Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizd uyan biseyler de yazabilirlerdi
"Kurban olurum kirpigine" gibi
Paresilaaa var mi gelen giden

Yok abla henüz gelmedi
Oh çok şükür canım

İyi geceler

Yaa bak hala neler dio
Keşke yakın olsak
Dövsem
Gel dövsene
Sana bütün bu stresli zamanlarını bile gülerek hatırlayacaksın desem?
@NealStreet
Hadi inşallah hayırlısıyla. Tecrübelerinize güveniyorum
Amannn diyim sen dikkat et kuzum bu aralar
@NealStreet şu 10 dk olayını kaldıralm kanka
Enişte benm heriften beter çktı
Adama da dünyayı dar ediyorum. Bir şey diyemiyorum o yüzden
Ben öyle aletler almam ya. Hastalık yapıyor insanda. Tansiyon aleti de böyle ya arka arkaya ölçmek istiyor insan bi bulaşınca.

Nurzfr Gözün aydın. Gelmiş geçmiş olsun. Darısı diğer tahlile. İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin

Paresilaaa Regl geldi mi? Gelse de gelmese de git sen bi doktora. Böyle üst üste gecikmelerin arkasına bazen güzel haber de gelebiliyor ama sen tedbiren git yine de. Bir de sana ne soracaktım. Bir nar suyundan bahsediyordum çok kötü diye. Dimes miydi? Cam şişede aldım. Dübimde siyah, çay gibi tortular var. İşkillendim aratayım dedim. İnternette bir sürü şikayet yazısı çıktı hem tadı bozuk diye hem de tortuyla ilgili. 5 şişe daha var dolapta. Öyle duruyorlar. Sinir oldum ya :/

Amanın amanın kimler gelmişsağolasın kuzumm dimes di aynen ben cam şişe de almadım yoktu küçük meyve suyu aldiydim içme dediniz icmedimdi zaten narlar xikaydi keske

12-88 değer aralığı benim 23.7 çıkmış saçma salakça gülüyorum sevindim niyeyse

Ulaştım kuzum işleme aldılar akşam üstü çıkacakmış yarın sabah arayacağım tekrardan sonra Dr a gidicem TSH da iyi çıktı 1.23 çıktı şuan için engel kalmadı transfere

Nurummm gözn aydn.. Onca üzüldüğüne değmedi bak gördnmü

@NealStreet kankaaa
Geri dön geri dönnnn

Eee ne zaman koyduruyon
Koydurtuon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…