- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.721
Spor salonları iki ay sonra açılmazsa vay halime. Asıl kiloyu son üç ayda alacağım gibi. Aynada bakıyorum bazen, karnım dışında sadece biraz bacaklarımın üst kısmı kalınlaşmış. Ama bu kilo almıyorum anlamına gelmiyor, aslında bayağı alıyorum da, boyum uzun olduğu için belli etmiyor. Ne yapacağım bilemiyorum.Uyarsın bence.ama iştahın nasıl olur bilmiyorum.kimisi 3ay da baya verirken kimisi de benim gibi alıyoryaşayıp görcez
Patates diyo kendine.göbek ve kalça için squat yaparız biz deBen de öyle göbekten alıyorum zaten toto normalde de büyük bilemedim ordan alıyor muyum safinaz gibiysen uzunsundr uzunlar pek belli etmiyor ben 1.58lik boyla ne edem patates gibi olcam
Gitmem balus dursun kendi hsbsbsHadi gel köyümüze geri dönelim
Fadimenin düğününde halay çekelim diyeydin aşkoş
Olmazmı
Sus
Ah bi dogursam dunyayi dar edecem herkese hshdhKız 3 saat nasıl izleyem yarın iş var
Sonra lahusalılarla uğraşamayacam diyecekler dimi
Denizide severiz kankaHahahaj dur daha transfer oldu da sonrası mı kaldı. Girip güncellememi
yaparım ben yine ya. Ona bir şey demiyor. Kalma sürem uzayınca başka yazılanları da okuyorum, kendimde onu arıyorum, bütün odağım yine burası ve çocuk konusu oluyor diye kızıyor.
Doğa derken benim olayım denizle. Ağaçları da seviyorum ama orman beni çok açmıyor. Zaten alerjim yüzünden hemen aksırıp tıksırmaya başlıyorum. Deniz kenarında yürüyünce nefesim açılıyor, astımıma da kafama da çok iyi geliyor. Terapi gibi resmen. Şimdi portatif masa da aldık. Trasnferden sonra yürüyüş yasaklanacak ama asansörle aşağı inip, arabayla sahile gidip sandalyede oturmamda sakınca olmaz herhalde? Eşim de bilgisayarı yanına alır gideriz orda çalışır diye düşündük. Ben evde kafayı yiyebilirim yoksa
Ayy sen kilo almadınki gelinimSpor salonları iki ay sonra açılmazsa vay halime. Asıl kiloyu son üç ayda alacağım gibi. Aynada bakıyorum bazen, karnım dışında sadece biraz bacaklarımın üst kısmı kalınlaşmış. Ama bu kilo almıyorum anlamına gelmiyor, aslında bayağı alıyorum da, boyum uzun olduğu için belli etmiyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
Gııı ne inatçı çıktın senGitmem balus dursun kendi hsbsbs
Ah bi dogursam dunyayi dar edecem herkese hshdh
Evet o dünyanın çivisi çıkmışBu biraz fazla erken bir uykusuzluk fedakarlığı değil mi? Daha içimde bile değil
Kalkmaz o. Bir yandan iyi oldu ya telefonu elime daha az almam. Sahilde yürüyüşe çıkıyoruz saat 5 gibi falan. Kemal Sunal filmleri izliyoruz sıra sıra. Bana da iyi geldi. Bir de birlikte vakit geçiriyoruz. Kafam da dağılıyor biraz. "24 saat bunu düşünüyordun farkında mısın ne kadar sağlıksız bir durum olduğunun?" kavgası vermiştik en son. Çok haklıydı yani maalesef bütün odağım bu oldu
Hangisiydi acaba kardeşler mi? Birinin karısı diğerinin kocasıyla kaçmış?
Ne bileyim bacaklar uzun olunca daha zayıf gibi görünüyorsunuz ondan dediydimPatates diyo kendine.
Kız benim boyum 176-77 ama bazen minyon olsaymışım diyorum. Çünkü kilo uzun boyda daha fena duruyo, çam yarması gibi oluyo insan. Kadına hiç yakışmıyo hem uzun boy hem kilo bir arada olunca.
Eki Görüntüle 2856771
Beni sinir etmicekti hzhshd adama sorarlar boyleDenizide severiz kanka
Ayy sen kilo almadınki gelinim
Gııı ne inatçı çıktın sen
Bizim kız şirret çıktı iyimiBeni sinir etmicekti hzhshd adama sorarlar boyle
sönmüş bir havalıııCok havalısın bebeğeeeemmm
Hoşgeldin
Geldinmi askos naptin hshshheyyyoooooo
Sen hala 1 numarasın bibiğimsönmüş bir havalıııhoşbuldum
moralman bozuğum kankaSen hala 1 numarasın bibiğim
Nöllldiiiiğğğ yinemoralman bozuğum kanka
Hayır olsunmoralman bozuğum kanka
Nöllldiiiiğğğ yine
anlatırım sonrağğHayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?