- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.621
10 günde mi cikiyoGelmiomuuu
Pazartesi kan verdiyse.. 10 gün hesplaynca çkmamştır matematikçiii
Diyorum ya bende senin gibiyim ama yaşaynca
Bı yere ayrılma herifin geliyo zatiiiAhey aheyyy nerlere gitseeem nerelere doksem icimi bilmirem hshsgsg
Yok balım.. Allah yaşatmasın10 günde mi cikiyobide yaptırmak zorunda mıyız o testleri
1 haftası var yımırtamın hdhdhdh olsa nolcak tutmayooovvvGııı yumurtlaman ne zamana denk gelio
Biri beni baglasin ltfn gsvsgsvBı yere ayrılma herifin geliyo zatiii
Aminn kimseye yaşatmasın ben yaptırmak istemiyom şüphe olsa dahi ondan sordumYok balım.. Allah yaşatmasın
Töbe de
Tutmuor oluşu dans etmieceğiniz anlamına gelmio bibiğimmm1 haftası var yımırtamın hdhdhdh olsa nolcak tutmayooovvv
Biri beni baglasin ltfn gsvsgsv
Ayyy nurum kapa kapa konuyuAminn kimseye yaşatmasın ben yaptırmak istemiyom şüphe olsa dahi ondan sordum
Daha yumurtlamissin ne bu aaa ayıp bekle koçan geliyo1 haftası var yımırtamın hdhdhdh olsa nolcak tutmayooovvv
Biri beni baglasin ltfn gsvsgsv
Tutması için dans etmemek lazım dimi aşk için dans etTutmuor oluşu dans etmieceğiniz anlamına gelmio bibiğimmm
KapadımAyyy nurum kapa kapa konuyu
Camdaki kız başlamış izlememiştim iyi denk geldiKapadımvelhasilkelam TV açtım kitabı da kapadım
Bilmem ben her acıyı içimde yaşarım o yüzden empati yapamıyorum.düşük yaptığımda etrafıma söylemedim söylesem belki anlardım.sizinle aynı düşüncede olamıyorum o yüzdenGelmiomuuu
Pazartesi kan verdiyse.. 10 gün hesplaynca çkmamştır matematikçiii
Diyorum ya bende senin gibiyim ama yaşaynca
ben de bilmiyorumOrası öyle canım çok çevrem yoktur benimde dediğin gibi selam verene selam veririm hesabindayim artık ama şimdi mevzu bebek olunca ondan ne bileyim
Kızzz test çözecektnnKapadımvelhasilkelam TV açtım kitabı da kapadım
O is bende kamka hshshshTutmuor oluşu dans etmieceğiniz anlamına gelmio bibiğimmm
Kac gun oldu ama yaDaha yumurtlamissin ne bu aaa ayıp bekle koçan geliyo
Az kaldı bekleeeO is bende kamka hshshsh
Kac gun oldu ama ya
Yarın neler olcak neler fragman bombaCamdaki kız başlamış izlememiştim iyi denk geldi
İyi uykularrrYarın neler olcak neler fragman bombaBal0ncuk la sana iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere
Sakın yeme.. Hepsi kiloKarnım açıktı bıraktım
İyi geceler bulutummmmYarın neler olcak neler fragman bombaBal0ncuk la sana iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere
Yedim valla bı domatesSakın yeme.. Hepsi kilo
İyi geceler bulutummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?