamamAhhh yerim o ayagi agzinda uyuyan cadicigiiii yaaaaa
Oyyy güzel haberler bunlar maasallahhh
Yok rahatlamasin bence daha, kasvetlere kar kendini canimm mmmmm
Girmedi miydin ki sen, ciktin miydi kiyaparım bak girersem çıkamam
ahahah depresyon göbek adımGirmedi miydin ki sen, ciktin miydi ki
Her zaman yaptığım şeyler tatlımooo sen benden fazla depolamışşsınbu sefer tutmuş olabilür
İnşallah giderler iş çıkışı rahat rahat ayak uzatmadım en basiti. Ne bilim iş yoktu keyifle kahvemi içemedim vs vsAman Hadi selametle gitsinler. Calisan insan yatili misafir insan kendini cekemiyo bu ne bee
KpSart degil tabi de Nasil yani? Kapiyi kim.yumrukluyo kiz kayinvaldehanim mi
Valla o da işe yarıyor diyorlar ablaBen hep sabah aldim iyice beklemek icin napim.
Ne guzel ne guzel, devam et bacimmmm, kal ordaahahah depresyon göbek adım
Saron gozunaydin yaaa cok sevindim tum topik cift kırmızilanacakkkk
Paresilaaa parem nasilsin kzuumm
Hemsirecik yevrum nebuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?