- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.681
Oh çok şükür canımNeyse güzel haberi vereyim kanların hespi çıkmamış yine ama paratroid negatif çıktıyani referans aralığında bı değer geldi yüksek gelmedi negatif demek oluyo sanırım diğer kanlar için uğraşıyorum şuan üzerinde işlem bile yapılmamış hastaneyle görüşüyorum sonra gidicem Dr a
Aynen şuan keyiflendim valla o çıkmayan değer de Graves hastalığı için bakiliyormus o ney bilmiyom amaOhhh beeeeeeeeee
Hakknda hayırlısı olsun gülüm
Kızzz yereeemm seneee yereeemmm
Foto bahane maksat gülmek
Senin bir lafn yeter
Zaten hep sevdiğimizden
Aynen çok şükür kuzum
Yok abla henüz gelmedi
Oh çok şükür canım
Ayy ulaşmadnmı dahaAynen şuan keyiflendim valla o çıkmayan değer de Graves hastalığı için bakiliyormus o ney bilmiyom ama
Ulaştım kuzum işleme aldılar akşam üstü çıkacakmış yarın sabah arayacağım tekrardan sonra Dr a gidicem TSH da iyi çıktı 1.23 çıktı şuan için engel kalmadı transfereAyy ulaşmadnmı daha
Gel dövseneİyi geceler
Yaa bak hala neler dio
Keşke yakın olsak
Dövsem
Hadi inşallah hayırlısıyla. Tecrübelerinize güveniyorumSana bütün bu stresli zamanlarını bile gülerek hatırlayacaksın desem?
@NealStreet
Adama da dünyayı dar ediyorum. Bir şey diyemiyorum o yüzdenAmannn diyim sen dikkat et kuzum bu aralar
@NealStreet şu 10 dk olayını kaldıralm kanka
Enişte benm heriften beter çktı
Ben öyle aletler almam ya. Hastalık yapıyor insanda. Tansiyon aleti de böyle ya arka arkaya ölçmek istiyor insan bi bulaşınca.Hahahahha inanırmısın
Bunu sana ve @NealStreet söliecektm
Akıllarını karştırmıym şimdi dedim
Sizi ancak bu paklar
Ama önermem.. Hem bebek sağlığı için doktorlar önermio
Hemde belli bi haftadan snra duyuluo doktorlarn duyduğu gibi değil
Hemde mesela yanlş yerde tutarsn duymazsn insan panikler stres olur felan
Amanın amanın kimler gelmişGel dövsene
Hadi inşallah hayırlısıyla. Tecrübelerinize güveniyorum
Adama da dünyayı dar ediyorum. Bir şey diyemiyorum o yüzden
Ben öyle aletler almam ya. Hastalık yapıyor insanda. Tansiyon aleti de böyle ya arka arkaya ölçmek istiyor insan bi bulaşınca.
Nurzfr Gözün aydın. Gelmiş geçmiş olsun. Darısı diğer tahlile. İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin
Paresilaaa Regl geldi mi? Gelse de gelmese de git sen bi doktora. Böyle üst üste gecikmelerin arkasına bazen güzel haber de gelebiliyor ama sen tedbiren git yine de. Bir de sana ne soracaktım. Bir nar suyundan bahsediyordum çok kötü diye. Dimes miydi? Cam şişede aldım. Dübimde siyah, çay gibi tortular var. İşkillendim aratayım dedim. İnternette bir sürü şikayet yazısı çıktı hem tadı bozuk diye hem de tortuyla ilgili. 5 şişe daha var dolapta. Öyle duruyorlar. Sinir oldum ya :/
nur gözün aydın senin merkez irembe miAmanın amanın kimler gelmişsağolasın kuzumm dimes di aynen ben cam şişe de almadım yoktu küçük meyve suyu aldiydim içme dediniz icmedimdi zaten narlar xikaydi keske
Evet kuzum sağolasın evet irenbe ye gidiom tupcuye ama ümit hanıma diil Kerem bey e gidiomnur gözün aydın senin merkez irembe mi
kimler var orda bilmiyorum da sordumEvet kuzum sağolasın evet irenbe ye gidiom tupcuye ama ümit hanıma diil Kerem bey e gidiom
Arastiriosan diye dedim kuzumkimler var orda bilmiyorum da sordum
Eee ne zaman koyduruyonUlaştım kuzum işleme aldılar akşam üstü çıkacakmış yarın sabah arayacağım tekrardan sonra Dr a gidicem TSH da iyi çıktı 1.23 çıktı şuan için engel kalmadı transfere
o benim sorum bi keremEee ne zaman koyduruyon
Hapim bitmesine 8 gün mu kaldı ne bitsin regl gelecek beş gün içinde sonra Dr amcaya gidicem ilaçlar verecek 15. Günü transfer olacak herşey yolundaysa yani yaklaşık üç hafta bı ay var dahaEee ne zaman koyduruyon
Aaa kanki senin benimimi var ask olsun hshshsho benim sorum bi kerem
Olum ya cok varmis daha hshshshHapim bitmesine 8 gün mu kaldı ne bitsin regl gelecek beş gün içinde sonra Dr amcaya gidicem ilaçlar verecek 15. Günü transfer olacak herşey yolundaysa yani yaklaşık üç hafta bı ay var daha
Ben az kaldı demedim kiAaa kanki senin benimimi var ask olsun hshshsh
Olum ya cok varmis daha hshshsh
12-88 değer aralığı benim 23.7 çıkmış saçma salakça gülüyorum sevindim niyeyse
Ulaştım kuzum işleme aldılar akşam üstü çıkacakmış yarın sabah arayacağım tekrardan sonra Dr a gidicem TSH da iyi çıktı 1.23 çıktı şuan için engel kalmadı transfere
@NealStreet kankaaaGel dövsene
Hadi inşallah hayırlısıyla. Tecrübelerinize güveniyorum
Adama da dünyayı dar ediyorum. Bir şey diyemiyorum o yüzden
Ben öyle aletler almam ya. Hastalık yapıyor insanda. Tansiyon aleti de böyle ya arka arkaya ölçmek istiyor insan bi bulaşınca.
Nurzfr Gözün aydın. Gelmiş geçmiş olsun. Darısı diğer tahlile. İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin
Paresilaaa Regl geldi mi? Gelse de gelmese de git sen bi doktora. Böyle üst üste gecikmelerin arkasına bazen güzel haber de gelebiliyor ama sen tedbiren git yine de. Bir de sana ne soracaktım. Bir nar suyundan bahsediyordum çok kötü diye. Dimes miydi? Cam şişede aldım. Dübimde siyah, çay gibi tortular var. İşkillendim aratayım dedim. İnternette bir sürü şikayet yazısı çıktı hem tadı bozuk diye hem de tortuyla ilgili. 5 şişe daha var dolapta. Öyle duruyorlar. Sinir oldum ya :/
KoydurtuonEee ne zaman koyduruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?