- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.741
sus kız konuşma bulmuş kedi gibi uysal kocayıHep erkeklermi kadınları bekler...
Şuan arabada eşimin berberden çıkmasını bekliyorum
cıkIsrarmı edelim istiosan?
Etmiecem
He.. Aslnda kedi güllerden sayılıp bilion demisus kız konuşma bulmuş kedi gibi uysal kocayı
cık
İnce islerrr
biliyom kedi gibi uysal baluşun peşinde bir kocadır kendisiHe.. Aslnda kedi güllerden sayılıp bilion demi
kız kv de ince iş olur muİnce islerrrKV deyim yaa sormaa ama bak buraya girdim yine
Benim diğer ince işler yok regli yaklaşıyor diye yasak herif kendi kendine yasakladıbiliyom kedi gibi uysal baluşun peşinde bir kocadır kendisi
kız kv de ince iş olur muama hı hı tamm olabilir
Bir an evvel iyileş fıstıkGünaydın güzellik
Ben geçtiğimiz sene vajinal muayene olduğumda doktor küçük bir kistin var ama zararsız görünüyor. Sorun yaratıcağını düşünmüyorum demişti. Öyleyse bu kist kadın doğumcunun gördüğü o zararsız kist olabilir sanırım di mi
Sağol canikom. 1 yıldan uzun süredir evden yatarak çalışmanın meyvesi sanırım bu
Ooooo hoşgeldin prensesssssheyyyoooooo
zorla yatağa atBenim diğer ince işler yok regli yaklaşıyor diye yasak herif kendi kendine yasakladıhem o işte calisiyoki
hoşbulduk tatlışkomBir an evvel iyileş fıstık
Ooooo hoşgeldin prensesssss
hoşbulduk kanki
boynundan öpBizimkine kar etmiyo
Geçmedi tabi uyku bile tutmadıhoşbulduk kankibensiz 24 saat güzel geçmedi demi biliyorum
Neler neler yapmiom istemiyo herif istemeyen herif olur mu diodum başımda bittiboynundan öp
canını yerimGeçmedi tabi uyku bile tutmadıçok uykum var sana kim bulaştı dövelim onu
Ben direk profilimi gizlemistim öyle oluyor mu kiya bişi dicem benim duvarıma yazmalarını nasıl engellerim ?
bizikide istemediği zaman üstüne çullanmama çok kızar ama boyna dayanamıyorNeler neler yapmiom istemiyo herif istemeyen herif olur mu diodum başımda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?