Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyarsın bence.ama iştahın nasıl olur bilmiyorum.kimisi 3ay da baya verirken kimisi de benim gibi alıyor yaşayıp görcez
Spor salonları iki ay sonra açılmazsa vay halime. Asıl kiloyu son üç ayda alacağım gibi. Aynada bakıyorum bazen, karnım dışında sadece biraz bacaklarımın üst kısmı kalınlaşmış. Ama bu kilo almıyorum anlamına gelmiyor, aslında bayağı alıyorum da, boyum uzun olduğu için belli etmiyor. Ne yapacağım bilemiyorum.

Patates diyo kendine.
Kız benim boyum 176-77 ama bazen minyon olsaymışım diyorum. Çünkü kilo uzun boyda daha fena duruyo, çam yarması gibi oluyo insan. Kadına hiç yakışmıyo hem uzun boy hem kilo bir arada olunca.

Denizide severiz kanka

Ayy sen kilo almadınki gelinim

Gitmem balus dursun kendi hsbsbs

Ah bi dogursam dunyayi dar edecem herkese hshdh
Gııı ne inatçı çıktın sen

Evet o dünyanın çivisi çıkmış
Ne bileyim bacaklar uzun olunca daha zayıf gibi görünüyorsunuz ondan dediydim uzun boy her şeyi kaldırır öyle deme kıymetini bil hem sen pek almamıştın hatırladığım kadarıyla o yüzden ah vah etme sen son 3 ayda da almazsın daha şimdiden 5 kilo aldım ama bu foto beni biraz motive etti demek ki normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…