Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuana kadar 12-13 bin harcadık sanırım herife sormam lazim daha harcicaz tabiki bitmesi

Şuana kadar 12-13 bin harcadık sanırım herife sormam lazim daha harcicaz

Selamss iyi olmaya çalışıom bakalım hormonlar beni benden aliyorr sürekli bı depresif haldeyim
hadi yaa ben de bi 26 bin hazırladım ama sanırım yetmez
Napam içim istemedi almayı

Evet abla iki günde bir

Mucize benden önce gidiyor fıstıkım
o kadar dedim fıstıklı dondurmayı es geçmeyin diye cık cık cık

Napam içim istemedi almayı

Evet abla iki günde bir

Mucize benden önce gidiyor fıstıkım
Ohh tamam bak olabilir biliyo musun. Biz de bu ay gun asiri oldugunda tutturduk. Insallah hadi patlat be Pare bi sevinc cigligi da sana atalim. Bi de sen gecen gun benim haberimde aglamistin. Normalde sulu goz musun bilmiyorum, ama degilsen duygusallasmalar fln insallah guzel.haberdir

Amin abla
Evet hala bendeler gitmediler. Yarın gidecekler sanırım.
hadi yaa ben de bi 26 bin hazırladım ama sanırım yetmez

o kadar dedim fıstıklı dondurmayı es geçmeyin diye cık cık cık
Tatlım dondurma yedik mi yedik, nar suyu içtik mi içtik, ananas yedik mi yedik sadece İnofolic omega3 d vitamini ve de b12 almadım
Ben seni biliyorum abla nasıl evlat istediğini biliyorum.. Burdaki herkes gibi... Özellikle eskiler hamile kaldığımda kendim olmuş gibi seviniyorum ve dayanamayıp ağlıyorum

ooo sen benden fazla depolamışşsın bu sefer tutmuş olabilür

Aman Hadi selametle gitsinler. Calisan insan yatili misafir insan kendini cekemiyo bu ne bee

Herkesçikler nerde teyzoşları..
Biz doktordan çıktık bile
Ahhh yerim o ayagi agzinda uyuyan cadicigiiii yaaaaa
Oyyy güzel haberler bunlar maasallahhh
toktoru aradım..hormon değerlerin güzel dedi. e2 değerini sordum önemli olan fsh değeri o da gayet iyi.menepoz durumu falan yok dedi içim rahatlasa mı
Yok rahatlamasin bence daha, kasvetlere kar kendini canimm mmmmm

ooo sen benden fazla depolamışşsın bu sefer tutmuş olabilür
Her zaman yaptığım şeyler tatlım
Aman Hadi selametle gitsinler. Calisan insan yatili misafir insan kendini cekemiyo bu ne bee
İnşallah giderler iş çıkışı rahat rahat ayak uzatmadım en basiti. Ne bilim iş yoktu keyifle kahvemi içemedim vs vs
Sart degil tabi de Nasil yani? Kapiyi kim.yumrukluyo kiz kayinvaldehanim mi
Kp işe geç kalırmışız
Ne bilim uzanamıyorum yatak odasına geçiyorum içeri gelim diye dan dan
Ben hep sabah aldim iyice beklemek icin napim.
Valla o da işe yarıyor diyorlar abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…