- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.581
Ama haksız mıyım bu kız hayır kurumu mu? Onu aramayanı niye arıyor? Tabi arasa iyi olcak ama ben de sanırım o iyilik yokAnaaa bide nura kinci dio
Kızzzzzzz sende az değilsn
Allah sağlıklı doğum
Hayırlı evlat nasip etsn kuzum sanada
bilemedm ben o seviyeye düşme taraftarıyım.onlar evlattan anlasa seninle daha farklı olurlardı.kendimi sol tarafındaki şeytan gibi hissettimEşim kinci benimde hiç umursamadı bile dondu geri yattı haberim yok dedi ama ne bileyim evlat sonuçta onların seviyesine düşmemek lazım diye de düşünüyorum benim yarın sonuçlar güzel çıksa sıkıntı yok ama kötü çıkarsa zati herifim lafını sayar annesine gibi geliyo ama hayırlısı bakalim
Ayyyyy bize süpriz yapsnnnnDiil. Daha ilaç bitince beş gün içinde regl gelir dedi ama sancıları şimdiden başladı bakalıminşallah ilacın bittiği gün gelir
Değil.. Haklısınn.. Kesnlikle semin gibi düşünürüm normalde..Ama haksız mıyım bu kız hayır kurumu mu? Onu aramayanı niye arıyor? Tabi arasa iyi olcak ama ben de sanırım o iyilik yok
bilemedm ben o seviyeye düşme taraftarıyım.onlar evlattan anlasa seninle daha farklı olurlardı.kendimi sol tarafındaki şeytan gibi hissettim
Yok kuzum niye öyle hissediosun diom ya sabahtan beri aklımdan cik tövbe tövbe diye bende dinliom bazen sol taraftakini ama onların yaptığını yapmak şuan bana yakışmaz bak Allah verip zaten diye de geçiriyom yine tövbe ediom rabbim kimseyi evlat acısıyla sinamasin onlar yaptı bı hata ama rabbim bağışlasın evladını ona... Hem KV onun çocuğuma bakcam diye bana da ilismez rahat ederimAma haksız mıyım bu kız hayır kurumu mu? Onu aramayanı niye arıyor? Tabi arasa iyi olcak ama ben de sanırım o iyilik yok
bilemedm ben o seviyeye düşme taraftarıyım.onlar evlattan anlasa seninle daha farklı olurlardı.kendimi sol tarafındaki şeytan gibi hissettim
Yapacağına inanıyorum bı Dr amca yarın ok versin ins sonuçlar çıksın daAyyyyy bize süpriz yapsnnnn
Nurum Allah için yarn iyi haberle gelYapacağına inanıyorum bı Dr amca yarın ok versin ins sonuçlar çıksın da
İnşallah kuzum herif izin alacakmış saçmalama şuan alma transfer de Alcan zaten dedim gözünün içi güldü adamınNurum Allah için yarn iyi haberle gel
Buna ihtiyacımız varrrrr
Benm transfer günü bile eşim yanımda değildi :)İnşallah kuzum herif izin alacakmış saçmalama şuan alma transfer de Alcan zaten dedim gözünün içi güldü adamın
Nurum Allah için yarn iyi haberle gel
Buna ihtiyacımız varrrrr
O kadar inancliyim kendimden sen düşün gerisiniİnşallah kuzum herif izin alacakmış saçmalama şuan alma transfer de Alcan zaten dedim gözünün içi güldü adamın
Yok anam benimki rahat vermioBenm transfer günü bile eşim yanımda değildi :)
Benmkinin ataması yeni olmuştuYok anam benimki rahat vermiogeçen kontrole gittiğimde de geldi gelmeme gerek yok sadece kontrol edecek dedim dinlemedi transfer de hiç tutamam ama transferi goremicek o ona uzuluom
Valla yalnız bide gittin burdan aklıma geldi bak kinlendim şuan bide bize şimdi destek oluon gitmeyin Dion sen niye gittinBenmkinin ataması yeni olmuştu
Daha okula alışma süreciydi
O yüzden gelme demiştim
Amannn yaaa ben o gnleri nasıl atlatmşım
Benim dediğimi yapınValla yalnız bide gittin burdan aklıma geldi bak kinlendim şuan bide bize şimdi destek oluon gitmeyin Dion sen niye gittin
Giybetin dibine vurduk çatla da patla nerdesin sen bu saate kaaUyuyun len bu saatte bu ne galabalik hshsh
Babamlarla oturunca cok telelfon alamiyorum yaGiybetin dibine vurduk çatla da patla nerdesin sen bu saate kaa
Yaşatmasın amin deDeğil.. Haklısınn.. Kesnlikle semin gibi düşünürüm normalde..
Ama ne bilim gebelik felan
Allah kimseye zor günler yaşatmasn
İnsanlık be bulutum.. Bazen büyüklük bizde kalmalk
valla helal olsun yüce gönüllüsünüzYok kuzum niye öyle hissediosun diom ya sabahtan beri aklımdan cik tövbe tövbe diye bende dinliom bazen sol taraftakini ama onların yaptığını yapmak şuan bana yakışmaz bak Allah verip zaten diye de geçiriyom yine tövbe ediom rabbim kimseyi evlat acısıyla sinamasin onlar yaptı bı hata ama rabbim bağışlasın evladını ona... Hem KV onun çocuğuma bakcam diye bana da ilismez rahat ederimbak yine çin fikirliyim
Ettin mi dualarini bana da ettin mi etmediysen şimdi etBabamlarla oturunca cok telelfon alamiyorum yadua topiklerine girip baktim oyle bir sonra dedim bu kizlar niye ayakta
Tamamen kendimi düşünüyorum ki yine o bebiş olursa KV bana karisamicakYaşatmasın amin deevlat beklemek de zor.büyüklük kalan kişiyi tebrik etmek lazım o kadar iyi bir insan olduğu için ben de o insanlık yok fazla adaletliyim acımayana acımam.siz çok iyisiniz :)
valla helal olsun yüce gönüllüsünüzo kadar cin fikir de olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?