Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın güzel kadınlar

Gittiler çok şükür canım
İki günde bir denedik

Çarşamba gelmezse perşembe test yaparım kısmetse ptesi doktora giderim canım gelse de gelmese de
İyi iyi biraz hızınız kesilmiştir ama hangimizin kesilmiyor ki gittilerse artık biraz eski düzenine döner rahatlarsın
evet öldürdüler valla haklısın ama işte kolumuzda altın bilezik olsun diye hayatta hep bir şeylerin testine sınavına giriyoruz

Aynen canım herşeyin hayırlısı

Gelmedi abla ya. Oldu da Bu kadar olmamıştı. Bakalım doktor ne diyecek

Katre_g sen naptın görüşmeyeli hayat nasıl gidiyor
Canım günlerim işle geçiyor. Bebek olmuyor malu bir süredir, ben de çok heveslenmeyi bırakayım diye girmiyorum pek. Biraz sağlık sorunları ile uğraşıyorum. Aylar önce kuyruk sokumumdaki ağrı için doktora gitmiştim. Doktor düşmeye bağlı travma ve iltihap var diyip bana pahalı bir tedavi satmaya çalışmıştı ama ben yememiştim tabi. Sonra benim o ağrım artmaya devam etti dün tekrar doktora gittim. Meğerse kıl dönmesiymiş. Doktor esmer tenli, kıllı kişiler ve erkeklerde çok görüldüğünü söyledi. Bense bembeyaz tenli, aşırı kılsız bir kadın kişisiyim Belden aşağıma geçirmediğim operasyon kalmıcak bu gidişle. Hatırlarsınız belki foruma ilk geldiğimde de genital bölgeden düşmeye bağlı ameliyat olmuştum

Aslında size bir şey danışmak istiyorum ben konusunu açmışken. Eski doktorum yanlış teşhis koyduğu için ben eski emar raporumu böyle bir detaylıca okudum. Kuyruk sokumu için çekilen emarda sol yumurtalıkta 10mm çapında kist görüldüğü yazılmış. Daha önce kadın doğuma gittiğimde vajinal muayene yapmıştı. Vajinal muayenede yumurtalıktaki kisti göremezdi di mi doktor? Acaba yumurtlaıktaki bu kist benim hamile kalamamamın bir sebebi olabilir mi? Bu kistler konusunda çok bilgili değilim belki başına gelen ve etrafından duyan biri varsa beni yönlendirebilir. Yumurtalıkta bu ebatta bir kist zararsız mıdır acaba ya da hamileliğe engel midir bileniniz var mı acaba

Kist vajinal muaynede belli oluyor cnm evet..

Kuyruk sokumu deyince dedim daha önce sorun vardı o yüzden mi
Kış dönmesi çok sert yerde oturuncada oluyormuş geçmiş olsun tatlım

Kist vajinal muaynede belli oluyor cnm evet..
Günaydın güzellik
Ben geçtiğimiz sene vajinal muayene olduğumda doktor küçük bir kistin var ama zararsız görünüyor. Sorun yaratıcağını düşünmüyorum demişti. Öyleyse bu kist kadın doğumcunun gördüğü o zararsız kist olabilir sanırım di mi
Kuyruk sokumu deyince dedim daha önce sorun vardı o yüzden mi
Kış dönmesi çok sert yerde oturuncada oluyormuş geçmiş olsun tatlım
Sağol canikom. 1 yıldan uzun süredir evden yatarak çalışmanın meyvesi sanırım bu

Hahahahaha uykusuzluk zor zaanat cok emek edion ana.. Cok
Bu biraz fazla erken bir uykusuzluk fedakarlığı değil mi? Daha içimde bile değil
Sosyal medya yasağı @NealStreet de var
Kalksa ya artk
Kalkmaz o. Bir yandan iyi oldu ya telefonu elime daha az almam. Sahilde yürüyüşe çıkıyoruz saat 5 gibi falan. Kemal Sunal filmleri izliyoruz sıra sıra. Bana da iyi geldi. Bir de birlikte vakit geçiriyoruz. Kafam da dağılıyor biraz. "24 saat bunu düşünüyordun farkında mısın ne kadar sağlıksız bir durum olduğunun?" kavgası vermiştik en son. Çok haklıydı yani maalesef bütün odağım bu oldu
Hangisiydi acaba kardeşler mi? Birinin karısı diğerinin kocasıyla kaçmış?

Olabilir ama yakın bir zamanda iyi bir dr gidip tekrar muayne olsan bence cnm..

Gerçekten öyle.. Son zamanlarda eşimin işleri aşırı yoğun die bikaç gndür doğaya kaçamadık tlf elimde.. Hemen farkediorm kendimdeki değişikliği..
Aslında sanada iyi geliyordur
Ama şimdi transferden snra biz senden nasıl haber alacaz olmazki öle

Hahahaj dur daha transfer oldu da sonrası mı kaldı. Girip güncellememi
yaparım ben yine ya. Ona bir şey demiyor. Kalma sürem uzayınca başka yazılanları da okuyorum, kendimde onu arıyorum, bütün odağım yine burası ve çocuk konusu oluyor diye kızıyor.

Doğa derken benim olayım denizle. Ağaçları da seviyorum ama orman beni çok açmıyor. Zaten alerjim yüzünden hemen aksırıp tıksırmaya başlıyorum. Deniz kenarında yürüyünce nefesim açılıyor, astımıma da kafama da çok iyi geliyor. Terapi gibi resmen. Şimdi portatif masa da aldık. Trasnferden sonra yürüyüş yasaklanacak ama asansörle aşağı inip, arabayla sahile gidip sandalyede oturmamda sakınca olmaz herhalde? Eşim de bilgisayarı yanına alır gideriz orda çalışır diye düşündük. Ben evde kafayı yiyebilirim yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…