- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.641
Domatesten bişi olmaz gııYedim valla bı domates
Aynen benimde uykum geldi bugün hayır olsunDomatesten bişi olmaz gıı
Kalk kalk yatalm
See you baby
Her kontrolde diğer monütörün başına gider, anlıyormuş gibi uzun uzun ciddi bi surat ifadesiyle inceler. Bir seferinde doktor bişey anlatırken arkadan el kol hareketi, kaş göz yapıyo, anlamıyorum. Çıkınca ne oldu dedim, çocuğun eklemlerini sor dedim ama sormadın dedi. Ona kalsa doktoru bunaltana kadar sorar sorar sorar.Benm eşim hiç görmedi bebeği 7 aydır mesela :)
Evet ben de tükkan bos kalmasin diye nobetteyimGünaydın larrr en son kapatiom ilk acanlardan oluom ne uyuması
Herkescikler uyuyoooEvet ben de tükkan bos kalmasin diye nobetteyimGelen giden yok asayis berkemal
Kısmet be ablacımBenim hic belirtim yoktu. Ne gogsum sisti, ne kirpigim karisti, ne akinti ne bisey fazla normaldim. Daha onceki aylar ne belirtiler ne kulak cinlamalari neler neler vardi..
Aynen tam ergen gibi olmuyo mu bazı bildirimleri girmeyince trip atmalar falanZamana ayak uyduruyor
Aşk olsun üzümlü kekim sen onu ihmal mi ediyorsunAynen tam ergen gibi olmuyo mu bazı bildirimleri girmeyince trip atmalar falan
Aynen napim yaa unutuyorum girmeyiAşk olsun üzümlü kekim sen onu ihmal mi ediyorsun
Valla bu ay bende girmedim hiç ama sağolsun çok tatlı jestleri varAynen napim yaa unutuyorum girmeyi
Ayy o bunaltı soruları bana soruoHer kontrolde diğer monütörün başına gider, anlıyormuş gibi uzun uzun ciddi bi surat ifadesiyle inceler. Bir seferinde doktor bişey anlatırken arkadan el kol hareketi, kaş göz yapıyo, anlamıyorum. Çıkınca ne oldu dedim, çocuğun eklemlerini sor dedim ama sormadın dedi. Ona kalsa doktoru bunaltana kadar sorar sorar sorar.
Geçen sefer diyo ki, kisti yanlış ölçtü, he dedim sen olsan kesin doğru ölçerdin, hobi olarak tıp okudun ya.
Ablaaaaaa nere gittinOhoo herkes uyuyo, bu saatte uyunur mu yaa
Guzel haberler alacagimiz bir gun olsun 2020 Basligi
Nurum nasıl enerjidir buGünaydın larrr en son kapatiom ilk acanlardan oluom ne uyuması
Pareşkommmmm dr gidiormuşsn didilerHepinize günaydın güzel hatunlar
Ohoo denememi bile yaptım ama rezalet şimdi de uyku bastı bı yarım saat uyurum belkimAyy o bunaltı soruları bana soruo
Çıktığımda eve yetişene kadar bır bır bır
Ablaaaaaa nere gittin
Nurum nasıl enerjidir bu
Neyse beben olunca zorlanmayacaksn en azndan
Pareşkommmmm dr gidiormuşsn didiler
bir mucizee nerdesn gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?